Wziąłem do dla telefonu to mam

,pozatem mam 350 minut w abonamencie a nigdy nie wykorzystałem więcej niż 100

,następnym razem jak już będę chciał wziąć abo to nie będę patrzył na telefon jak coś pójdzie tylko na sprzedaż bo lepiej kupić na allegro zresztą i tak tak robię

,to dzięki mamie wziąłem abonament bo pożyczyła odemnie 800zł a ja chciałem kupić telefon więc wzięła mi abonament i wziąłem wave s8500 za 249zł którego już od dawna nie mam bo wkurzała mnie bada po 7 miesiącach tego telefonu się pozbyłem i teraz nie zamienię systemu android na inny

,przez ten abonament muszę się ograniczać z netem trochę czasem ponieważ mam tylko pakiet 250 mb i nie będę dopłacać 9/15zł aby mieć więcej netu ....
Liczyłem sobie opłacalnośc abonamentu i prepaida
i w abonamencie jakbym przedłużył teraz to tylko taki przykład to bym dostał więcej minut ale bym więcej placił
Abo 45zł
205 minut do wszystkich i 1 gb
w ciągu 2 lat wychodzi 1080 zł po sprzedaniu telefonu gdzieś za 350 daje to 730
W prepaid przy doładowaniu 50zł/2 miesiące
bym wydawał 25zł/miesiąc co by wyszło 600zł i nie miał bym umowy do tego czasem są fajne promocje takie jak ta z mastercardem to by mogło być jeszcze taniej
Oferta przy korzystaniu z pakietów i doładowaniu przez fb
1 miesiąc
154 minuty,1gb
2 miesiąc
137 minut,1gb
Tak naprawdę to chyba abo jest dobre dla tych co bardzo dużo gadają tak ponad 200 minut lub dla osób starszych które nie będą się bawić w pakiety

.
Kiedyś miałem prepaidy i nie było źle ale wtedy prawie nie używałem pakietów więc bym musiał się jakoś do tego przyzwyczaić

Bardzo dużym plusem jest prepaida to że nic nie przepada a ja akurat mam tak że różnie dzwonię raz 30 minut w miesiącu a raz 60 kolejnym razem 100