fajcik18 pisze:moja taryfa to mix na karte (all inclusive 39 na 40 doładowań)
Nie istnieje coś takiego jak MIX na kartę.
fajcik18 pisze:chyba jednak macie racie w mixturze sie nie da chyba .. a moge majac umowe przejsc z tej mixtury na fresha ? i kupowac normalnie karty za 30 zl ? chodzi mi o przejscie na fresha z tym samym nr i kontynuuacja umowy .
Nie jest to możliwe dopóki nie spłacisz wszystkich doładowań, ale możesz zrobić to w ciągu jednego dnia i wtedy przejść na Fresha.
fajcik18 pisze:pozostaje mi kupienie startówki z fresh'a lub z 36i6 i wykupienie bezliku sms za 5 zl przez caly msc. chyba 36i6 co do sms bedzie lepszy od fresha ? trudno musze miec 2 karty . bo na play ten pakiet 1000 sms bo ejst taki starczy mi na 3 dni .. heeh
Lepsze od 36i6 jest Fresh All Inclusive Rozmowy i SMSy w Play (po doładowaniu za darmo do wszystkich numerów w sieci Play, nic nie płacisz, nawet 5zł a masz za darmo, albo SMSy do wszystkich sieci doładowując 2 razy po 50zł i raz 30zł, będziesz miał 5000 SMSów do wszystkich sieci przez 50dni, a resztę wydasz na co chcesz, ewentualnie możesz dokupić pakiet nieograniczone rozmowy w play przez 30dni za 10zł.
Pozdrawiam i życzę zdrowych i spokojnych świąt!
Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c