Wiola_K pisze:Mnie z wczoraj na dziś o 24 nie dodano nowych minut i smsów w związku z nowym okresem rozliczeniowym i nie mogłam za bardzo dzwonić z życzeniami noworocznymi bo miałam 0 na koncie. A co najlepsze dzwoniłam do kogoś w Play a do Play mam darmowe i pociągło mi kasę. Ale nie chce mi się tego reklamować.
Wiola: bo w abonamentach Play pakiety i środki z abo są przyznawane o godzinie 1:00 w nocy w dniu nowego okresu rozliczeniowego, wszystkie akcje wykonane od godziny 00:00:01 do 00:59:59 były taryfikowane poza abonament (zgodne z regulaminami promocji i RŚUT). Reklamacja zostałaby odrzucona. Koniec OT.
U mnie na Play 3G nie czułem aż takich poważniejszych utrudnień, jeszcze o 00:30 był problem z połączeniem się na numery Orange, do innych sieci było w miarę bez zakłóceń. Zresztą byłem zapobiegliwy i życzenia noworoczne prawie w większości przypadków składałem pół godziny przed północą

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam