Od dłuższego czasu (2 lata) jestem posiadaczem numeru na kartę.Nigdy go nie rejestrowałem.
Parę dni temu po wpisaniu kodu *101# w celu sprawdzenia ile kasy mam na koncie wyskoczyła informacja "Pozostało Ci -17,40zl- w ramach Pakietu Zlotowek w
abonamencie.Biezace saldo niezaplaconych faktur i kwoty wydanej poza
abonamentem wynosi -61,07-" Ta informacja mnie bardzo zdziwiła
ponieważ ten numer jest na kartę a nie na abonament.Zadzwoniłem więc do
Obsługi Klienta i po rozmowie z konsultantką dowiedziałem się,że ten
mój numer telefonu został przeniesiony na abonament
prawdopodobnie dnia 25,11,2011 i jest na całkiem inne dane osobowe niż moje.Co jest dla mnie niezrozumiałe ponieważ ja
tego numeru na abonament nie przenosiłem i żadnej umowy nie podpisywałem.Dodam tylko że 21.11.2001 dzwonili do mnie z Obsługi Klienta z ofertą na abonament,ale kazałem zadzwonić w późniejszym terminie mówiąc ,że muszę się zastanowić.
Złożyłem reklamacje w Play.po paru dniach Play przysłał listownie informacje,że muszę napisać oświadczenie że na ten numer żadnej umowy nie podpisywałem,bo inaczej nie mogą uruchomić dalszych procedur wyjaśniających.
Czy ktoś z Was miał podobna sytuację?Jak ta sprawa może się skończyć?Proszę o rady?
Parę dni temu po wpisaniu kodu *101# w celu sprawdzenia ile kasy mam na koncie wyskoczyła informacja "Pozostało Ci -17,40zl- w ramach Pakietu Zlotowek w
abonamencie.Biezace saldo niezaplaconych faktur i kwoty wydanej poza
abonamentem wynosi -61,07-" Ta informacja mnie bardzo zdziwiła
ponieważ ten numer jest na kartę a nie na abonament.Zadzwoniłem więc do
Obsługi Klienta i po rozmowie z konsultantką dowiedziałem się,że ten
mój numer telefonu został przeniesiony na abonament
prawdopodobnie dnia 25,11,2011 i jest na całkiem inne dane osobowe niż moje.Co jest dla mnie niezrozumiałe ponieważ ja
tego numeru na abonament nie przenosiłem i żadnej umowy nie podpisywałem.Dodam tylko że 21.11.2001 dzwonili do mnie z Obsługi Klienta z ofertą na abonament,ale kazałem zadzwonić w późniejszym terminie mówiąc ,że muszę się zastanowić.
Złożyłem reklamacje w Play.po paru dniach Play przysłał listownie informacje,że muszę napisać oświadczenie że na ten numer żadnej umowy nie podpisywałem,bo inaczej nie mogą uruchomić dalszych procedur wyjaśniających.
Czy ktoś z Was miał podobna sytuację?Jak ta sprawa może się skończyć?Proszę o rady?
Ostatnio zmieniony 11 gru 2011, 11:23 przez alraf, łącznie zmieniany 1 raz.