• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 11 z 13
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

#488845  autor: BBViki
 13 lip 2011, 12:02
Czy teraz jest jakaś promocja na doładowania 25zł przez sms na 860, 870, 880?
Może ktoś próbował tak doładować, z tego co pamietam to te promocje zaczynały się we wtorki i kończyły w piatek. Tylko nie wiadomo było jaki nominał i na jaki numer jest premiowany.
Jeśli ktoś coś wie w tym temacie to proszę o info, takie też pod jakim numerem na pewno nie ma promocji, to sprawdze inny - dziś muszę doładować,
pozdrawiam

ps.
jakby ktoś potrzebował to pod 880 nic nie ma, sprawdzone :cry:

#506492  autor: nav
 03 paź 2011, 12:45
Mam problem z promocja niedziela. Wyslalam krotki kod przyszlo mi powiadomienie 'witamy w promocji' doladowalam w sobote konto za 5zl, dostalam kolejnego smsa 'doladuj konto w niedziele aby dostac bonus' doladowalam konto w niedziele za 50 zl bonusu - 5,50 brak.
Dzwonilam w tej sprawie w niedziele do boku, pani kazala mi czekac do poniedzialku 'na pewno bedzie'. Dzisiaj takze nic, wiec wykonalam drugi telefon, po prawie 20 minutach rozmowy (pani nie za bardzo orientowala sie w promocjach orange), konsultantka stwierdzila ze zeby dostac bonus musze sie doladowac dzis, bo ona ma napisane ze zbieranie bonusu zaczyna sie w tygodniu 03 - 08.10. Tlumacze jej na czym polega promocja, a ona do mnei ze musze sie doladowac dzis i koniec bo inaczej bonusu nie otrzymam. Promocje mam wlaczona na innym numerze doladowania 5zl sobota plus 10 zl niedziela - bonus otrzymany natychmiastowo na konto promocyjne.
Gdzie moge jeszcze pisac, bo dzwonic nie mam zamiaru, probujac odzyskac 5,50 na konto promocyjne stracilam 3zl z glownego. ;/

#506510  autor: elkanguro
 03 paź 2011, 15:14
nav, według regulaminu promocji środki pojawią się na koncie promocyjnym do dwóch dni. Poczekaj więc cierpliwie. Jeśli się nie pojawią to w środę dzwonisz do BOK albo piszesz reklamację na [email protected] (ja nie dostałem również środków z promocji ale konsultantka na infolinii podczas rozmowy mi uzupełniła konto brakującym bonusem).

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#506590  autor: nav
 03 paź 2011, 22:13
elkanguro, wysłałam już maila, dzwonić 3 raz nie będę, bo wydam prawie tyle co chce zyskać i na gorszych warunkach (5,50 na konto promocyjne, a zejdzie mi 4,50 z głównego). Czekam na odpowiedz z boku, zobaczymy. Wkurzyłam się na tą konsultantkę.

#506633  autor: elkanguro
 04 paź 2011, 10:34
nav, tylko trzeba było wysłać maila jako oficjalną reklamację, czyli powinna ona zawierać:
W reklamacji powinno zamieścić się dane dotyczące:

imienia i nazwiska oraz adres zamieszkania użytkownika,

określenia przedmiotu reklamacji oraz reklamowanego okresu,

wskazania okoliczności, ze względu na które konsument składa reklamacje,

numeru przydzielonego reklamującemu, którego dotyczy reklamacja, numeru ewidencyjnego nadanego rpzez operatora lub adres miejsca zakończenia sieci,

datę zawarcia umowy oraz termin rozpoczęcia usługi, jeśli reklamacja dotyczy niedotrzymania tego terminu,

wysokości odszkodowania, w przypadku gdy konsument żąda ich wypłaty,

numer konta bankowego lub adres, gdzie ma być wypłacone odszkodowanie albo wniosek o zaliczenie tych należności na poczet przyszłych płatności,

podpis reklamującego.
Powyższe bardziej tyczy się abonamentu ale w przypadku reklamacji pre-paida też należy podać dane osobowe, numer telefonu, opis sytuacji i twoje żądania.

Virgin Mobile
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#506948  autor: nav
 05 paź 2011, 22:20
elkanguro, dzięki, już sprawa załatwiona - wczoraj oddali mi moje 5,50 ;). Szkoda tylko, że nie zwrócili 3 zł na konto główne za bezowocne rozmowy z konsultantkami, no ale nie można mieć wszystkiego heh.

#511354  autor: nav
 25 paź 2011, 22:57
Mi dziala, ale niestety przypisala mi odgornie numer telefonu z poprzedniego doladownia. Online nie da sie tego zmienic, a nie chce mi sie dzwonic znow na bok.

#517393  autor: KC-KARLOS
 22 lis 2011, 21:10
xprox3000 pisze:dobrze zrozumialem,ze najpierw leci kasa z promocyjnego a potem z tej promocji?
Jeśli masz aktywny bonus (prezent z doładowania), a nie masz innych aktywnych pakietów dodatkowych, wtedy idą środki z bonusu, potem z promocyjnego a na końcu z konta głównego.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#517472  autor: xprox3000
 23 lis 2011, 13:24
i to jest tak ze jezeli przekaze koledze bonus to dostaje go tylko on?ja nie tak?

#517482  autor: KC-KARLOS
 23 lis 2011, 13:56
xprox3000 pisze:i to jest tak ze jezeli przekaze koledze bonus to dostaje go tylko on?ja nie tak?
Jeśli przekażesz prezent przyjacielowi w ofercie na kartę w Orange, ty tracisz prawo do bonusu, bo go przekazałeś. Przyjaciel otrzyma podwojone środki z prezentu (np. Ty przekazałeś 50 minut do Orange, to przyjaciel otrzyma łącznie 100 minut do Orange [operator podwaja wartość bonusu obdarowanej osobie] czyli Ty 50 minut + 50 minut od Orange).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#517490  autor: xprox3000
 23 lis 2011, 14:12
Można zamknąć temat,niestety przekazałem już bonus(myslalem ze dostane i ja i drugi numer) a anulowac pewnie nie można...

#517492  autor: KC-KARLOS
 23 lis 2011, 14:15
xprox3000 pisze:niestety przekazałem już bonus(myslalem ze dostane i ja i drugi numer) a anulowac pewnie nie można...
Nie ma co się przejmować, być może osoba, którą obdarowałeś, również Tobie "sprezentuje" prezencik :) Promocja trwa do 7 stycznia 2012 r., więc jest sporo czasu, na otrzymanie jeszcze wiele bonusów.

[ Dodano: 2011-11-23, 14:18 ]
Ważne, po dokonaniu doładowaniu, ma się 72 godziny na podjęcie decyzji odnośnie prezentu - czy zachować go dla siebie, albo go przekazać komu innemu.

#517562  autor: xprox3000
 23 lis 2011, 19:54
Mam pytanie,moze temat nie za dobry,ale nie chciałem tworzyć nowego wątku

Czy jeżeli znajomy doładuje mi konto (nie przelewem sms) zdalnie doladuje kwota 50zl ze zdrapki to otrzymam bonus internetu w OFNK ?

#517564  autor: KC-KARLOS
 23 lis 2011, 20:03
xprox3000 pisze:Czy jeżeli znajomy doładuje mi konto (nie przelewem sms) zdalnie doladuje kwota 50zl ze zdrapki to otrzymam bonus internetu w OFNK ?
TAK. Warunek jest taki:
musi wysłać z Orange SMSa o treści: "kod-zasilenia[spacja]xxxxxxxxx[spacja]xxxxxxxxx
na darmowy numer 510700700. W miejsce iksów należy wpisać dwukrotnie numer telefonu, dla którego ma być przekazana kwota zasilenia.

#517821  autor: xprox3000
 24 lis 2011, 20:22
w orange online mam te doladowanie jako"elektroniczne" wiec czy kwalifikuje sie do bonusu?nie byl to przelew sms

#517969  autor: BeCkS
 25 lis 2011, 12:31
W związku z tymi prezentami za doładowania mam takie pytanie. Przy doładowaniu za 200zł jest 500 minut, które na koncie Orange on-line pojawią się zapewne pod nazwą: minuty do wszystkich. Czy można je przedłużyć pakietem "Wygadany Pakiet" (minuta rozmowy do wszystkich sieci to 24 grosze)?

#517986  autor: KC-KARLOS
 25 lis 2011, 13:17
BeCkS pisze: Czy można je przedłużyć pakietem "Wygadany Pakiet" (minuta rozmowy do wszystkich sieci to 24 grosze)?
Niestety, nie można.
Minuty z prezentu są do każdej sieci (też do PLAY i Cyfrowy Polsat), można je wydłużyć kolejnym doładowaniem za minimum 50 zł.
Minuty z Wygadanego Pakietu idą do innego salda (nie dotyczą do Play i Polsatu).

#518655  autor: nav
 28 lis 2011, 21:43
Czy ktoś się orientuje czy jest jeszcze dostępne albo najlepiej czy ktoś kupował ostatnimi czasy doładowanie za 35 zl + 60 minut? Szukam bo potrzebuje doładować telefon, a żal mi 100 zł wywalać a nie chcę żeby się stawki zmieniły. Byłam w 2 kioskach nie ma.

#518666  autor: KC-KARLOS
 28 lis 2011, 21:55
xprox3000 pisze:w orange online mam te doladowanie jako"elektroniczne" wiec czy kwalifikuje sie do bonusu?nie byl to przelew sms
Bonus będzie przyznany. W innym przypadku, nie przyznają go (jeśli przekażesz środki ze swojego konta Orange do innego).

[ Dodano: 2011-11-28, 21:58 ]
nav pisze:Czy ktoś się orientuje czy jest jeszcze dostępne albo najlepiej czy ktoś kupował ostatnimi czasy doładowanie za 35 zl + 60 minut? Szukam bo potrzebuje doładować telefon, a żal mi 100 zł wywalać a nie chcę żeby się stawki zmieniły. Byłam w 2 kioskach nie ma.
To są doładowania limitowane, dostępne tylko w wybranych kioskach. Szczegóły tutaj: http://www.orange.pl/portal/map/map/pre ... Id=3833941

• Strona 11 z 13
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12