• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #50289  autor: Vin
 31 sty 2006, 17:10
Zacząłem sie coraz bardziej przekonywać do tego telefonu :)
i mam pare pytań
1.Jak sie pisze SMSy na tej klawiaturze :?:
2.Jak jest z wyświetlaczem-czy da sie jakoś oglądać filmy :?:
3.Jak jest z dostępnością programów :?:

#50293  autor: Klusek
 31 sty 2006, 17:26
Ad1. Jednym dobrze się pisze innym nie, sprawa indywidualna :) Dorwij jakiegoś na próbę i potrenuj.
Ad2. Da się
Ad3. Wszędzie tego pełno :)
Ad4. Wystarczyło przejrzeć forum, na temat SX'a było przecież juz nie raz pisane.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2006, 23:01 przez Klusek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Obrazek
 #50397  autor: piotrz
 31 sty 2006, 22:56
VINAMP pisze:Zacząłem sie coraz bardziej przekonywać do tego telefonu :)
i mam pare pytań
1.Jak sie pisze SMSy na tej klawiaturze :?:
2.Jak jest z wyświetlaczem-czy da sie jakoś oglądać filmy :?:
3.Jak jest z dostępnością programów :?:
1. fajnie, jak się przyzwyczaisz to nawet szybciej niż normalnie. poza tym to masz taką fają grę (chyba typegun) w której musisz pisać na czas.
2. filmy są bardzo dobre.co do kolorów to hmmmm... miałem przez pewien czas sx1 i 7650 to żadnej różnicy między wyświetlaczami nie widziałem.znaczy była, ale baaardzo malutka. 66000miała lepszy wyświetlacz od sx1.
3.programów masz mnóstwo. zobacz chociaż na symbianos.pl

#50751  autor: Kropek
 02 lut 2006, 17:01
Faktycznie do klawiatury bedzie trzeba sie przyzwyczaic,ale jak juz to zrobisz to sms'y bedziesz pisal z zamknietymi oczami :) Filmy da sie ogladac i nie tylko ogladac ale i krecic :) a co do programow...ten telefon ma symbiana wiec masz pelna oferte do wyboru :)

#50829  autor: Vin
 02 lut 2006, 21:02
Z programami, to chodziło mi o ich dostępność, wiem że na symbiana jest tego dużo :)

#50879  autor: MarcinK
 03 lut 2006, 00:26
a tego to jest pełno :wink: i łatwo dostępne :)