Decyzja już podjęta - bateria zamówiona. Mam małe obawy że może to czasami nie pomóc mojemu telefonowi, ale muszę zaryzykować (strach przed słabym wykonaniem E52 zrobiło swoje). Dam znać w temacie za jakiś czas, czy wymiana baterii ma jakiś sens w tak starych aparatach
Szkoda że producenci nie wypuszczą coś na kształt i7110, tylko z jackiem 3,5 mm, aparatem jak w INNOV8 (takim jak w Nokii N8 nawet nie marzę) i baterią minimum 1700 mAh, to wówczas nie miałbym żadnych wątpliwości czego chcę. Może kiedyś ktoś przypomni sobie o takich ludziach jak ja i stworzy taki telefon..... choć wiem że nadzieja to marna....
Dziękuje za pomoc.
[ Dodano: 2011-12-12, 17:29 ]
Powiem szczerze że ciężko mi stwierdzić, czy jest jakaś poprawa. Jeśli już to taka minimalna. Telefon wytrzymuje mi 1 dzień przy moim profilu korzystania z telefonu

Nokia N8 miała trochę lepsze wyniki, ale nieznacznie.
Póki co będę korzystał z tego fonu do czasu aż pojawi się coś z bardzo dobrą baterią (marzenie moje gdyby miała ok 2000 mAh), dobrą jakością wykonania, dobrym odtwarzaczem mp3, dobrym aparatem fotograficznym i z GPS-em, może być bez systemu, ale koniecznie ma być niedotykowy, chyba że coś na kształt BB 9900 (track pad + ekran) to wtedy ok.
Gdyby BB 9900 miało porządną baterię to bym się nawet nie zastanawiał.....