• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 7 z 9
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

#517809  autor: Sig
 24 lis 2011, 19:43
Atlan pisze:Jeżeli to będzie prawda że zrezygnowali z promocji to ośmieszą się całkowicie. Nigdy nie widziałem, żeby instytucja tego typu tak się skompromitowała ;) Przecież to niepoważne zagranie, no ale to ich problem ;)
Ale gdzie tu kompromitacja? Była informacja o puli 40000 zł na bonusu w regulaminie? Była. Jeżeli (bo tego nadal przecież nie jesteśmy pewni) zwijają promocję, to znaczy tylko tyle, że się pula skończyła. Jasne, w rgulaminie była informacja o możliwości powiększenia, ale przecież nawet jakby powiększyli ją x2 to by do końca grudnia nie starczyła, teraz jak hurtownicy zwietrzyli okazję... W sumie mogliby zdjąć największe nominały, nawet głupie 10 byłoby atrakcyjne (odświeżane co dzień).

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#517814  autor: Atlan
 24 lis 2011, 19:53
Sig, Ta pula przecież już dawno była przekroczona. Moje transakcje były oznaczone numerami 4000, a więc nawet zakładając że ludzie ładowali po 10zł to już jest 40000zł. Poważne instytucje, które chcą dysponować naszymi pieniędzmi w życiu takiego czegoś by nie zrobiły, że po cichaczu zabierają ludziom promocje.
Po 1 - powinni poblokować handlarzy, a nie wszystkim zabrać promocję
Po 2 - jeśli promocja się kończy, to powinna być informacja na stronie, skoro termin był do 31.12.2011. Ukrywanie bannera jest typowym zachowaniem dzieci mających darmowe hostingi, a nie poważnej firmy. Już nie wspomnę, że kultura by nakazywała powiadomić mnie o tym także mailowo/smsem. Banki jak zmieniają TOiP to też informują klientów.

Zagadki logiczne

#517822  autor: zainteresowany
 24 lis 2011, 20:27
nie dziala juz upaid! doladowalem 25 taktaka i nie przyszlo drugie...

#517824  autor: kerim36
 24 lis 2011, 20:32
o 15:04 po szybkim telefonie do upaid uzyskalem info, ze promocja jeszcze jest i skorzystalem
baneru wtedy juz nie bylo na stronie glownej

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#517827  autor: Sig
 24 lis 2011, 20:42
Oj, Ossa, Ossa, tradycyjnie kulą w płot. Powiedz mi, gdzie tutaj operator dopłacał cokolwiek? Co najwyżej więcej korzystał.

Atlan, ja się zgadzam, że powinni filtrować nadużycia, a zacząć od wykluczenia kart prepaid. Uderzyłoby to w uczciwych użytkowników, ale przecież handlarze to mogli mieć pęczki takich kart i maksymalnie wykorzystywać różne warianty promocji - przecież w samym Orange można było sprzedać takie doładowanie jako PRzelew SMS, wykorzystać do dołądowania bonusu w OFnK i (o czym nie wiedziałem) sprzedać "prezent".
Perpetum mobile normalnie :-).

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#517833  autor: KC-KARLOS
 24 lis 2011, 20:54
Ossa pisze:Wszystko powinno być za darmo a operatorzy powinni nam dopłacać.
Jak zwykle... Jakbym czytał komentarze pod newsami na portalu. BEZ KOMENTARZA
Sig pisze:Oj, Ossa, Ossa, tradycyjnie kulą w płot. Powiedz mi, gdzie tutaj operator dopłacał cokolwiek? Co najwyżej więcej korzystał.
No właśnie, nie ma nic za darmo, trzeba zapłacić, żeby coś "dostać".
Ewentualnie operator dopłaca za przejście do Play Fresh (MNP), ale jest okupione stosikiem papierków i doładowaniem za 5 zł.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#517843  autor: Ossa
 24 lis 2011, 21:15
Karlos20 pisze:nie ma nic za darmo, trzeba zapłacić, żeby coś "dostać"
Przeważnie za internet bez limitu w Lubie to! :smt005
Karlos20 pisze:Ewentualnie operator dopłaca za przejście do Play Fresh (MNP), ale jest okupione stosikiem papierków i doładowaniem za 5 zł.
Nie tylko to, ostatnio przyszedł mi starter wRodzinie z 5 zł na koncie za darmo z Facebooka, choć nie powiem, czekałem długo z parę miesięcy. Do tego zamawiając startery za darmo w Orange, można na każdym wziąć kredyt 1 zł, jak były kody to jeszcze lepiej było. :P

#517844  autor: KC-KARLOS
 24 lis 2011, 21:25
Ossa pisze:Przeważnie za internet bez limitu w Lubie to!
Ale, żeby mieć neta w LB, musisz mieć starter, a aktualnie za free możesz go dostać tylko w opcji "zasięgowej" w salonie Play.
Ossa pisze: Do tego zamawiając startery za darmo w Orange, można na każdym wziąć kredyt 1 zł, jak były kody to jeszcze lepiej było.
Nie zaprzeczam, ale promocja z kodami, to tylko chwila...

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#517854  autor: Ossa
 24 lis 2011, 21:43
Karlos20 pisze:aktualnie za free możesz go dostać tylko w opcji "zasięgowej" w salonie Play
Na stronie Play też można, przecież chyba. Albo nakrętkę z najść po Fancie i wpisać kod i starter odebrać w salonie za darmo.
Karlos20 pisze:Nie zaprzeczam, ale promocja z kodami, to tylko chwila...
Wiem, ale jak to mówią, lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu. ;-)

#517862  autor: KC-KARLOS
 24 lis 2011, 22:02
Ossa pisze:Na stronie Play też można, przecież chyba. Albo nakrętkę z najść po Fancie i wpisać kod i starter odebrać w salonie za darmo.
Ale trzeba zainwestować w kod, żeby kartę dostać, więc to nie jest za "darmo" w 100%. Poza tym to TEŻ promocja. Każda firma ma więcej kasy za promowanie swoich produktów. Za darmo ich 100-procentowo ich nie rozda, no bo co to byłby za interes.

#517863  autor: piechucki
 24 lis 2011, 22:05
Ossa pisze: też można, przecież chyba
Ossa pisze: z najść
BOŻE, WIDZISZ I NIE GRZMISZ - Chłopie, bywam w Twojej okolicy, jeśli Twój nick, to nazwa miejscowości, w której mieszkasz, ale tam mieszkają normalni ludzie, a poziom, który prezentujesz, Twój język, Twoja interpunkcja temu zdecydowanie zaprzeczają. Pamiętaj oprócz innych
Ossa pisze: jak to mówią
jest jeszcze "mowa jest srebrem, a milczenie złotem".
A po drugie przeczytajcie jaki jest temat tego wątku! To nie Hyde Park!!!
EOT

#517865  autor: Ossa
 24 lis 2011, 22:08
Karlos20 pisze:Ale trzeba zainwestować w kod, żeby kartę dostać, więc to nie jest za "darmo" w 100%.
Jak się szuka tu i tam, to i nakrętki się znajdzie całkowicie za darmo. Internet mam za darmo w Lubie to! i Aero2 to nie ma problemu wbić na stronę kody.

[ Dodano: 2011-11-24, 22:15 ]
piechucki pisze:Chłopie, bywam w Twojej okolicy, jeśli Twój nick, to nazwa miejscowości, w której mieszkasz, ale tam mieszkają normalni ludzie, a poziom, który prezentujesz, Twój język, Twoja interpunkcja temu zdecydowanie zaprzeczają.
Nie jestem po studiach, tylko po ZSZ, a po drugie tak mi wyświetla poprawa pisowni w Chrome cuda. Bywasz u mnie, to powiedz jak z zasięgiem W4? Zobaczymy, czy byłeś na prawdę.

#517869  autor: markoz7874
 24 lis 2011, 22:15
Atlan pisze:.. Ukrywanie bannera jest typowym zachowaniem dzieci mających darmowe hostingi, a nie poważnej firmy. Już nie wspomnę, że kultura by nakazywała powiadomić mnie o tym także mailowo/smsem..
Nie ma banera, nie ma promocji - wiec o czym mieli by informować? Masz z nimi jakąś umowę?

#517877  autor: a_lex
 24 lis 2011, 22:42
A skąd i jaki Ossa masz modem do Aero? Bo to chyba są rzeczy drogie i trudne do dostania.

#517882  autor: Ossa
 24 lis 2011, 22:53
a_lex pisze:A skąd i jaki Ossa masz modem do Aero?
No tego Huawei E173u-2 mam z Play'a za 129 zł. Lepszy mi nie potrzebny i tak ledwo wyciągam 1 Mb/s w HSPA Play czy T-Mobile.

#517884  autor: Atlan
 24 lis 2011, 22:59
markoz7874 pisze:
Atlan pisze:.. Ukrywanie bannera jest typowym zachowaniem dzieci mających darmowe hostingi, a nie poważnej firmy. Już nie wspomnę, że kultura by nakazywała powiadomić mnie o tym także mailowo/smsem..
Nie ma banera, nie ma promocji - wiec o czym mieli by informować? Masz z nimi jakąś umowę?
Mieli z nami umowę, że promocja trwa do 31 grudnia. Jeśli promocja jest wcześniej przerywana to powinna być informacja.
Jak Twój operator przestaje reklamować jakąś usługę w TV, albo zdejmie baner z www to znaczy że jej nie ma? Zawsze operatorzy podają informację na stronie www, że dana usługa z dniem X przestaje już obowiązywać. Tak traktuje się poważnie swoich klientów.

Nawet nie wiem czy prawnie to co Upaid teraz zrobił jest zgodne z literą prawa. Bo reklama nie jest żadnym wyznacznikiem i ja jako klient powinienem ciągle móc ładować podwójnie, mimo iż reklamy nie ma.

Edit:
A tak w ogóle to nie ze wszystkich miejsc usunęli swoją reklamę o promocyjnych doładowaniach... Lipa jak się patrzy.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2011, 23:24 przez Atlan, łącznie zmieniany 1 raz.

#517885  autor: KC-KARLOS
 24 lis 2011, 23:01
Ossa, a_lex, to nie temat o Aero2, tylko o Play, jak wyciągnąć niską stawkę do wszystkich sieci w ramach pakietów kwotowych. Widać, że osoba ze wsi Ossa "uwielbia" TELEPOLIS.PL, że wraca do nas w innych nickach, a w tematach, robi się gorrąco :)

#517903  autor: a_lex
 25 lis 2011, 01:03
Ktoś tu pisał, ze ograniczenie ilości bonusów dotyczy nie karty, a tylko doładowywanego numeru. Nie wiem jak było, ale juz tak nie jest - ladowałem dwa numery za 50, i bonus pojawił się tylko na pierwszym.

#517908  autor: dreapheus
 25 lis 2011, 05:50
Doładowania z allegro 2x50 pln wciąż nie znikły.
Może jeszcze jakiś inny pośrednik doładowań oferuje podwójne doładowanie z mastercard oprócz mpay i upaid?
 #517916  autor: a_lex
 25 lis 2011, 08:03
I jak sytuacja z doładowaniami? Bo chciałbym jeszcze wykorzystać bonus za 30 zł.

[ Dodano: 2011-11-25, 08:13 ]
Za doładowanie 30 zł na całkiem inny numer też nie dostałem bonusa - non to chyba klops z tą szaloną promocją.
  • Strona 7 z 9
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8