• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #517511  autor: najlepiej
 23 lis 2011, 16:49
Witam serdecznie !

Jestem posiadaczem telefonu Nokia 2720. Ostatnio nabyłem kabel do przesyłu danych USB. Po podłączeniu kabla do telefonu (i oczywiście wgrania softu na pc) telefon nie reaguje tzn. nie mam do żadnych opcji do wyboru (PC itp.)

Stąd moje pytanie: czy w tym telefonie mogę korzystać z kabla ? W niektórych specyfikacjach telefonu dostępnych w sieci raz podają, że można, raz, że nie można, więc sam już nie wiem. Z góry dziękuję za odpowiedzi na moje pytanie i pozdrawiam.

#517518  autor: dario321
 23 lis 2011, 17:19
noki 2720 fold?
 #517524  autor: Maniiiek
 23 lis 2011, 17:46
najlepiej pisze:Witam serdecznie !

Jestem posiadaczem telefonu Nokia 2720. Ostatnio nabyłem kabel do przesyłu danych USB. Po podłączeniu kabla do telefonu (i oczywiście wgrania softu na pc) telefon nie reaguje tzn. nie mam do żadnych opcji do wyboru (PC itp.)

Stąd moje pytanie: czy w tym telefonie mogę korzystać z kabla ? W niektórych specyfikacjach telefonu dostępnych w sieci raz podają, że można, raz, że nie można, więc sam już nie wiem. Z góry dziękuję za odpowiedzi na moje pytanie i pozdrawiam.
Kiedyś miałem podobnie. Reinstalacja systemu operacyjnego dopiero pomogła.

B-brand - unikaj jeśli nie znasz prawdziwego producenta.

#517543  autor: dario321
 23 lis 2011, 18:32
jesli to fold to zainstalij pc suite/ovi suite,najlepiej na wxp :wink:

#517557  autor: najlepiej
 23 lis 2011, 19:22
tak, nokia 2720 fold

problem w tym, że nie mam nawet dostępu teraz do win xp :lol: w tych czasach :wink:

nie można tego na windows 7 jakoś uruchomić ? :roll: