Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
no właśnie widziałam wypowiedzi jednej osoby w dosyc niemiłym toniethonka pisze:pauli05, ale przeciez nikt nie prezentuje tutaj takiego podejscia tylko realnie pokazuje co mozna zrobic i jaka moze byc przyczyna takiego, a nie innego rachunku.
W Plusie nie jest to takie proste,jak myślisz.Jeśli wyłączysz GPRS,pozbędziesz się też MMS,niestety.ganc2 pisze:skoro nie korzystasz z internetu, mogłaś go zupełnie wyłączyć gprs z poziomu uslug operatora, nie telefonu, bo z tym androidem to faktycznie tak jest ze lubi platac figle i czasem sie z czyms laczy bez zgody, ciezko to ogarnac.
czyli z tego wynika, że wysyłając do ciebie MMSa, obciążyłbym cię również kosztami pobrania go? czy chodzi tylko o to ze kod jest wspolny dla GPRS/MMS wl./wyl.? tak czy inaczej, w obu przypadkach to jest chore i to bardzonemo2009 pisze:W Plusie nie jest to takie proste,jak myślisz.Jeśli wyłączysz GPRS,pozbędziesz się też MMS,niestety.ganc2 pisze:skoro nie korzystasz z internetu, mogłaś go zupełnie wyłączyć gprs z poziomu uslug operatora, nie telefonu, bo z tym androidem to faktycznie tak jest ze lubi platac figle i czasem sie z czyms laczy bez zgody, ciezko to ogarnac.
Piszesz o mnie?pauli05 pisze:no właśnie widziałam wypowiedzi jednej osoby w dosyc niemiłym toniethonka pisze:pauli05, ale przeciez nikt nie prezentuje tutaj takiego podejscia tylko realnie pokazuje co mozna zrobic i jaka moze byc przyczyna takiego, a nie innego rachunku.
stad naszła mnie taka refleksja