Udało się i w końcu ktoś zadzwonił ale nie ma aparatu jaki chcę i muszą czekać na dostawę, pytanie tylko czy ktoś wie gdzie w aneksie RBM znajduje się informacja o rabacie na abonament? w którym punkcie? Kurier przyjedzie więc wiadomo jak będzie wyglądał odbiór
Niezupełnie, są one wymienne w taryfach takich jak FIRMA i Rozmowy w Firmie, pozostałe taryfy jak Biznes/Firmowa itd nie mają minut wymiennych na smsy.emilo906 pisze:W taryfach firmowych rzeczywiście w chwili obecnej zarówno połączenia jak i smsy są rozliczane z pakietu złotówek.
Wyślij pismo z rezygnacją, dostaniesz lepszą propozycjepauli05 pisze:ktos się orientuje co mogę dostać przy przedłużeniu umowy w play, abonament firmowy, kwota z rabatem za 27zł brutto, mam stan darmowy na cały okres i 70min. do wszystkich, co moge dostać przedłużając w podobnej kwocie
i czy w play nadal jest taka beznadziejna zasada, że w firmowych smsy sa naliczane dodatkowo?

[ Dodano: 2011-10-17, 09:36 ]
A więc, albo otrzymałeś ofertę 400 minut + 100 na 6msc do wszystkich sieci i 25% rabatu na okres 12 miesięcy przy kwocie 59 zł z rabatem do kwoty 44,25 zł, albo dostałeś stałą kwotę abonamentu 59 zł, 470 minut do wszystkich + 100 na 6msc.Ofeck pisze:krzemiroslaw napisał/a:
Nie wiem czy kogoś to zainteresuje, ale dostałem taką oto ofertę przedłużeniową (wcześniej płaciłem abonament 50 zł):
420 minut + 50 minut za to że zadzwoniłem przez infolinię na stałe
100 minut do wszystkich przez pierwsze 6 miesięcy
25 % zniżki na abonament przez pierwsze 12 miesięcy
Telefon xperia mini pro - za 49 zł
Mój wybór to stan darmowy 69 (59 zł do płacenia). Nie wiem tylko czy rabat na abonament jest naliczany od kwoty 69 zł czy 59 zł. Pani powiedziała, że z tego co pamięta to jest 37,5 zł płacenia przez pierwsze 12 miesięcy. Jednak nawet gdyby to było od kwoty 69 zł to wychodzi ponad 40 zł
nie ma takiej oferty, bo jakieś fajfusy ... myślą, że jest, nie ma czegoś takiego, jest:
- 400 min do wszystkich i 25% rabatu przez 12 m-cy
Nie ma takiej możliwości jak wymieniłeś wcześniej, tej drugiej oferty nie da się rabatować