- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Bo filmiki z YT są mocno kompresowane dla potrzeb telefonów komórkowych. Jeśli chcesz, aby szło ci więcej transferu z konta, wybierz opcję HQ, zamiast normalnej, a gwarantuje ci, że pójdzie więcej transferu.aquick pisze:Jestem w trakcie testowania tego telefonu, i mimo że korzystam dużo z youtube to jakoś mało znika mi tych MB z konta. A "lecę" przez GSM bo wi-fi mam wyłączone.
Jeśli nadal będzie schodziło za mało transferu to podłącz telefon do komputera i jako wykorzystaj go jako modem, po czym w przeglądarce odtwarzaj filmy w jakości HD 720p lub wyżej

Też znalazł sobie problem...
Ciekawi mnie ile czasu mu filmik po gsm się wczytuje
,ja na kompie nie raz próbowałem na edge włączyć i wnerwiłem się czekając i stwierdziłem że nie warto na edge filmików włączać i pobierać też nie bardzo 

Pozdrawiam 

Biorąc pod uwagę że w opcji HQ na telefonie zjada mniej więcej 2MB na jedną minutę, to EDGE, które u szczytu możliwości osiąga 28kbps jest niewystarczające, bo te 2MB potrzebują ~70 sekund. A to i tak w warunkach laboratoryjnych...
Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc
A ja sobie pojechałem dzisiaj odebrać telefon, postałem w kolejce równe 40 minut (na cały punkt była jedna osoba...), tylko po to, aby się dowiedzieć, że telefony "nie dotarły" 
Jak tak ma wyglądać Play, to ten program chyba przyniesie odmienne od oczekiwanych rezultaty, bo zamiast przyciągać to zaczyna mnie to odstraszać od tej sieci:/

Jak tak ma wyglądać Play, to ten program chyba przyniesie odmienne od oczekiwanych rezultaty, bo zamiast przyciągać to zaczyna mnie to odstraszać od tej sieci:/
ja dostalem maila, gdzie planowany odbiór jest w miejscowosci 80km oddalonej od mojej 12 grudnia br.
Bez jaj. Zeby na slasku nie bylo lepszych miejsc, tylko czestochowa, gdzie ja mieszkam w bytomiu..
Bez jaj. Zeby na slasku nie bylo lepszych miejsc, tylko czestochowa, gdzie ja mieszkam w bytomiu..
Było: w595; Wave 533; i5800; ZTE Blade; Moto e8; SE Xperia X8; e1170; 5230 Navi; x2; Ch@t 335; Galaxy Mini; Sagem Puma; s8530 Wave II; e72; i8510; Nokia500; SGS; m8800; HTC 7 Mozart, RBM One, Nokia c5-00, N900, i550; RBM One;
Jest: HTC Desire
Jest: HTC Desire
Odebrałem w piątek smartfona. Udało mi się dostać ostatniego na stanie i do tego w 5 minut, bo pustki w salonie były.
I muszę przyznać, że gdyby nie słaby procesor, to mógłbym sobie taki telefon sprezentować
Czy ktoś wie jaka jest ważność karty sim w przypadku jej aktywacji? Do telefonu wrzuciłem sim orange a owy 1gb z playa planuję w wakacje wykorzystać, więc mam nadzieję, że wtedy nie będzie problemu.
I muszę przyznać, że gdyby nie słaby procesor, to mógłbym sobie taki telefon sprezentować

Czy ktoś wie jaka jest ważność karty sim w przypadku jej aktywacji? Do telefonu wrzuciłem sim orange a owy 1gb z playa planuję w wakacje wykorzystać, więc mam nadzieję, że wtedy nie będzie problemu.
Karta raczej od razu jest aktywowana ja tam ten 1gb już wykorzystuje ponad miesiąc zostało mi 800 mb też używam do internetu w komputerze przez modem póki nie wykorzystam to będę kupował pakiety przedłużające ważność a potem kupię ofnk na pół roku za ok. 40zł 6gb
Pozdrawiam 

to ten 1GB jest bezterminowo? mi pan w salonie powiedział, że na 14dni
jesli chodzi o ten telefon, to mój chyba był bardzo zajechany, ładowanie 2 razy dziennie, a wyświetlacz czasem w ogóle nie reagował na dotyk
jesli chodzi o ten telefon, to mój chyba był bardzo zajechany, ładowanie 2 razy dziennie, a wyświetlacz czasem w ogóle nie reagował na dotyk
Ostatnio zmieniony 09 paź 2011, 17:21 przez pauli05, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy aktywacja to włożenie sima do telefonu, czy coś, na co nie mam wpływu - np. w salonie oznaczenie przez konsultanta...?kamil4862 pisze:Od momentu aktywacji karty 1GB transferu jest ważna miesiąc. W każdej chwili możesz doładować konto, kupić pakiet i tym samym przedłużysz niewykorzystane MB.
Pytam, bo nie chce mi się teraz wykorzystywać 1gb a za pół roku z miłą chęcią. Ewentualnie co muszę zrobić (jaki koszt), aby ten transfer był ważny przez kolejne 6-8 miesięcy? Czy to się opłaci?
w play aktywacja zaczyna sie od pierwszego zalogowania do sieciMarcin S pisze: Czy aktywacja to włożenie sima do telefonu, czy coś, na co nie mam wpływu - np. w salonie oznaczenie przez konsultanta...?
Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl