• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#506787  autor: kerim36
 05 paź 2011, 08:28
w playu sie nie da

potwierdzam, ze w erze bylo/jest nadal eraTandem

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#506791  autor: bledos
 05 paź 2011, 08:53
Nie wiem jak teraz to funkcjonuje, ale kiedyś wymieniłem kartę jeszcze w abo w Erze na Tandem i przeszedłem do TT. Karty mam do dziś i roczna ważność konta bardzo mnie ucieszyła (jako że nie są to numery główne).

Co do Play to nie ma takiej pozycji w cennikach. Zdarzało się jednak niestety, że jeden numer był przyznawany dwóm klientom, ale to były incydenty spowodowane błędami systemu.

#506807  autor: kamil4862
 05 paź 2011, 11:22
I niestety 2 numerów nie można mieć na 1 karcie sim. Pisałem w tej sprawie do rzecznika i otrzymałem odpowiedź, że projekt ma zbyt małe zainteresowanie wśród klientów.

Obrazek

#506862  autor: avt31
 05 paź 2011, 15:55
Tylko T-Mobile.
W Play dwa różne numery. Jeden z przekierowaniem na drugi i korzystanie ze Stanu Darmowego lub Nieograniczonych Rozmów.

#506912  autor: jurak
 05 paź 2011, 20:11
Jak się nie mylę, to jeszcze Plus w ofercie firmowej posiada usługę MultiSIM.