Mam pytanie, posiadam telefon SE k700i od ponad pół roku, i mam ogromny problem, 3 miesiące temu miałem z telefonem problem tzw. Zawieszał się dzojstik oraz bardzo było oprogramowanie niestabilne, oddałem tel do serwisu, po 2 tygodniach odebrałem telefonik wszystko było naprawione, ale teraz historia się powtarza znowu dżojstik wysiadł, oraz doszedł jeszcze głośnik który bardzo harczy jak się muzykę włączy głosniej. Oddał bym telefon do serwisu, ale bez telefonu to zgine, robie duzo interesów i potrzebuje telefon z modeme i klientem poczty e-mail oraz z mms`ami, a w żadnym serwisie i punkcie sprzedaży Plusa nie chcą mi dać jako telefon zastepczy telefonu o podobnych parametrach, ma ktoś moze jakis pomysł jak to zrobić zeby dostać telefon z przynajmniej porównywalnymi parametrami ? Oraz czy jezeli po oddaniu do serwisu i odebraniu, usterka się powtórzy po raz trzeci ? Czy będe mógł wystąpić o wymianę telefonu na nowy ?. Coś czuje że ten mój telefon to jakiś felerna sztuka. Prosze o pomoc i rade

z góry dziekuję.