• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #512201  autor: alimak82
 30 paź 2011, 08:57
Moje pytanie jak w temacie. Posiadam Nokie 6700 mam bardzo ważne smsy, które są zapisane w tym telefonie, zależy mi na skopiowaniu ich na kartę sim, ponieważ zmieniam komórkę, a smsy chce zachować.... bardzo prosze o pomoc, jest w ogóle taka opcja? w tel w menu wiadomości niestety nie zalazłam nic takiego-ważne jest by zachowały oryginalnie nadawcę smsa
 #512203  autor: remus77
 30 paź 2011, 09:12
alimak82 pisze:Moje pytanie jak w temacie. Posiadam Nokie 6700 mam bardzo ważne smsy, które są zapisane w tym telefonie, zależy mi na skopiowaniu ich na kartę sim, ponieważ zmieniam komórkę, a smsy chce zachować.... bardzo prosze o pomoc, jest w ogóle taka opcja? w tel w menu wiadomości niestety nie zalazłam nic takiego-ważne jest by zachowały oryginalnie nadawcę smsa

Czy nowy telefon to też Nokia?

#512205  autor: alimak82
 30 paź 2011, 09:23
nie, samsung galaxy s2

[ Dodano: 2011-10-30, 12:48 ]
NIKT NIE ZNA ODPOWIEDZI? siedze nad tym juz tyle czasu, te smsy sa dla mnie bardzo wazne i musze miec oryginalnego nadawce itd...jest jakakolwiek mozliwosc przeniesienia na karte sim czy z nokii na samsunga?