Mam to samo na kilkunastu numerach. Najfajniejsze, ze w zaleznosci od oferty to roznie wyglada, choc poprzednio bylo na wszystkich to samo. Zmieniano funkcjonalnosc Orange Online 7 listopada [rano jak chcialem sie zalogowac to byla informacja, ze portal Orange Online bedzie dostepny od godz 12:00]
Na Orange Free na Karte nie widze ani środków podstawowych, ani promocyjnych, ani daty waznosci tych srodkow.
W Orange Strefa [numer stacjonarny po GSM] nie mam mozliwosci pobrania faktury [brak zakladki Płatności].
W Orange POP widze tylko Skarbonke, a w tej samej taryfie, ale z Zetafonem widze choc do kiedy musze wykonac nastepne doladowanie.
Po drugie usługa Doładowywania ofert na karte z abonamentu z 20% dodatkiem nie dziala od wczoraj. Wyslalem, dostalem potwierdzenie przyjecia i standardowym info, ze mam 15 min na anulowanie doladowania. Do dzis nie doladowalo numeru. Jak teraz wyczytalem w regulaminie maja na to 24h czasu, ale pewnie juz nie dadza rady

Doba minie za 1,5 godz. Oczywiscie Zetafon zostanie przedluzony o miesiac za brak doladowania wczoraj :/
[ Dodano: 2011-11-16, 18:58 ]
No cos tam od dzisiaj sie poprawiło - widzę na wszystkich moich numerach środki podstawowe i ich ważność.
Wciąż nie widać środków z konta promocyjnego

No i dalej nie mogę pobrac faktury z Orange Strefa [wczoraj zadzwoniłem wreszcie do BOKu i trzy razy mnie przełączano i powiedziano, że wreszcie łączą z Działem Technicznym - niestety dranie po 39 minutach połączenia przerwali je :-/ ]