EONE - teraz to Ty jesteś najbardziej żenującą osobą. Wiele osób Cię teraz nie lubi, żle znosi Twoją obecność na forum. A to że
Frasio ma 13 lat to nie ma nic do rzeczy. Czy żbyś był zazdrosny? Wręcz powinieneś pogratulować Frasiowi że w tak krótkim czasie zdobył zaufanie i uznanie wielu ludzi. Gdyby podsumować Twoją a Jego prace na forum to ty właśnie jesteś LAMĄ

. Mam nadzieje że Twój zwrot
Frasio, dwa razy dales d@@y juz w tym temacie
był w przenośni. a z tą Nokia 1600 to Frasio nie był pewny więc umieścił zdania:
Niestety chyba nie.
Przynajmniej ja tak słszałem.
Bo reklamują ją tak: "dzwonki polifoniczne o jakości mp3"
Albo tobie się pomyliło albo ja nie zauważyłem tego.
Zwróć uwagę na pogrubione wyrazy co znaczą że nie jest pewny, aczkolwiek sam może być tego ciekawy.
Zresztą jak można być tak nie kompetentnym żeby samemu sobie przeczyć
Ale ty oczywiście codziennie musisz pogarszać mi humor.
ciesze sie.
Daj se spokój i komuś innemu dokuczaj
alez ja nikomu nie dokuczam.
. Co by było gdyby teraz wszyscy forumowicze którzy lubią
Frasia wypominali Tobie każdy bład, napewno jest ich wiele, bo rzeczą nie możlwią jest byś nie popełnił żadnego błędu w tych 246 postach.
I nie Ty tu jesteś Administratorem, nie byłeś i pół czy nawet więcej forumowiczów ma nadzieje że nie będziesz. Moderatorem także.
Telepolis.pl jest db stroną o telefoni i jeśli masz jakieś wąty to stąd idź JEST o WIELE WIELE WIĘCEJ WIERNYCH I GODNYCH ZAUFANIA FORUMOWICZÓW I CZYTELNIKÓW.
Jeśli tak wiele wiesz o komórkach ("więcej"

od
Frasia) to czego się nie udzielasz?
Frasio niewalczy o pomógł ma ich 24 i zapewne dostaje je zasłużenie.
P.S. Gardze ludźmi którzy wywyszają się z tłumu NICZYM. Ty należysz do takich.
I zostaw
Frasia bo jak my zaczniemy najeżdżać Tobie to się więcej na forum nie pokażesz.
Frasio nie daj się sprowokować JESTEŚMY Z TOBĄ.
Pozdrawiam.
Dodano...
Sorka FRASIO że cię troszkę zdublowałem ale przez zdenerowwanie nie przeczytałem tamtego tematu...
Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...