• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #51879  autor: Shila
 06 lut 2006, 11:16
Witam. Oto moj kumpel chce zakupic telefon i chce zebyscie poradzili jaki:

:arrow: Do 300zl
:arrow: ma byc nietypowy, elegancki i ma miec nieskrzypiąca obudowe (sam posiada sagema)

Powiedzial ze inne rzeczy go nie obchodza, typu aparat itp.

Sam twierdzi ze chyba najodpowiedniejszy bedzie t39m.

Tak wiec czekam na jakies propozycje.

Telepolis.pl

#51882  autor: Dragon
 06 lut 2006, 11:19
niech poszperpa w Xelibri, na pewno beda nietypowe :P
A co do tego Eryka to srednio polecam, po czasie kalwiatura niereaguje juz tak odbrze na dzialanie

#51889  autor: Shila
 06 lut 2006, 11:49
Dragon, moze Xelibri 6 ? :D Hehe taki elegancki! :twisted:

A tak na powaznie, to jeszcze wymienia sagema myx2. Co o nim sadzisz? No i licze na inne propozycje, bo kolega sie zbulwersowal tym Xelibri :D i tym ze niby Erykowi pozniej klawisze odmawiaja posluszenstwa.. Eh co za koles ;)

Telepolis.pl

#51892  autor: kamil1221
 06 lut 2006, 11:55
Wiesz co ja bym raczej nie proponowal schodzic ponizej sagema myX5.
Moze tak Sagem myC4??
Allegro1 Allegro2 Allegro3

Sagem myC4 to telefon bez aparatu z rozsuwana obudowa, wyswietlaczem 65tys. kolorow, polifonia i tymi dzwonkami HiFi, MMS-y.
Jest ladny i nietypowy.

[ Dodano: Pon 06 Lut, 2006 ]
A jezeli chcesz klapkowca to polece Sagema myC2-3
Mozna go kupic w tak-taku za 229zl.

"Prosty telefon z wyświetlaczem kolorowym wyświetlaczem. Produkt przeznaczony dla osób potrzebujących terminala przede wszystkim do prowadzenia rozmów."

Telefon zupelnie podstawowy. Allegro4 Era - tak-tak

#51905  autor: Shila
 06 lut 2006, 12:58
Naprowadzilam Kolege na NEC'i. Jest nimi oczarowany :) no i nie sa drogie a niesamowicie funkcjonalne niektore.

UMTS, dwie kamery itp. Tylko ciekawi mnie czy mozna je kupic gdzies w miescie, bo z allegro to nie bardzo.

Sagemy odpadaja jednak.

Telepolis.pl

#51916  autor: Kropek
 06 lut 2006, 13:50
kamil1221 pisze:Wiesz co ja bym raczej nie proponowal schodzic ponizej sagema myX5.
Moze tak Sagem myC4??
Allegro1 Allegro2 Allegro3

Sagem myC4 to telefon bez aparatu z rozsuwana obudowa, wyswietlaczem 65tys. kolorow, polifonia i tymi dzwonkami HiFi, MMS-y.
Jest ladny i nietypowy.

[ Dodano: Pon 06 Lut, 2006 ]
A jezeli chcesz klapkowca to polece Sagema myC2-3
Mozna go kupic w tak-taku za 229zl.

"Prosty telefon z wyświetlaczem kolorowym wyświetlaczem. Produkt przeznaczony dla osób potrzebujących terminala przede wszystkim do prowadzenia rozmów."

Telefon zupelnie podstawowy. Allegro4 Era - tak-tak

Ja rowniez polecalbym tego Sagema (my C-4) chyba ze juz kupil sobie tego NEC'A :)

#51962  autor: piotrz
 06 lut 2006, 16:01
neci są spoko! szkoda, że mają karty pamięci do 128mb i nie mają symbiana.ale na pewno są nietypowe.

#51977  autor: mation
 06 lut 2006, 16:35
A jakie ceglaste są NEC'i. rowniez nietypowo:D

#51999  autor: orB
 06 lut 2006, 17:27
A pokazywałeś mu Motki 3G? Są zdecydowanie lepsze od NECów i cena zbliżona :mrgreen:

#52025  autor: Shila
 06 lut 2006, 18:51
Kolega sie powaznie zastanawia nad NECami :> tylko u nas w miescie nie wiem czy je dostanie :/

Dalam mu jeszcze opcje SE j210i, tez mu sie spodobala.

Teraz pewnie bedzie z tych dwoch wybieral. Tzn. nie wiem jakiego neca chce, spodobal mu sie taki jeden, ale wiecie 15cm.. :shock: Przeciez nie bedzie nosil 2x15 w spodniach :lol: :lol: :lol: Just kiddin'

Ale Nec e525 mu sie podoba, wiec zobaczymy..

Telepolis.pl

#52314  autor: wendzior
 07 lut 2006, 22:36
fajna, ceglasta, funkjonalna i nietypowa jest tez 3650.
przykładowa aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84885013
na tą cene karty pamieci i symbian to niezle.

#52325  autor: NuLL
 07 lut 2006, 22:53
Osobiscie bylbym za Nokia 7210 - dosc rzadko spotykany telefon :)

#52474  autor: Shila
 08 lut 2006, 16:38
Nokie odpadaja, zapomnialam chyba napisac wczesniej.

Teraz jest SE j210i vs jakis Nec :)

Telepolis.pl

#52526  autor: orB
 08 lut 2006, 19:29
kolo nam przynajmniej rozrywke zapewnia :mrgreen:
Niech lepiej weźmie j230 ma radio od razu tylko nie wiem czy w Polsce już jest.
Tak ogólnie to nie wiem. Telefonów spełniających jego skromne kryteria jest cała masa... można tak wymieniać i wymieniać...