• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #29073  autor: Irek
 06 lis 2005, 20:31
Czy znacie jakieś darmowe serwisy sms? Oprócz jednego http://7sms.strefa.pl/ więcej nie znalazłem. Ten jest całkiem ok.

"And one more thing..."

#38099  autor: rafcyk
 27 gru 2005, 18:36
Kilka lat temu korzystalem z pewnego serwisu ktory informowal o pogodzie w danym regionie. Jednak nie pamietam namiarow :(

#51761  autor: thundercrash
 05 lut 2006, 19:01
www.orange.pl Tylko jest limit : 30 smsów i 5 mmsów na miecha .

#51774  autor: Klusek
 05 lut 2006, 19:51
thundercrash pisze:www.orange.pl Tylko jest limit : 30 smsów i 5 mmsów na miecha .
Tu nie chodzi o darmowe bramki, ale o darmowe serwisy z których można otrzymywać informacje na jakiś temat np. pogodę, kursy walut czy najnowsze wiadomości ze świata :wink:

Obrazek
Obrazek

#51956  autor: Pawrzes
 06 lut 2006, 15:53
Coś mi się wydaje że 7SMS już niedziała, próbowalem zarejestrować 2 numery i nie dostałem kodu aktywacyjnego :(

Darmowe serwisy SMS dla klientów Ery oferuje Era Omnix, wystarczy wysyłać odpowiednie komendy na bezpłatny numer a przez 7 dni dostaje się SMSy, po wygaśnięciu sybskrypcji można ją bezpłatnie aktywować na nowo np.

KRAJP pod 8017 (2 SMSy dziennie)
HUMORP pod 8017
SWIATP pod 8017
POGODAP pod 8017
FILMP pod 8017

Inne serwisy są w programie "Spróbuj za darmo" w EraOmnix

Co jakiś czas mozna w Erze skorzystać za darmo z różnych serwisów np. na wybory 2005 operator oferował serwis za darmo w formie SMS i MMS

Pozdrawiam

#51959  autor: Irek
 06 lut 2006, 15:58
Pawrzes pisze:Coś mi się wydaje że 7SMS już niedziała, próbowalem zarejestrować 2 numery i nie dostałem kodu aktywacyjnego :(
A z jakiej sieci rejestrowałeś numery? Z tego co wiem trzeba było posiadać konto z możliwośći wysyłania darmowych smsów. Ja miałem aktywną tą usługę jeszcze za czasów Idei.

"And one more thing..."

#52080  autor: Pawrzes
 07 lut 2006, 00:49
jesito pisze:
Pawrzes pisze:Coś mi się wydaje że 7SMS już niedziała, próbowalem zarejestrować 2 numery i nie dostałem kodu aktywacyjnego :(
A z jakiej sieci rejestrowałeś numery? Z tego co wiem trzeba było posiadać konto z możliwośći wysyłania darmowych smsów. Ja miałem aktywną tą usługę jeszcze za czasów Idei.
Próbowałem zarejestrować numer w Plusie i Tak Tak'u podając login i hasło do bramki - mimo to w obu przypadkach nie otrzymałem kodu...

Pozdrawiam