Ja tam przestawiłem na stale na plusa z powodu że jeśli jestem na automatycznym to podczas słabego zasięgu playa i tak przeskakuje do plusa a w taki sposób zauważyłem że bardziej to baterię czasem je a akurat u mnie w domu mam słaby zasięg playa 2g a lepszy plusa ... za to 3g playa jest lepsze od ich 2g ale szkoda mi baterii na tryb 2g/3g przełączam tylko jak korzystam z netu

Najtaniej ci wyjdzie play fresh jak będziesz kupował pakiety minut/sms za 15zł 137 minut do wszystkich wymienne na 445smsów lub tanio ci może wyjść orange jak masz trochę znajomych w tej sieci + będziesz kupował doładowania przelewem sms na allegro
25zł za 15,50zł za 30,100 za 60,200 za 120 to takie przybliżone ceny

ja sam mam playa na abonament i póki nie będzie atrakcyjniejszej dla mnie oferty na kartę lub abonament to nie zmienię sieci,jedyne co jest kiepskie w play to bok z połączeniami przy dobrym zasięgu jest spoko

jedynie czasem występuje echo podczas rozmowy wystąpiło mi to parę razy na zasięgu playa,biling masz po zalogowaniu się na stronie t-mobile na swoje konto zresztą sam raczej powinieneś wiedzieć do jakich sieci dzwonisz

ja mam najwięcej znajomych w orange ale dużo dzwonię do playa więc jak bym brał w3 to też muszę na to zwracać uwagę żeby te 20,30 minut do niego było a 30 poza