• Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: 
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.

#512916  autor: bob
 02 lis 2011, 16:41
code pisze:poszedłbyś na tablety, zapomniałbyś o tej prowizorce. serio. paletkowe ekrany są tylko dla tych, którzy wierzą, że istnieje dobre połączenie telefonu i tabletu. nie istnieje, z takich prób wychodzi tylko przerośnięty smatfron wyglądający jak patelnia i nie dający się ogarnąć jedną ręką.
bardzo mi sie ta wypowiedz podoba :D
ja tez jednak wyroslem z duzych ekranow w fonie, nie lubie miec paletki w kieszeni ;D
wtd pisze:ale póki co jego rozmiar nie doskwiera mi w najmniejszym stopniu ani przy obsłudze ręką ani przy noszeniu w kieszeni
jak sie ma łapsko drwala to i jedna reka sie obsluzy ;D przynajmniej ja z 3.7" sobe radze, z 4" juz jest nieco gorzej ale obleci ;D
code pisze:bo komfort korzystania w stosunku do smartphone (nawet z tak wielkim ekranem jak SGS2) jest jak przesiadka z malucha do limuzyny z kierowcą i darmowym paliwem
do d^^py taka przesiadka, ja sam wole kierowac 8)
wtd pisze:Czas na baterii nie jest zły w sumie, przy ostrym użytkowaniu (co chwilę ściąganie nowych aplikacji, bawienie się nimi itp) to trzyma mi 15h
rozbawiło mnie to zdanie jako uzytkownika e72, ktora prz takim obciazeniu ze andek w 16h pada trzyma 3 dni 8)
wtd pisze: zakładam że jak już się nim nabawię i zacznę normalnie używać to może wytrzymywać i 2 dni.
toz takie uzytkowanie ze stoi od rana do wieczora jest normalne przeciez.. w koncu andka sie uzywa ;D

Było: w595; Wave 533; i5800; ZTE Blade; Moto e8; SE Xperia X8; e1170; 5230 Navi; x2; Ch@t 335; Galaxy Mini; Sagem Puma; s8530 Wave II; e72; i8510; Nokia500; SGS; m8800; HTC 7 Mozart, RBM One, Nokia c5-00, N900, i550; RBM One;
Jest: HTC Desire

#512935  autor: wtd
 02 lis 2011, 18:12
bob pisze: jak sie ma łapsko drwala to i jedna reka sie obsluzy ;D przynajmniej ja z 3.7" sobe radze, z 4" juz jest nieco gorzej ale obleci ;D
e, bez przesady, łap dużych nie mam a sobie radzę, poza tym, w razie czego mam drugą rękę ;)
bob pisze: rozbawiło mnie to zdanie jako uzytkownika e72, ktora prz takim obciazeniu ze andek w 16h pada trzyma 3 dni
bob pisze: toz takie uzytkowanie ze stoi od rana do wieczora jest normalne przeciez.. w koncu andka sie uzywa ;D
Nie wiem ile by trzymał jakby go nie używać, nie po to go kupiłem, ale mój normalny profil użytkowania nie uwzględnia siedzenia z telefonem w ręku parę godzin dziennie bawiąc się grami/appsami i różnymi ustawieniami. Jakaś gra przez chwilę, przeglądanie neta trochę, do tego poczta (synchronizowana ręcznie) trochę rozmów i smsów. Dzisiaj po większej części dnia mam jeszcze 70% baterii, wynik nienajgorszy chyba. Poza tym, czas działania rzędu 15h byłby dla mnie akceptowalny bez jakiegoś większego bólu - codzienne ładowanie to coś do czego już się przyzwyczaiłem, a dostęp do gniazdka z prądem jest w dzisiejszych czasach raczej bezproblemowy.

#513004  autor: bob
 03 lis 2011, 07:23
wtd pisze:Nie wiem ile by trzymał jakby go nie używać, nie po to go kupiłem,
nie no wiem, to z e72 tak dla jaj było :P
U mnie tez zaden andek nie stał dluzej niz od rana do wieczora, teraz innov ma problem zeby 2 pelne doby przezyc :roll:
wtd pisze:(synchronizowana ręcznie)
hmm.. :roll:

Było: w595; Wave 533; i5800; ZTE Blade; Moto e8; SE Xperia X8; e1170; 5230 Navi; x2; Ch@t 335; Galaxy Mini; Sagem Puma; s8530 Wave II; e72; i8510; Nokia500; SGS; m8800; HTC 7 Mozart, RBM One, Nokia c5-00, N900, i550; RBM One;
Jest: HTC Desire