• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#520791  autor: kwistas
 07 gru 2011, 18:17
Tak z ciekawości sprawdziłem, numer który został przeniesiony z Heyah do Play gdzieś ze 2 lata temu pokazuje dobrze, ale numer przeniesiony gdzieś rok temu z Ery do Play na abonament nadal pokazuje, że numer znajduje się w T-mobile.

Także ten sposób weryfikacji ze strony T jest mało wiarygodny, są inne bardziej wiarygodne strony.

#520792  autor: rewix
 07 gru 2011, 18:21
Na cztery numery przeniesione z Ery do Play wszystkie są poprawnie identyfikowane jako P4.

#520793  autor: Spioszek
 07 gru 2011, 18:22
Kolego sprawdź ten nr przez www.wjakiejsieci.pl

#520796  autor: ms93
 07 gru 2011, 18:27
darkangel pisze:Kolego sprawdź ten nr przez www.wjakiejsieci.pl
O, to działa dobrze. Ciekawe z jakiego źródła korzysta.

#520802  autor: mungo
 07 gru 2011, 18:38
U mnie dotychczas strona T-Mobile dobrze sprawdzała przynależność. Ostatnio zauważyłem jeden błąd. Mianowicie miałem numer w abonamencie 1zł w Play (przeniesiony z Heyah). Numer będzie wracał z powrotem do Heyah. Przed złożeniem wniosku strona T-Mobile prawidłowo pokazywała że numer jest w P4. Złożyłem wniosek. Oczywiście w przypadku abonamentu Play nie zwalnia numeru w jeden dzień, tylko pod koniec następnego okresu rozliczeniowego, więc numer jeszcze przez 1,5 miesiąca działa w Play. Jednak po złożeniu wniosku i podaniu przez Heyah i Play daty oddania numeru, strona T-Mobile pokazuje jednak że numer już jest w Heyah.