• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #506095  autor: Kris6891
 30 wrz 2011, 21:30
Witam, moja sprawa dotyczy ostatniego rachunku na kwote ponad 400zl, za rozmowy dostalem 200zl i o te rozmowy mi chodzi najbardziej. Rozmawiajac z obsluga klienta dowiedzialem sie w czym jest problem, miesiac temu zablokowali mi karte sim bo nie oplacilem 2 rachunkow po oplaceniu bylo ok az do tego rachunku jak sie okazalo nie wlaczyli mi pakietu minut w abonamencie oraz darmowych rozmow w play , nie zostałem o tym nawet powiadomiony. co teraz z tym zrobić moze ktos miał podobny problem? jakies rady? pani z obsługi poradziła mi by napisac do Play i opisac problem i moze coś.... zrobia. [/list]

#506099  autor: Wiola_K
 30 wrz 2011, 22:13
Też mi się tak wydaje, że najlepiej zrobić. Przez swoje konto na Play24 dokładnie ze szczegółami wszystko opisać. Wydaje mi się, że powinni uwzględnić reklamację, ale znając już różne historie z Play może to potrwać.

#506102  autor: lookass
 30 wrz 2011, 22:21
Miałem taką samą sytuację. Mam jedną radę dla Ciebie: zapłać - aczkolwiek jeśli masz na to czas i nerwy to napisz do nich - jednak i tak wydaje się to bez sensu :|

#506130  autor: kwistas
 01 paź 2011, 02:25
To chyba jedyna sieć, która nie raczy powiadomić abonenta smsem o aktywacji danego pakietu, za to reklamy o samych pakietach mogą wysyłać po 4 razy dziennie. Ja to zawsze wolę 2 razy sprawdzić czy się aktywowalo, teoretycznie na aktywacje pakietu mają 24 godziny, więc o reklamacji raczej nie ma mowy. Inne sieci potrafią w parę sekund no może minut aktywowac pakiet, Play potrafi i 2 godziny się bawić.

#506192  autor: Blank
 01 paź 2011, 14:12
Napisz zgłoszenie na Play24, dokładnie opisując sprawę (ale bez przesady, bo pracują tam tłumoki), a następnie napisz posta z prośbą o interwencje, streszczając sprawę w tym temacie: http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=52045

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament