jakby się tak zagłębić, to w Orange są także niskie stawki za połączenia, w znanych mi taryfach firmowych, np. najniższy plan taryfowy
24gr, poza abonamentem 37 gr
w play za 39zł
26gr, poza abonamentem 39gr
więc tu akurat Orange ma niższe
ale jakby nie patrzeć, to obenie najbardziej się opłaca mieć pre-paida, najwięcej pakietów, dodatkowych usług,
ja do tej pory na jednym z telefonów mam play fresh, ale jedynie ze względu na roczną ważność konta i możliwość doładowania dowolną kwota przelewem, w stawki się nie zagłębiałam, teraz musze to zrobić:) bo w innych sieciach tez już wprowadzili rok wazności
a z tym co kolega wyżej pisał, to racja, strasznie namieszane sa te wszystkie taryfy w play fresh, ja mam podstawową, bo i tak tego numeru nie ładuje za 30zł, więc nic bym nie dostała bonusowo (chyba, że na pare dni, ale to jest bez sensu akurat)
a pokręcone jest to, że wybierasz daną taryfę, to dostajesz dany bonus i tyle, np. all costam internet, dostaje transfer danych i nie moge wykupić jakbym nawet chciała za to zapłacić jakiś darmowych połączeń chociażby z jednym numerem by mi starczyło, analogicznie wybieram taryfę stan darmowy i pozostaje mi wykupić pakiet 100mb