Gadulski z tego co widziałem na planie miasta, jest tam ul.Młynek i potoczna nazwa części dzielnicy Ochojec "Na Młynku":
http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,22,18 ... 8fbf3b0d62
Za to w Bielsku-Białej od czwartku mamy zmianę Lac z 22280 na tą:
Co z tym jest związane, znikło CI, Ciekawe jak długo ta przerwa potrwa, i czy pojawią się jakieś nowe nazwy.
Może niektóre z nazw w CI zostaną poprawione,głównie na wzgląd rejonu, który dany sektor obejmuje.
Kilka moich sugestii.
CID 54005 B-B ul.Maczka 71 obecne CI to "Partyzantow", prawidłowo powinno byc "Bystrzanska".
CID 52882 i 52888 ul.Stalowa 10 obecne CI "Partyzantow-Zywiecka", prawidłowo np. "Bystrzanska-Ks.Kusia"
CID 54638 ul.Stawowa 13 obecnie "os.Polskich Skrzydel", a sektor obejmuje "os.Wojska Polskiego" i taka też jest moja sugestia.
CID 54636 ul.Stawowa 13 obecnie "Hulanka" , prawidłowo "os.Kopernika" lub "os.Kopernika-Hulanka"
CID 54637 ul.Stawowa 13 obecnie "Aleksandrowice" ciekawsze "Aleksandrowice-rondo Niemena"
CID 50605 ul.Oświęcimska 22 jest "os.Beskidzkie", prawidłowo "os.Karpackie-os.Beskidzkie" sektor obejmuje oba osiedla
CID 53783 al.Armii Krajowej 101 jest "Olszowka Dolna-Kamienica", prawidłowo "al.Armii Krajowej"
CID 50535 ul.Langiewicza jest "os.Lipnickie" , prawidłowo "os.Lipnickie-Krakowska"
CID 50132 ul.Krakowska 377 jest "Lipnik Dolny" prawidłowo "Lipnik-Krakowska"
CID 52881 i 52887 ul. Stalowa 10 jest "Szczyrkowska-Zywiecka", a sektor obejmuje swym zasięgiem miejscowości Wilkowice i Bystrą, na terenie których faktycznie znajdują się obie ulice jednak lepszą informacją były by nazwy miejscowości, "Bystra, Wilkowice"
CID 52911 Szczyrk ul.Wczasowa 20 , jest "Rozana", powinno byc "Beskidzka-Graniczna"
Mam jeszcze propozycje zmian i poprawy ok. 6 nazw CI w Bielsku, na chwilę obecną nie mam potwierdzenia z CT CIDów i nie pamiętam dokładnie lokalizacji. Po sprawdzeniu wrzucę propozycje.