Oferty nie są łączone, więc nie będziesz miał 600 minut za około 50 zł.markos17 pisze:tege: tak, ja zostawilem w weekend namiar i dzisiaj zadzwonili.
pod koniec tego tygodnia konczy mi sie abo w play. poszedlem tydzien temu do t-mobile i zlozylem papiery na przeniesienie do tak-taka. Od 1.10 mam miec numer w nowej sieci.
Na poczatku pazdziernika przechodze do red bulla, za 49zl bede mial ok.600minut i 444mb.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
tak mi powiedziala babeczka przez telefon. akurat nie zalezy mi tak bardzo na tych minutach, i tak tylu nie wykorzystam. w kadzym badz razie dam znac, jak juz bede wiedzial co i jak.krzemiroslaw pisze:Oferty nie są łączone, więc nie będziesz miał 600 minut za około 50 zł.markos17 pisze:tege: tak, ja zostawilem w weekend namiar i dzisiaj zadzwonili.
pod koniec tego tygodnia konczy mi sie abo w play. poszedlem tydzien temu do t-mobile i zlozylem papiery na przeniesienie do tak-taka. Od 1.10 mam miec numer w nowej sieci.
Na poczatku pazdziernika przechodze do red bulla, za 49zl bede mial ok.600minut i 444mb.
Witajcie
W dniu 9.10.2011r. kończy mi się umowa w Play.
Do tej pory nikt od nich do mnie nie zadzwonił z ofertą przedłużającą umowę.
Czy jest szansa, że w końcu zadzwonią czy raczej trzeba się udać do jakiegoś salonu Play.
Ogólnie co radzicie, czekać aż do zakończenia umowy czy próbować z nimi nawiązać kontakt.
Pozdrawiam i dziękuję za każdą odpowiedz.
Dodam, że nie zostawiałem na stronie Play żadnego kontaktu.
Czy jest szansa, że w końcu zadzwonią czy raczej trzeba się udać do jakiegoś salonu Play.
Ogólnie co radzicie, czekać aż do zakończenia umowy czy próbować z nimi nawiązać kontakt.
Jeśli na umowie nie wyraziłeś zgody na kontakt ze strony Play'a (a tak jest w 99%), to nie zadzwonią do Ciebie.ugkinfor pisze:Witajcie
Sprawdziłem na umowie. Akurat nie wyraziłem zgody na otrzymywanie ofert środkami komunikacji elektronicznej. Cokolwiek to znaczy. Czy pod to pojęcie podlega również oferta od konsultanta?. Ok, rozmowa głosowa, ale to telefonia cyfrowa. Czy przekaz głosowy w telefonii cyfrowej traktowany jest jako konunikacja elektroniczna?
Od czerwca br dzwoniono do mnie dwukrotnie z ofertą drugiej karty sim z telefonem.
Od czerwca br dzwoniono do mnie dwukrotnie z ofertą drugiej karty sim z telefonem.
Moje słuchawki: Plus: Motorola d160, Nokia 3110, Nokia 3310, Nokia 6820, Nokia 6310, Nokia 9300, HP IPaq hw6915, Nokia E51, Nokia E52, Nokia N8. Orange: SE Xperia Arc, SG S III.
Z tego co się dowiedziałem z facebooka Playa, to również podlega to pod oferty konsultanta.krzysztof.ka pisze:Sprawdziłem na umowie. Akurat nie wyraziłem zgody na otrzymywanie ofert środkami komunikacji elektronicznej. Cokolwiek to znaczy. Czy pod to pojęcie podlega również oferta od konsultanta?. Ok, rozmowa głosowa, ale to telefonia cyfrowa. Czy przekaz głosowy w telefonii cyfrowej traktowany jest jako konunikacja elektroniczna?
Nie wiem czy kogoś to zainteresuje, ale dostałem taką oto ofertę przedłużeniową (wcześniej płaciłem abonament 50 zł):
420 minut + 50 minut za to że zadzwoniłem przez infolinię na stałe
100 minut do wszystkich przez pierwsze 6 miesięcy
25 % zniżki na abonament przez pierwsze 12 miesięcy
Telefon xperia mini pro - za 49 zł
Mój wybór to stan darmowy 69 (59 zł do płacenia). Nie wiem tylko czy rabat na abonament jest naliczany od kwoty 69 zł czy 59 zł. Pani powiedziała, że z tego co pamięta to jest 37,5 zł płacenia przez pierwsze 12 miesięcy. Jednak nawet gdyby to było od kwoty 69 zł to wychodzi ponad 40 zł
Mój wybór to stan darmowy 69 (59 zł do płacenia). Nie wiem tylko czy rabat na abonament jest naliczany od kwoty 69 zł czy 59 zł. Pani powiedziała, że z tego co pamięta to jest 37,5 zł płacenia przez pierwsze 12 miesięcy. Jednak nawet gdyby to było od kwoty 69 zł to wychodzi ponad 40 zł

W sumie już miałem odkładać słuchawkę, a pani się pyta: a pan jakieś zlecenie dawał? Ja powiedziałem, że nie - tylko rezygnację. A ona, że jak to rezygnacja to jeszcze może zaproponować zniżkę na abonament
Także jak coś dzwońcie po wpłynięciu rezygnacji i w ostatni dzień
Pewnie to nic odkrywczego, ale może komuś się to info przyda 

A ok sam chyba też złoże rezygnację gdzieś 2-3 miesiące przed końcem tak myślę umowa kończy mi się za 10 miesięcy i będę wtedy w prepaidzie play fresh liczyłem że 50zł by mi starczyło na 2 miesiące wyszło by 38zł i 12 na koncie na swobodne wykorzystanie na wszystkie usługi
a abonament bym musiał płacić minimum 45zł ale jeszcze zobaczę 
Play fresh doładowanie 50zł-2m
"Darmowe smsy do wszystkich"
188 minut
1000 sms
1gb
Plus taki że nic nie przepada jeśli będę pilnował terminów pakietów
Abonament all inclusive max 45
185 minut/325 sms
1gb
Jeśli by się udało skorzystać z oferty pracowniczej to za 45 bym miał abonament 65zł
350 minut /450 sms
1gb
W obu przypadkach telefon by poszedł do sprzedaży ponieważ ja wolę zawsze sprzedać obecny,dołożyć 100-300zł i kupić nowy
Poprzednio brałem abonament dla telefonu z umową na 2 lata wziąłem samsunga s8500 ale że bady miałem dośc po 7 miesiącach to przesiadłem się na htc desire z androidem którego miałem przez 4 miesiące miał jedną wadę jaką jest mała pamięć wewn. przez co musiałem siedzieć na nieoficjalnych softach
,teraz mam motorolę defy już 2 miesiące ma większa pamięć 2gb ale jednak htc było lepsze htc sense to jednak coś super,brakuje mi trochę klawiatury czasem jak się dużo pisze na telefonie szczególnie na forum trochę się męczę pisząc więc postanowiłem że za jakiś czas jak uzbieram trochę kasy sprzedaję motorolę defy którs ma kiepskie wsparcie producenta i kupuję htc desire z teraz już do 850zł można dostać nówkę
myślę ze jak spodoba mi się telefon z klawiaturą to już go będę mieć do czasu gdy by się pojawił jego następca w przyzwoitej cenie
Nie wiem czy dla kogoś takiego jak ja warto brać abonament dużo nie dzwonię więcej korzystam z netu bardziej więc dla mnie chyba lepszy był prepaid w którym to od czasu do czasu są fajne promocje jak 100 za 30 wtedy bym chyba taki pakiet wykorzystywał jakiś czas w abo mnie wkurza że wszystko przepada i abonament mogę wykorzystać na rozmowy,smsy,mmsy i internet reszta idzie poza abonamentem tak samo jak dodatkowe pakiety
Ja wykorzystuje telefon tak:
60 minut miesięcznie trochę do playa czasem połowa tego
200 smsów piszę nie zwracając uwagi na sieć choć najczęściej piszę do orange
pakiet internetu 500 mb muszę mieć co miesiąc
Ciekawe jak oferta się zmieni na rynku za 10 miesięcy w ofertach na kartę i abonament

Play fresh doładowanie 50zł-2m
"Darmowe smsy do wszystkich"
188 minut
1000 sms
1gb
Plus taki że nic nie przepada jeśli będę pilnował terminów pakietów

Abonament all inclusive max 45
185 minut/325 sms
1gb
Jeśli by się udało skorzystać z oferty pracowniczej to za 45 bym miał abonament 65zł
350 minut /450 sms
1gb
W obu przypadkach telefon by poszedł do sprzedaży ponieważ ja wolę zawsze sprzedać obecny,dołożyć 100-300zł i kupić nowy

Poprzednio brałem abonament dla telefonu z umową na 2 lata wziąłem samsunga s8500 ale że bady miałem dośc po 7 miesiącach to przesiadłem się na htc desire z androidem którego miałem przez 4 miesiące miał jedną wadę jaką jest mała pamięć wewn. przez co musiałem siedzieć na nieoficjalnych softach

Nie wiem czy dla kogoś takiego jak ja warto brać abonament dużo nie dzwonię więcej korzystam z netu bardziej więc dla mnie chyba lepszy był prepaid w którym to od czasu do czasu są fajne promocje jak 100 za 30 wtedy bym chyba taki pakiet wykorzystywał jakiś czas w abo mnie wkurza że wszystko przepada i abonament mogę wykorzystać na rozmowy,smsy,mmsy i internet reszta idzie poza abonamentem tak samo jak dodatkowe pakiety
Ja wykorzystuje telefon tak:
60 minut miesięcznie trochę do playa czasem połowa tego
200 smsów piszę nie zwracając uwagi na sieć choć najczęściej piszę do orange
pakiet internetu 500 mb muszę mieć co miesiąc

Ciekawe jak oferta się zmieni na rynku za 10 miesięcy w ofertach na kartę i abonament

Pozdrawiam 

nie ma takiej oferty, bo jakieś fajfusy ... myślą, że jest, nie ma czegoś takiego, jest:krzemiroslaw pisze:Nie wiem czy kogoś to zainteresuje, ale dostałem taką oto ofertę przedłużeniową (wcześniej płaciłem abonament 50 zł):
- 400 min do wszystkich i 25% rabatu przez 12 m-cy
ktos się orientuje co mogę dostać przy przedłużeniu umowy w play, abonament firmowy, kwota z rabatem za 27zł brutto, mam stan darmowy na cały okres i 70min. do wszystkich, co moge dostać przedłużając w podobnej kwocie
i czy w play nadal jest taka beznadziejna zasada, że w firmowych smsy sa naliczane dodatkowo?
i czy w play nadal jest taka beznadziejna zasada, że w firmowych smsy sa naliczane dodatkowo?
Na stronie nie ma wzmianki o tym że jest wymienne na smsy ale skoro dostajesz pakiet złotówek to powinien on być do wykorzystania na rozmowy/smsy/mmsy
Pozdrawiam 

Witam, szukam osoby która pracuje w Play i mogłaby zadzwonić do mnie z ofertą przedłużeniową RBM 66 z rabatem 25% dotyczącą limitowanej edycji starterów.
Zostaw swój namiar na www.redbullmobile.pl oraz napisz do nich maila na email podany na tej stronie.
Wczoraj przedłużyłem umowę. Miałem dotychczas LP 65 zł. Chciałem podczas przedłużenia wziąć sobie PS3, ale wizja 399 zł jakoś nie uśmiechała mi się.
Podczas rozmowy dostałem Abo Stan Darmowy 99 zł (płatne 79zł) + 150 min do wszystkich + 250 mb na 6mc i PS3 za 1 zł.
Dodam, że najbardziej zależało mi na Stanie Darmowy, bo moja kobieta jak i większość znajomych jest w Play.
Podczas rozmowy dostałem Abo Stan Darmowy 99 zł (płatne 79zł) + 150 min do wszystkich + 250 mb na 6mc i PS3 za 1 zł.
Dodam, że najbardziej zależało mi na Stanie Darmowy, bo moja kobieta jak i większość znajomych jest w Play.
@Tajemniczy28 Nie pisałbym na forum gdyby się kontaktowali, od dłuższego czasu codziennie wypełniam formularz kontaktowy na stronie i wysyłam mail'e na [email protected] i [email protected] niestety bezskutecznie. Na profilu RBM możesz nawet poczytać że niektóre osoby czekają po 4 tygodnie i nic
Ja miałem tak samo. W końcu - po braku kontaktu - napisałem im na maila że ładnie dbają o swoich klientów czy coś w tym rodzaju,grzecznie ale stanowczo. I jeszce tego samego dnia patrze wieczorem: telefon.
Znimi trzeba stanowczo.
Znimi trzeba stanowczo.