• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#509503  autor: podkowa2
 17 paź 2011, 12:51
Wątpię. Sam jakbym kupował wybrałbym salon lub sklep na orange.pl. Z drugiej strony może przynieść nowych klientów. Zawsze to jakaś reklama dla sieci.

#509509  autor: krzysztof.ka
 17 paź 2011, 13:16
Wczoraj sprawdzałem na Allegro z ciekawości jak schodzi ta oferta. Widziałem, że ludzie kupują. Troche byłem zdziwiony, bo jako bonus oferowano tylko dostawę gratis. Lepiej jest kupować na stronie Orange, bo tam przynajmniej oprócz darmowej dostawy, jest jeszcze dodatkowy bonus, chyba dodatkowe 30 minut połączeń.

Moje słuchawki: Plus: Motorola d160, Nokia 3110, Nokia 3310, Nokia 6820, Nokia 6310, Nokia 9300, HP IPaq hw6915, Nokia E51, Nokia E52, Nokia N8. Orange: SE Xperia Arc, SG S III.

#509511  autor: Sig
 17 paź 2011, 13:44
Jestem pewien, że większość kupujących się nie wczytuje i myśli, że wyrywa tanio telefon... Niestety, z mojego doświadczenia na Allegro wynika jednoznacznie, że ludzie mają kłopot z czytaniem ze zrozumieniem.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#509756  autor: Orange4You
 18 paź 2011, 17:01
Od razu na początku aukcji jest duży napis:
Telefon HTC Desire HD w Abonamencie 129,90zł
w taryfie Pantera już od 3zł!
Więc wiadomo o co chodzi, chociaż szczerze mówiąc nieco mnie to zaskoczyło w sensie sprzedaż abonamentu na allegro...

BOK - Zlecenia PostPaid

#511099  autor: TheArt
 25 paź 2011, 03:06
Sprzedaż usług a tą jest abonament jest zabroniona w regulaminie serwisu.

#511102  autor: Blank
 25 paź 2011, 07:50
TheArt pisze:Sprzedaż usług a tą jest abonament jest zabroniona w regulaminie serwisu.
To ciekawych rzeczy się dowiaduję. Przeczytaj znaczenie terminu "Usługa" i zastanów się, czy sprzedaż usług jest rzeczywiście zabroniona.

Co do samej aukcji, pewnie jakiś salon ma braki i chce wykorzystać każdą szansę.

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament

#511114  autor: kamil4862
 25 paź 2011, 10:09
Jak na chwilę obecną bram wystawionych aukcji. Posypały się również negatywy, także marne szanse na powodzenie przy takim zaangażowaniu i organizacji.

Obrazek

#511143  autor: TheArt
 25 paź 2011, 11:51
divhashmorex pisze:
TheArt pisze:Sprzedaż usług a tą jest abonament jest zabroniona w regulaminie serwisu.
To ciekawych rzeczy się dowiaduję. Przeczytaj znaczenie terminu "Usługa" i zastanów się, czy sprzedaż usług jest rzeczywiście zabroniona.
Nad tym się nie trzeba zastanawiać, stanowi o tym wyraźnie regulamin serwisu. Wszelkie usługi należy zgłaszać do administracji, dlatego zresztą powstała Oferia.