• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 112 z 241
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 241

#515970  autor: playonline
 16 lis 2011, 21:40
tomektg pisze:myślę że łączny czas będzie na poziomie (max) 2h łącznie
Zalezy czy podales informacje z jakiego numeru dzwoniles, kiedy itd... Wiec 2h to sadze, ze przesada (z twej strony) ale w tydzien czemu nie... Dluzszy czas to przesada (ze strony Play).

[ Dodano: 2011-11-16, 21:43 ]
PS Poza tym tak dzialaja korporacje - oszczednosc, oszczednosc, oszczednosc... Musza na czyms zarobic... Zarabiaja na ludziach.... Czesciowo sie nie dziwie bo musza sie jakos utrzymac, szkoda, ze kosztem jakosci...

#516027  autor: luccicare
 17 lis 2011, 00:55
P4Y2, mam do Ciebie trochę nietypowe pytanie. Jestem jeszcze z czasów testerów, mam stare abo 50 limitowane. Niedawno skończyła mi się umowa, nie mogę przedłużyć umowy na starych warunkach, nowe mi się nie podobają. Aby zerwać umowę muszę iść na pocztę (akurat na swojej mam duże kolejki), w salonie Play nie chcą przyjąć ode mnie wypowiedzenia (co jest dla mnie dziwne). Czy mogę po prostu nie opłacać rachunków, a Play sam zerwie ze mną umowę? Oczywiście wszelkie należności wynikające z faktur niezwłocznie po zerwaniu umowy opłacę, chcę być uczciwy. Mam już umowę na czas nieokreślony, więc P4 dodatkowych kar nałożyć chyba na mnie nie może. Czy wypowiem umowę przez pocztę, czy P4 wypowie sam to w sumie rybka. Pytam o to z 2 powodów. 1) Jestem jakoś leniwy i nie chce mi się stać w kolejce na poczcie, mam ciekawsze sprawy 2) Jeśli P4 nie może mi naliczyć żadnych dodatkowych kar, to jakieś drobne zaoszczędzę na poleconym z wypowiedzeniem + własny czas. Jak to będzie z takim wypowiedzeniem windykacyjnym?

#516038  autor: play4you2
 17 lis 2011, 08:15
luccicare pisze:P4Y2, mam do Ciebie trochę nietypowe pytanie
Zgodnie z regulaminem jesteś zobowiązany złożyć wypowiedzenie umowy w formie pisemnej, Salon ma obowiązek przyjąć od Ciebie wypowiedzenie. Jeśli tego nie robią, proszę podeślij mi dokładny adres tego Punktu i Imię i Nazwisko sprzedawcy. Jeśli Umowę masz na czas nieokreślony kara umowna za przedwczesne rozwiązanie Umowy Ci sie nie naliczy, natomiast jeśli nie będziesz opłacać faktur zostanie poddany postępowaniu windykacyjnemu. Szczerze myślę, że nie jest to najlepsze rozwiązanie. Zrobisz jak będziesz chciał.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#516046  autor: xif
 17 lis 2011, 09:27
play4you2,

można prosić chociaż o krótkie info co do sytuacji opisanej stronę wstecz? :wink:

#516049  autor: play4you2
 17 lis 2011, 10:17
xif pisze:można prosić chociaż o krótkie info co do sytuacji opisanej stronę wstecz
Sprawa jest cały czas procesowana, postaram sie to jakoś przyśpieszyć.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#516051  autor: Sig
 17 lis 2011, 10:24
OT: czy "procesowana" to jest prawidłowe... Słowo? Podejrzewam, że to nowomowa od "process", czy może się mylę? To tożsame z przetwarzać/analizować/badać?

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#516052  autor: xif
 17 lis 2011, 10:31
play4you2 pisze:
xif pisze:można prosić chociaż o krótkie info co do sytuacji opisanej stronę wstecz
Sprawa jest cały czas procesowana, postaram sie to jakoś przyśpieszyć.
dzięki, w takim razie poczekam jeszcze grzecznie ;-)

#516083  autor: szoq
 17 lis 2011, 14:11
Play4You2 baardzo pilna sprawa na PW

#516085  autor: play4you2
 17 lis 2011, 14:15
szoq pisze:Play4You2 baardzo pilna sprawa na PW
Nie mogę Ci odpowiadać na pw masz zablokowane wysyłanie Pw do Ciebie. Czy próbowałeś wymienić karte SIM ?

#516088  autor: szoq
 17 lis 2011, 14:23
Już PW odblokowane. To nie wina kart sim. Problem występuje na różnych telefonach. Problem zauważyłem na 2 kartach Play + 1 RedBull. Kart może być więcej...

#516103  autor: pakierhakierxd
 17 lis 2011, 15:26
Czy ktoś z was też ma dziś problem z logowaniem do plusa? telefon w plusie działa a 2 karty sim moja i taty nie logują się do plusa,na playu działają :P

Pozdrawiam :)

#516116  autor: play4you2
 17 lis 2011, 15:59
pakierhakierxd pisze:Czy ktoś z was też ma dziś problem z logowaniem do plusa? telefon w plusie działa a 2 karty sim moja i taty nie logują się do plusa,na playu działają
Podeślij mi numer i lokalizację na pw

#516118  autor: Quetzal
 17 lis 2011, 16:03
play4you2 pisze:
luccicare pisze:P4Y2, mam do Ciebie trochę nietypowe pytanie
Zgodnie z regulaminem (...)
Musze przyznać, że podziwiam Ci, iż poważnie odpowiedziałaś na ten post, wg mnie była to prowokacja.
Sig pisze:OT: czy "procesowana" to jest prawidłowe... Słowo? Podejrzewam, że to nowomowa od "process", czy może się mylę? To tożsame z przetwarzać/analizować/badać?
Oczywiście, że jest to nieprawidłowe, ale przede wszystkim bezsensowne.
U nas teraz wszystko musi być z angielskiego. I to niestety brane dosłownie mechanicznie z angielskiego w mianowniku i odmieniane wg polskiej deklinacji.

#516162  autor: Robaas
 17 lis 2011, 18:35
cytat z profilu Play na FB:
Play
W niektórych regionach kraju występowały dziś problemy z roamingiem krajowy. Wszystko wróciło już do normy, więc najlepiej zresetować telefon :-) PRZEPRASZAMY!

#516396  autor: Quetzal
 18 lis 2011, 18:34
Czy u Was na bilingu połączenia internetowe od kilku dni też są oznaczone apostrofem i plusikiem sugerującym dodatnie numery do listy kontaktów?

#516641  autor: joasia_23
 19 lis 2011, 22:16
Mam pytanie o pakiet internetowy, a mianowicie zakupiłam sobie pakiet 200 MB za 9 zł a dostałam tylko 1 byte. Czy ja tu czegoś nie rozumiem, czy coś jest nie tak? Do końca okresu rozliczeniowego zostało 20 dni, więc nawet jeśli ten pakiet miałby być przyznany proporcjonalnie to i tak chyba coś się nie zgadza.

#516642  autor: pakierhakierxd
 19 lis 2011, 22:26
Myślę że ten pakiet zostanie ci przyznany o 24 bo tak jest w abonamentach :)

Pozdrawiam :)

#516643  autor: joasia_23
 19 lis 2011, 22:29
Jest napisane, że jest aktywny. Zresztą, po 2 minutach korzystania z neta przyszedł sms, że pakiet już się skończył ale nadal mogę bez ograniczeń korzystać tylko, że z ograniczoną prędkością.

#516659  autor: osachorzow
 19 lis 2011, 23:57
Czy ktoś z Szanownych spotkał się z sytuacją odzyskiwania przez biorcę numeru, który wrócił do puli numerów macierzystego operatora? Doładowałem numer w czerwcu ale w wyniku jakiejś awarii (o kodzie P4 ;) ) nie przedłużyło ważności i w efekcie numer został wyłączony z dniem 31.10 i wrócił do T-Mobile.

W salonie Play Pani która ustalała z BOK co się stało stwierdziła, że nic się nie da zrobić bo oni już nie mają tego numeru - choć strony pokazujące do jakiej sieci należy numer twierdzą że jest w Play, ale może to być tylko informacja o ostatnim miejscu stacjonowania tego numeru :( Dla mnie był to złoty numer bo miał na końcu 000 a pozostałe cyfry również całkiem sympatyczne ;)

Jak myślicie czy P4 odzyska ten numer albo zaproponuje inny 'złoty' numer czy przyjmą stanowisko: nie mamy pana płaszcza i co pan nam zrobi? Może play4you masz jakieś doświadczenia w tej kwestii?

#516661  autor: Robaas
 20 lis 2011, 00:00
osachorzow napisz jak się skończy, osobiście obstawiam, że bez UKE to play stwierdzi: "nie mamy pana płaszcza i co pan nam zrobi?".
  • Strona 112 z 241
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 241
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112