• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 10 z 10
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

#435729  autor: trus1991
 16 paź 2010, 14:09
Witam,

nie wie ktoś jak wygląda dostępność telefonu SE W995 W Salonach PLAY na podbeskidziu (Bielsko-Biała, Żywiec)

Gdyż w ERZE już go nie ma, a w ofercie PLAY jest on dostępny, tylko nie wiem jak faktycznie wygląda ta "dostępność"

Proszę o odp

Nokia 3310 -----> Siemens MC60----> Motorola L7 -----> SE K550i -----> SE C902 ------> HTC Desire Z

#435742  autor: ywis
 16 paź 2010, 15:57
trus1991, a czy trudno wziąć telefon i podzwonić po salonach?

#435754  autor: dominikk
 16 paź 2010, 17:40
Korzos pisze:siema,
ja juz jestem w akcie skrajnej desperacji w poszukiwaniu Galaxy S ;) obdzwonilam z 5 salonow w poznaniu i we wroclawiu i nic .. ma ktos jakies moze namiary gdzie ten telefon mozna znalezc (w w/w okolicy) albo chociaz, czy ktos sie orientuje kiedy bedzie ten telefon dostepny?
dzis w salonie uslyszalem ze ponoc nie ma ich nigdzie w Polsce dostepnych w sieci Play. Wiec cóz... Pani powiedziala mi podczas szczerej rozmowy ze w swoim salonie mieli tylko jednego , a kiedy bedzie znow ? moze 2-3 miesiac... Jestem skłonny w to uwierzyc bo to samo przerabialem dawno temu jak chciałem zakupić HTC Hero- czekałem blisko połtorej miesiąca (czy jakos tak) na kontakt z któregos z 3 salonów oraz bezpośrednio od Pani z Warszawy. Nie doczekałem sie i kupiłem co innego...

#435814  autor: ywis
 16 paź 2010, 22:14
dominikk pisze:dzis w salonie uslyszalem ze ponoc nie ma ich nigdzie w Polsce dostepnych w sieci Play. Wiec cóz... Pani powiedziala mi podczas szczerej rozmowy ze w swoim salonie mieli tylko jednego , a kiedy bedzie znow ? moze 2-3 miesiac... Jestem skłonny w to uwierzyc bo to samo przerabialem dawno temu jak chciałem zakupić HTC Hero- czekałem blisko połtorej miesiąca (czy jakos tak) na kontakt z któregos z 3 salonów oraz bezpośrednio od Pani z Warszawy. Nie doczekałem sie i kupiłem co innego...
Niestety miałem to samo, dobrze że znajomy pracuje w salonie, to popchnął szybko sprawę i dwie szt. telefonu przyszły specjalnie dla mnie w szybkim czasie, a mowa o HTC Wildfire.

#436685  autor: KUMSON
 20 paź 2010, 18:36
witam mam pytanko czy ktos się orientuje czy sa w play dostępne telefony z klapką na abonament.
Moja mama była ostatnio w punkcie Play, chciała przedłużyć umowę po roku czasu, chodzi mi o tą nową promocję i wziąść jakiś telefon z klapką, ale powiedziano jej że nie ma w ofercie żadnego telefonu z klapką.
Z tąd moje pytanko czy w Play dostępne są jeszcze telefony z klapką, jeżeli tak to jakie, i w jakiej cenie jeżeli ktoś byłby mi w stanie napisać. Abo long play 49.

#438000  autor: Bellatrix
 28 paź 2010, 12:20
KUMSON pisze:moje pytanko czy w Play dostępne są jeszcze telefony z klapką, jeżeli tak to jakie, i w jakiej cenie
playmobile.pl nie boli... na stronie w zakładce telefony wszystko masz; z tego co pamiętam teraz to jest kilka modeli lg i nokii z klapką, mogą to być co prawda telefony "na życzenie" czyli o dłuższym czasie oczekiwania, ale są. A wysokość abonamentu nie ma nic do rzeczy, możesz kupić obojętnie jaki telefon w dowolnej taryfie. Na przykład nokia 7510 supernova jest całkiem fajna.

[ Dodano: 2010-10-28, 12:24 ]
arek90 pisze:Witam. Mam pytanie czy biorac taryfe LongPlay69 moge dobrac telefon nokia e52, czy telefony mozna dobierac jedynie w taryfie LongPlay69 Telefon?
Jak w poście wyżej - dowolny telefon można zakupić w dowolnej taryfie. A taryfa long play telefon to taryfa gdzie cena telefonu jest po prostu niższa (a wyższa cena za minutę) i to tyle.

#507561  autor: mielo_nka
 08 paź 2011, 15:33
odświeżam. ktoś wie kiedy będzie dostępny w play sgs +? albo gdzie go można dostać?

#508529  autor: emilo906
 12 paź 2011, 21:08
mielo_nka, ten telefon dostępny jest już od około miesiąca. Jeżeli chodzi o dostępność w salonach to wygląda to różnie, po prostu musisz dzwonić i pytać. Na infolinii te telefony pojawiają się stosunkowo często. Wczoraj te telefony były. Pozdrawiam.

#508647  autor: pauli05
 13 paź 2011, 16:36
mnie interesuje Samsung Galaxy ACE, ale z tego co pytałam w salonie to jest śmieszna cena

#508948  autor: emilo906
 14 paź 2011, 19:22
pauli05, jest to zależne od ceny abonamentu. Jeśli uznasz, że cena jest zbyt wysoka możesz podpisać umowę bez telefonu na 12 m/cy i telefon kupić na własną rękę.
Abonament all inclusive 69 pozwala zakupic ten telefon za 99zł.

#509025  autor: pauli05
 15 paź 2011, 00:03
no to jest drogo, bo w Orange w takim abonamencie jest za 5zł przy przedłużeniu umowy
a orientujesz się jaka cena będzie w niższym abonamencie? i czy w play są jakieś rabaty na telefon w ramach przedłużania umowy?
do 300zł bym mogła dołożyć, na własną rękę to już koszt ok.700zł

#509061  autor: emilo906
 15 paź 2011, 10:10
Tak na własną rękę koszt tego telefonu to koło 700zł. Ale zauważ, że w abonamencie o którym mówimy (all inclusive 79) play oferuje zdecydowanie korzystniejsze warunki niż orange (przedłużając na infolinii dostajesz 570min / wymienne na smsy + 100 na 6 miesięcy + stan darmowy + 250mb Internetu) I dopłatę za telefon 100 zł to nie jest jakaś wielka suma, choć rozumiem, że 1zł brzmi dla klienta zachęcająco.
Cennik jest ten sam dla wszystkich osób przedłużających umowę (www.play.pl), a więc zachęcam do wejścia i dokładniejszego zapoznania się. Co do rabatu, szczerze powiedziawszy ciężko go otrzymać, ale nie ukrywam, że takie rzeczy mają miejsce.

#509104  autor: pauli05
 15 paź 2011, 13:44
emilo906 pisze:Tak na własną rękę koszt tego telefonu to koło 700zł. Ale zauważ, że w abonamencie o którym mówimy (all inclusive 79) play oferuje zdecydowanie korzystniejsze warunki niż orange (przedłużając na infolinii dostajesz 570min / wymienne na smsy + 100 na 6 miesięcy + stan darmowy + 250mb Internetu) I dopłatę za telefon 100 zł to nie jest jakaś wielka suma, choć rozumiem, że 1zł brzmi dla klienta zachęcająco.
no to niewiele korzystniejsze z tego co widzę:)
a 79zł to netto czy brutto?

z tego co widzę i z tego co mówił mi kolega pracujący w play, to bardziej się opłaca przejść do playa niż przedłuzyć u nich umowę, dodatkowe minuty, rabaty itp. taka polityka widać firmy, przyciągnąć jak najwięcej klientów, a potem dać im gorsze warunki przy przedłużeniu,
w Orange za przedłużenie można dostać od 100zł do 400zł rabatu na telefon
no ale jako nowy klient nie dostane tych wszytskich warunków co obecni klienci, dlatego chyba będę zmuszona pozostać w Play

ja mam niższy abonament tak ogólnie, więc liczę się z dopłata do telefonu, nie oczekuję, że dostanę go za 1zł;) ale mam nadzieje, że nie krzykna mi tyle co kosztuje na wolnym rynku;)

Dla mnie to bardziej coś takiego:
Szczegóły taryfy All Inclusive 39
39 zł miesięczny abonament
250 MB pakiet danych
150 minuty do wszystkich sieci

(poza abonamentem) 39 gr minuta połaczenia do wszystkich sieci

Dodatkowo
Stan darmowy przez 3 m-ce, później 10 zł/m-c
dla porównania Orange przy przedłuzeniu :
39zł (brutto)
160min.
100MB
stawka za min. po przekroczeniu 37gr
1 bezpłatny nr na cały okres umowy

więc jedynie internetu więcej w tej kwocie w play

Teraz mam stan darmowy na cały okres umowy, więc jak przy przedłuzeniu mi wyskocza, że teraz go dostane na 3 albo 6 miesięcy to ich wyśmieje;) chyba, że dadzą mi 1 bezpłatny nr na cały okres trwania umowy, to mnie to zadowoli

#509368  autor: MK_
 16 paź 2011, 16:39
Jak na stronie Play pisze że telefon chwilowo niedostępny to w salonach też go raczej nie ma?

Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc

#509438  autor: tomko111
 16 paź 2011, 22:39
MK_ pisze:Jak na stronie Play pisze że telefon chwilowo niedostępny to w salonach też go raczej nie ma?
jest napisane.

nie, nie ma takiej zależności, w salonach mają czasem więcej sztuk danego modelu.

#509734  autor: pauli05
 18 paź 2011, 16:00
ceny jakie uslyszałam za SG ACE w abonamencie firmowym to nieporozumienie jakieś,
w najnizszym abonamencie ok.650zł, w wyższym ok.350zł
dla klientów indywidualnych taniej :?

#544546  autor: drcox
 31 mar 2012, 22:24
Mam pytanie dla osób które się orientują - czy jest jakaś szansa że w październiku będzie jeszcze w Play dostępna Nokia E52 czy wycofają ją dając 10 nowych shitów typu Lumia ? Pytam, bo jak jest mała szansa lub jej nie ma, to sobie coś klasycznego kupię teraz, a jak będzie, to poczekam do końca umowy...

#544562  autor: Spioszek
 31 mar 2012, 23:53
Nie wiem jak w Playu, ale kuzyn przedłużał ostanio umowe z Plusem może z miesiąc temu to ledwo co mógł w salonie mieć właśnie E52 (ogólnie ciężko było dostać telefon jeszcze z klawiaturą).

A moim zdaniem to błąd bo klient powinien mieć wybór, teraz każdy te dotykowe bierze :)

#544563  autor: drcox
 01 kwie 2012, 00:06
darkangel pisze:A moim zdaniem to błąd bo klient powinien mieć wybór, teraz każdy te dotykowe bierze
Właśnie z tym mam problem :?

#545074  autor: alex1155
 03 kwie 2012, 20:06
Jedna z osob pracujacych w Nokii mówiła mi, że Polska jest jednym z nielicznych krajów gdzie E52 jest ciągle dostarczana. Jest natomiast Nokia Asha -pewnie wejdzie do salonów.
Natomiast następcy E52 chyba wciąz brak.
  • Strona 10 z 10
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9