ichris pisze:Póki co nie ma obowiązku rootowania telefonów i ryzykowania utraty gwarancji z nim związanego. Ba, nie ma obowiązku modyfikowania telefonu w ogóle.
co nie zmienia faktu, iz taka mozliwosc jest - a ze Ty z niej nie korzystasz, to juz nie nasza sprawa
ichris pisze: Ram nie ma tu wiele do rzeczy
powodzenia w graniu w bardziej wymagające gry albo wczytywaniu duzych stron netowych. p500 będzie szybszy niz gio w takim wypadku - a przeciez androida się po to ma, zeby korzystac, czyz nie?
No, przynajmniej ja czesto z neta korzystam.
ichris pisze:- szybsze działanie telefonu po wyjęciu z pudełka,
jasne, a do tego smazy frytki? Roznica w działaniu jest niewidoczna na mój gust, a to ze jeden sie odpali 4 sec dluzej od innego nie robi roznicy.
ichris pisze:- lepszą obudowę,
- lepsze materiały
pierdoły pan powiadasz, bo p500 ma równie dobrą obudowę, gumowany plastik daje radę. A to co tam piszesz to Twoje subiektywne wrażenia, prawdopodobnie podjarane tym, że gio masz. A ja jestem neutralny, bo ani ten ani drugi fon mnie nie interesują na tyle aby nabyć je na wlasnosc - aczkolwiek mialem kontakt z oby dwoma modelami.
lepiej dopracowane oficjalne softy (zarówno 2.2 jak i 2.3)
ta, pewnie biorac pod uwage gio z ery i p500 z orange?
Soft jak soft, android to android i tutaj nie ma nic do rzeczy czy go ma samsung, lg czy htc. Poza brandem opa, bo zauwazyles pewnie ze orange potrafi zamulic fona nawet pozornie niegroznymi appsami.
Aha, nie porownuj do działania fonów na wystawach w salonach, bo one sa zamulone tysiacem appsów albo i zadan w multitaskingu z reguly.
- brak kurzu pod ekranem (niby LG coś poprawiło ale dalej są takie przypadki)
nic mi o nich nie wiadomo.
ichris pisze:- moim zdaniem
o to to, to wyrazenie w Twoim wykonaniu powinno sie znalesc na poczatku Twojego zawiłego, acz wg mnie nieco podkolorowanego posta.
ichris pisze:Moim zdaniem warto dopłacić jakieś 50 zł do Gio.
moim zdaniem lepiej za 5 dych postawic znajomym browary i miec równie dobrego p500.
koziar123 pisze:Jesli bede brał w Play zdecyduje sie na p500 ponieważ po wstępnym ogarnięciu telefonu bede chcial go podkrecic w miarę możliwości aby bezpiecznie chodził:)
go 800-900mhz chodza stabilnie i bezproblemowo z tego co wiem.
A jak chcesz sie bawic w customy to p500 ma wieksze wsparcie chociazby, no i ram wspomniany jednak wtedy bedzie mial wykorzystanie - modujac na pewno z p500 wyciagniesz wiecej niz z gio.
Było: w595; Wave 533; i5800; ZTE Blade; Moto e8; SE Xperia X8; e1170; 5230 Navi; x2; Ch@t 335; Galaxy Mini; Sagem Puma; s8530 Wave II; e72; i8510; Nokia500; SGS; m8800; HTC 7 Mozart, RBM One, Nokia c5-00, N900, i550; RBM One;
Jest: HTC Desire