Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Można być w bazie KRD lub bazie ERiF albo w obu jednocześnie. Dotyczy zarówno klienta indywidualnego jak i biznesowego. Można zobaczyć na jaką kwotę jest suma zobowiązań jak i szczegółowo zobaczyć każde z nich.Golarz Filip pisze:Raczej do BIGu ( gospodarczej ) a nie BIKu ( kredytowej )
U mnie microsd chciała- Jak się Panu podobał telefon
- Większego złomu już nie mogliście wybrać
Konsultantka patrząc z byka, pyta
- A czy podobał się Panu system Android
- Tak, mam go na innym smartfonie, więc jest mi znany
- A czy ma Pan u nas abonament
- Oczywiście nie
Konsultantka patrzy już spod byka
- Dlaczego
- W Orange jest taniej
- To niech Pan przepłaca dalej - strzeliła focha zarzucając włosy
- Mówię, że mają taniej
- My mamy najtańszą ofertę
- Ależ skąd, robiłem zestawienia i Orange ma taniej.
Ja tez uważam, że smartfony były marne, ale jestem zadowolony z akcji play.TheArt pisze: .. Mogli dać lepiejsze smartfoniki do testu, mimo to chwali im się tę akcję.
I klienta... Ani jeden, ani drugi nie podal konkretow...TheArt - cudny dialognie ma to jak rzeczowe argumenty sprzedawcy
Klient nie był nawet o nie zapytany. Po prostu odmówił i powiedział że porównał oferty. To zadanie sprzedawcy żeby umiejętnie zbadać potrzeby klienta i na tej podstawie zaproponować odpowiednią ofertę. Z dialogu wynika że na początku konsultantce się chciało i zadawała pytania o Huaweia i Androida, ale nie miała wystarczająco dużo cierpliwości i spasowała po dwóch pytaniach rzucając że Play jest bezdyskusyjnie najtańszy. Niestety część pracowników i użytkowników Play żyje w swoim świecie. Właściwie nie tylko Play, ale w internecie jest ich najwięcej...playonline pisze:I klienta... Ani jeden, ani drugi nie podal konkretow...TheArt - cudny dialognie ma to jak rzeczowe argumenty sprzedawcy
To ze sie nie chcialo czy nie miala wiedzy to jedno ale drugie... idz do innego salonu np T-mobile czy Orange albo Plusa i postap tak samo. Zero wiedzy beda miec. Jakas wiedze beda miec tylko osoby w tych salonach co maja telefon w Play. Bez przesady. Chyba nie oczekujesz, ze saloniarze czy CSR wszystkich opow beda znac oferty (wszystkie) innych operatorow?mungo pisze:Klient nie był nawet o nie zapytany. Po prostu odmówił i powiedział że porównał oferty. To zadanie sprzedawcy żeby umiejętnie zbadać potrzeby klienta i na tej podstawie zaproponować odpowiednią ofertę. Z dialogu wynika że na początku konsultantce się chciało i zadawała pytania o Huaweia i Androida, ale nie miała wystarczająco dużo cierpliwości i spasowała po dwóch pytaniach rzucając że Play jest bezdyskusyjnie najtańszy. Niestety część pracowników i użytkowników Play żyje w swoim świecie. Właściwie nie tylko Play, ale w internecie jest ich najwięcej...
To musiałeś mieć straszną minęmarkoz7874 pisze: P.S. mnie konsultantka play o nic nie pytała. Oddałem, wydrukowała potwierdzenie, dziękuję, do widzenia.
a ja się nie zgodzę - moim zdaniem powinni znać oferty pozostałych sieci, a przynajmniej swojej największej konkurencji. nie mówię, że muszą byc na bieżąco ze wszystkimi promocjami, ale podstawową ofertę powinni znać, żeby wiedzieć co próbują przebić.playonline pisze:To ze sie nie chcialo czy nie miala wiedzy to jedno ale drugie... idz do innego salonu np T-mobile czy Orange albo Plusa i postap tak samo. Zero wiedzy beda miec. Jakas wiedze beda miec tylko osoby w tych salonach co maja telefon w Play. Bez przesady. Chyba nie oczekujesz, ze saloniarze czy CSR wszystkich opow beda znac oferty (wszystkie) innych operatorow?mungo pisze:Klient nie był nawet o nie zapytany. Po prostu odmówił i powiedział że porównał oferty. To zadanie sprzedawcy żeby umiejętnie zbadać potrzeby klienta i na tej podstawie zaproponować odpowiednią ofertę. Z dialogu wynika że na początku konsultantce się chciało i zadawała pytania o Huaweia i Androida, ale nie miała wystarczająco dużo cierpliwości i spasowała po dwóch pytaniach rzucając że Play jest bezdyskusyjnie najtańszy. Niestety część pracowników i użytkowników Play żyje w swoim świecie. Właściwie nie tylko Play, ale w internecie jest ich najwięcej...Jest to niemozilwe!