plusik67 pisze:Cytat:
przy okazji rozmawiałem z pracownikami, którzy to wyraźnie ostrzegli, aby wyłączyć (odptaszkować) Roaming Danych, ponieważ w momencie przejścia z nadajnika Play na Plus, będę płacił dodatkowo za połączenia z internetem.
W systemie Android, żeby korzystać z internetu poza zasięgiem Play, czyli na Plusie, trzeba w ustawieniach transmisji danych, ZAPTASZKOWAĆ tą opcję, inaczej nie będzie możliwe korzystanie z neta na Plusie.
Ponownie przypominam: w taryfach ALL INCLUSIVE net za zasięgu Plus'a nie jest dodatkowo płatny. Sam korzystam z nowej oferty na kartę LUBIĘ TO!, i internet działa w zasięgu Plusa, BEZ OPŁAT, nawet na zmniejszonej prędkości.
[ Dodano: 2011-11-23, 19:20 ]
KonsultantPLUS pisze:Póki byłem pracownikiem Play'a klienci często dzwonili bym zaznaczył, że dane będą pobierane tylko z nadajników PLAY.
Jeśli ktoś mieszka w miejscowości, gdzie jest pełny zasięg PLAY, wtedy nie trzeba aktywować transmisji danych na zasięgu Plusa.

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam