Witam,
Dwa tygodnie temu przedłużałem jeden numer i przy przejściu z mixa na abo pani zaproponowała mi 25% zniżki na abo przez cały okres trwania umowy, z tą samą zniżką mogłem od razu przedłużyc drugi numer na koncie, ale nie wiedziałem czy zostac przy orange abonament, czy przygarnąc jakiegoś zwierzaczka na 24 miesiące poprosiłem o kontakt bliżej końca umowy tj. 27.12.2011. Wczoraj coś mnie tchneło i postanowiłem zazwonic pod *400. Rozmowa zaczeła się od oferty w Orange Abonament pani zaproponowała standartowe 40% wiecej, wiec ja rozpuszczony przez poprzednią panią z którą przedłużałem umowe zapytałem się o zniżkę na abonament, otrzymałem propozycje 25% zniżki przez 12 miesięcy przy umowie na 24 miesiące, przez swoją pazernośc zapytałem się o zniżke na cały okres trwania umowy w odpowiedzi usłyszałem że zniżka na cały okres jest dostępna tylko w nowych taryfach. Potem zaczeliśmy rozmawiac o przedłużeniu umowy w nowych ofertach. Staneło na delfinie który w połaczeniu z 40% wiecej, orange pogaduchami na okrągło wydawał się całkiem miłym stworzeniem. Miło było do czasu gdy zapytałem się o zniżke na abonament, odpowiedź była zdumiewająca w tych taryfach nie ma zniżek na abonament. ZONK powiedziałem pani że kilka minut temu mówiła że zniżke na cały okres trwania umowy można uzyskac tylko w nowych taryfach, po chwili ciszy w słuchawce usłyszałem że nagle w tajemniczych okolicznościach pojawiła się zniżka 10%, pazerna częśc mnie zapytała się o zniżke 25% i pazerna częśc mnie się rozczarowała. Potem rozmowa zeszła na temat telefonu, powiedziałem że interesowałaby mnie nokia N8, padła propozycja 199 zł, mój wewnętrzny Scroodge pomyślał to całkiem atrakcyjna cena, dopóki nie usłyszłałem że to cena w Panterze za 89,90 abstrahując od tego że w internetowym sklepie w tej samej taryfie jest za 99zł ze słuchawkami gratis, to przecież 20 minut rozmawialiśmy o tym że chciałbym taryfe na rozmowy i serdecznie podziękowałem za taryfe z internetem(do dziś słyszę odpowiedź z pretensją w głosie TAKI TELEFON BEZ INTERNETU). Reasumują czy wiecie może czy konsultancji mogą jeszcze oferowac zniżki w wysokości 25% na abo, czy w przeciągu nicałych trzech tygodni się coś w tej materii zmieniło?
PS
Jeśli jest na forum jakiś konsultant który może coś ciekawego zaoferowac to prosze o kontakt.