• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #511677  autor: gaskabalbinka
 27 paź 2011, 14:44
Witam.

2 października aneksowałem swoja umowę z nowym telefonem. Czy jest jakakolwiek mozliwość wymiany aparatu na inny? Niestety przy podpisywaniu umowy wszystko było ok, żadnych błędów/problemów więc de facto nie mam żadnych podstaw żeby się o to ubiegać. Chodzi mi w sumie o to, żeby zostać na tym aneksie, który mam a zmienić telefon. Weszła do oferty SE NEO, która jest tańsza i nieporównywalnie lepsza od ACE którego sobie wziąłem przy PWA.
Napomknę, że tel, który dostałem jest w stanie idealnym.

Wiem, że jestem na przegranej pozycji, ale może siedzi tu ktoś z bok albo innego salonu i poradzi czy da się w tej sytuacji coś uratować (jakieś zgłoszenie pomyłki czy coś w tym stylu).

Pozdr!

#511682  autor: bp121
 27 paź 2011, 15:02
No jest taka możliwość, ale jest to bardzo problematyczne i długo trwa.
Nie lepiej juz Ci sprzedać ten tel i kupić Neo ?

#511685  autor: gaskabalbinka
 27 paź 2011, 15:12
Sprzedać ACE i bez dopłacania kupić Neo? Proszę Cię.. :D

#511882  autor: Reyes
 28 paź 2011, 16:32
bp121 pisze:No jest taka możliwość, ale jest to bardzo problematyczne i długo trwa.
Jakim cudem? Gdyby to była umowa zawierana na odległość, to w ciągu 10 dni jest możliwość wycofania się, przygotowania przez operatora nowego aneksu, wysłania innego telefonu. Ale po upływie tego czasu - no way.

BTW, też myślę o zakupie tego modelu SE. :)

Minds are like parachutes, they only function when they're open.

#511902  autor: tetley
 28 paź 2011, 17:47
Niestety muszę potwierdzić, nie ma możliwości zamiany telefonów (jedynie wyżej wspomniane 10 dni przy dostawie kurierskiej). Niestety po tym czasie zostaje jak wyżej było pisane, sprzedać Ace i kupić Neo:/