Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Sieć
Play
Nawet jesli dodac do 99 zl 10 to wyjdzie 109 zl a nie 129Danio02 pisze:@Lukaszek78
Miałbyś Rodzina 110 za 99 zł bez Internetu. Zauważyłem, że zawsze do wynegocjowanej stawki doliczają około 10 zł za pakiet internetowy 250 mb.
pawcio1978
A jest jakaś szansa na większy pakiet internetowy?
Pamiętam, jak w sierpniu sprawdzałem oferty biznesowe. Do każdej taryfy powyżej 100 zł dodawali 2,5 gb Internetu. Po 1 września zmniejszyli do 300 mb ;/
Danio02 pisze:@Lukaszek78
No tak, ale przy Rodzina 110 dostajesz tylko 440 minut, a nie 750 czy 1000. Poza tym taryfa nie jest już dostępna.
dario321 pisze:O ile miesiecy wczesniej przed zakonczeniem trwajacej umowy jest dostepna oferta z telefonem w abonamencie {w iBOA}?
ktos wie?
5 i pół miesiąca to dotyczy oferty bez telefonu, z telefonem pojawia się najwcześniej 2 mc,st.konsultant pisze:dario321 pisze:O ile miesiecy wczesniej przed zakonczeniem trwajacej umowy jest dostepna oferta z telefonem w abonamencie {w iBOA}?
ktos wie?
Najwcześniej 5,5 miesiąca przed końcem umowy.
Potwierdzam 5,5 miesiąca (co do dnia) przy abo (z dodatkami) za 80 zł.banderas pisze:5 i pół miesiąca to dotyczy oferty bez telefonu, z telefonem pojawia się najwcześniej 2 mc,st.konsultant pisze:dario321 pisze:O ile miesiecy wczesniej przed zakonczeniem trwajacej umowy jest dostepna oferta z telefonem w abonamencie {w iBOA}?
ktos wie?
rzadko 3 mc przed końcem umowy,
Proponuję nie komentować czegoś czego nie jest się pewnym i nie wprowadzać innych w błąd.banderas pisze:5 i pół miesiąca to dotyczy oferty bez telefonu, z telefonem pojawia się najwcześniej 2 mc,st.konsultant pisze:dario321 pisze:O ile miesiecy wczesniej przed zakonczeniem trwajacej umowy jest dostepna oferta z telefonem w abonamencie {w iBOA}?
ktos wie?
rzadko 3 mc przed końcem umowy,
Witam Wszystkichst.konsultant pisze:dario321 pisze:O ile miesiecy wczesniej przed zakonczeniem trwajacej umowy jest dostepna oferta z telefonem w abonamencie {w iBOA}?
ktos wie?
Co do ERY to wiem że już jej nie ma, nie wiem tylko jak miałoby mi to pomóc?math-u pisze:We wcześnijeszych postach jeszcze z lipca ludzie negocjowali takie warunki w taryfach biznes:
Zniżki wynosiły 40% taryfy z wymianą telefonu. Dzwoniłem ostatnio do SUK i zaproponowali mi zniżki 25% na Pakiet Biznes. Mam pytanie czy wciąż jest szansa aby wynegocjować zniżki 40% przy przedłużaniu kilku umów?- Pakiet dla Biznesu 400 w promocyjnej cenie 300,00 zł. netto
- Pakiet dla Biznesu 240 w promocyjnej cenie 180,00 zł. netto
- Pakiet dla Biznesu 140 w promocyjnej cenie 84,00 zł. netto
- Pakiet dla Biznesu 80 w promocyjnej cenie 48,00 zł. netto
- Pakiet dla Biznesu 44 w promocyjnej cenie 33,75 zł. netto
- Pakiet dla Biznesu 20 w promocyjnej cenie 15,00zł. netto
- NOWA FIRMA 60 w promocyjnej cenie 12,50 zł. netto
- NOWA FIRMA 150 w promocyjnej cenie 27,50 zł. netto
- NOWA FIRMA 270 w promocyjnej cenie 47,50 zł. netto
- NOWA FIRMA 410 w promocyjnej cenie 67,50 zł. netto
- NOWA FIRMA 600 w promocyjnej cenie 87,50 zł. netto
- NOWA FIRMA 1000 w promocyjnej cenie 130 zł. netto