Tak wiec:
1. Modem jest jakis uzywany bo ma pod spodem plamy od kawy..
2. Tylko podlaczylam modem pod karte juz mam same problemy

3. Ledwo co weszlam na neta, poniewaz tylko co wlaczylam komputer od razu sam sie wylaczal.. paranoja!!!
4. Nastepne co, to wyskakiwal mi blad RPC, ze za minute sie wylaczy komp. Z tym dalam rade, nie byl to MSblaster, ale shutdown -a i po krzyku.
5. Jak wlaczam kompa to po zalogowaniu, wyskakuje mi okienko tak jakby DOS i pisze takie cos:
windows\system32\cmd.exe [to wlasnie mi sie otwiera i zaraz znika]
6. Ustawilam firewall
7. Caly czas mi wyskakuja jakies okienka pop-up'y i nie moge sobie z tym poradzic, sciagnelam program jakis ale wersja trial i nic nie dziala.
8. Jak wchodze do Menedzera zadan Windows i wchodze w Aplikacje, to czasami pojawia mi sie takie cos:
upps, albo uups nie pamietam
no i oczywiscie to co jest aktualnie uruchomione
i wlasnie nie wiem co to jest to upps! Nie mniej jednak jak wchodze na jakies strony w necie, np. allegro czy forum to automatycznie komp mi sie wylacza. /restartuje
9. Wczesniej pojawialo mi sie okienko cos w stylu: Wystapil problem z aplikacja Generic Host Process for Win32 Services. Tu problemu nie mialam, weszlam w regedit i w Hkey cos tam pousuwalam, poblokowalam porty [choc nie wszystkie sie daly] i juz to nie wyskakuje.
Naajbardziej denerwuja mnie te popupy

juz mam dosc!!! W ogole teraz bardziej mi muli jak wchodze grac np. na kurnik niz wczesniej jak mialam modem wewnetrzny!! MASAKRA I PARANOJA.
Moze ma ktos link do sprawdzonego adware i do tego zamykania tych okienek??? HELP!
Update:
Po napisaniu tego posta, wlaqczylo mi sie okienko a w nim:
Kod: Zaznacz cały<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<HTML><HEAD>
<TITLE>302 Found</TITLE>
</HEAD><BODY>
<H1>Found</H1>
The document has moved <A HREF="http://www.zestyfind.com/cgi-bin/search.cgi?keywords=gl2+canon">here</A>.<P>
<HR>
<ADDRESS>Apache/1.3.33 Server at 64.194.221.33 Port 80</ADDRESS>
</BODY></HTML>
UZYWAM OPERY.
10. Nie wiem czemu, ale wlasnie jak gram w cos i jest moj ruch to dzwiek wydobywa sie.. z dysku twardego (?) [tak jak kiedys w grze super mario hehe].