Jak każda kobieta, ważne żeby Wam było dobrzeLudek pisze:No fakt. Dzięki.
Ja egoistycznie patrzę

zaraz zaraz nie rozumiemy się. chyba nie dodałem że ja brałem opcję BEZ TELEFONU stąd żadna obniżka nie miała miejsca, tylko dodanie minut - dokładnie 30tu.kp rm pisze:ok, u mnie skończyło się naKrisu6230i pisze:
rodzina40 za 30pln - 190 minut (esy i mmsy free w sieci)
Udało się panu obniżyć R40 z 49 na 30, widać ze obniżka o blisko 20 zł jest możliwa, a czemu jak można spytać obniżyli liczbę minut z 240 do 190 ? Czy cena telefonu wg cennika multimedialnej ??
Pytanie do użytkowników, próbował ktoś zbić cenę multimedialnej R40 ~ 59 zł, sądzicie że 49 zł lub niżej w jej przypadku jest możliwe, z góry dzięki.
to jest oferta multimedialna ile masz minut ?? masz nielimitowane rozmowy do T-mobile abonamencie?? bo normalnie rodzina 80 z internetem kosztuje 99 zł zeszłi ci na 75 plus 10 internet??turystasj pisze:Witam.
Chcę podziękować za informacje uzyskane na tym forum, wystarczy czytać.
Wynegocjowany abonament to R80 za 75pln + 250mb za 10pln do uruchomienia w ciągu 60 dni od zawarcia aneksu, czyli standard.
Dodatkowo miły pan z Zespołu Utrzymania Klienta (taki podpis był na e-mailu) przywrócił punkty Era Premia które wykorzystać mogłem tylko na obniżenie ceny telefonu.
Rozmowa i przedłużenie umowy 05.12.2011.
Takie same warunki zaproponował dla 2go nr gdzie koniec umowy to 09.2012.
Czyli udało się przedłużyć umowę 10 miesięcy przed jej końcem? I to z wymianą telefonu?turystasj pisze: Takie same warunki zaproponował dla 2go nr gdzie koniec umowy to 09.2012.
absurd.. chyba że numer był w era premia gold gdzie wymiana jest co rokkryl4 pisze:Czyli udało się przedłużyć umowę 10 miesięcy przed jej końcem? I to z wymianą telefonu?turystasj pisze: Takie same warunki zaproponował dla 2go nr gdzie koniec umowy to 09.2012.
Jakie były średnie rachunki na tym numerze?
Sądziłem, po wcześniejszych informacjach na forum, że najszybciej umowę z telefonem można przedłużyć 5,5 miesiąca przed końcem umowy.
gaskabalbinka pisze:absurd.. chyba że numer był w era premia gold gdzie wymiana jest co rokkryl4 pisze:Czyli udało się przedłużyć umowę 10 miesięcy przed jej końcem? I to z wymianą telefonu?turystasj pisze: Takie same warunki zaproponował dla 2go nr gdzie koniec umowy to 09.2012.
Sądziłem, po wcześniejszych informacjach na forum, że najszybciej umowę z telefonem można przedłużyć 5,5 miesiąca przed końcem umowy.
Rozumiem, że chodzi o rachunki na tym numerze, nie ma całym koncie abonenckim...st.konsultant pisze:
Wcale nie absurd, nie trzeba być w Era Premia Gold żeby niestandardowo dostać zgodę na wymianę telefonu. Aczkolwiek średnia z faktur musi być sporo powyżej 100 zł i od ostatniego aneksu musi upłynąć minimum rok.
Nie 300zł? :>st.konsultant pisze:gaskabalbinka pisze:absurd.. chyba że numer był w era premia gold gdzie wymiana jest co rokkryl4 pisze: Czyli udało się przedłużyć umowę 10 miesięcy przed jej końcem? I to z wymianą telefonu?
Wcale nie absurd, nie trzeba być w Era Premia Gold żeby niestandardowo dostać zgodę na wymianę telefonu. Aczkolwiek średnia z faktur musi być sporo powyżej 100 zł i od ostatniego aneksu musi upłynąć minimum rok.
Nie 300 pln. Tak jak napisał kolega, wystarczy że od ostatniego aneksu masz 12 miesięcy, a średnia z faktur mocno ponad 100 pln konkretnie dla danego numery i można skorzystać z wymiany.gaskabalbinka pisze:Nie 300zł? :>st.konsultant pisze:gaskabalbinka pisze: absurd.. chyba że numer był w era premia gold gdzie wymiana jest co rok
Niestety jak na złość wszystkie niestandardowe oferty (wcześniejsze) zostały zawieszone od dziśgaskabalbinka pisze:Od kilku dni się w ogóle pozmieniało na gorsze.. Obcięli czas otwarcia przedłużenia do 1-2 (było 3-4) miesięcy przed końcem umowy w zależności od wysokości rachunków. Stare warunki dostępne tylko w iboa.