Ja taką umowę rozwiązałem z Play,z powodu braku zasięgu i ciągłego rozłączania się w trakcie rozmów .Nie zapłaciłem złotówki kary,choć miałem umowę z telefonem . Trochę się im dziwię bo chciałem aby dali mi możliwość zalogowania się do nadajnika Orange , z tej sieci mam zasięg,ale na to zgodzić się nie chcieli bo stwierdzili że nie ma takiej możliwości . A jak zainteresowani wiedzą na wschodzie Polski była taka możliwość ,a sam p.Gruszka poinformował na swoim blogu że mają umowę podpisaną na cały kraj .No ale na coś takie zgodzić się nie chcieli ,więc po dobrych 2 miesiącach walki stwierdzili że technicy sprawdzali to i okazało się że faktycznie nie ma u mnie zasięgu sieci Play ,a za Plusa to oni nic nie mogą / z Plusa mam tak samo beznadziejny /i dostałem informację że mogę rozwiązać umowę bez ponoszenia kary .A najlepsze jest to że po około 1,5 miesiąca potem Play poinformowało że wszyscy będą mogli logować się do sieci Orange !!! Ale mnie już w Play nie ma ,dziwne podejście Operatora .