mariusz9a pisze:50 zł to okrągła kwota i dość typowa dla aktywacji

trochę dziwny przypadek aby za neta wyszło idealnie co do grosza 50 zł, także obstawiam że jest to po prostu oplata aktywacyjna.
Gdy do końca dwuletniej umowy pozostaje 10 miesięcy?
Plus leci w kulki i standardowo ustawia do streamingu i YT oddzielny APN Video, który nie jest rozliczany z pakietu danych i płaci się 49gr za minutę połączenia z tym APN . Trzeba zmienić w odtwarzaczu multimediów APN z Video na internet i wtedy YT będzie już schodził z wykupionej paczki danych . Takie rzeczy tylko w Plusie .
Jak to na Samsungu Monte zmienić? Próbowałem i jakoś przerosło to moje siły... Aha, koszty naliczyło po korzystaniu z Jutuba jako widżetu. Na Operze i samsungowej przeglądarce wszystko jest niby ok, Takie spostrzeżenie. Nie wiem czy trafne...
krzysztof.ka pisze: Na stronie Plusa JEST wykaz połączeń i to bieżących. Wystarczy aktywować fakturę elektroniczną.
Faktura elektroniczna JEST aktywowana od samego początku. Bilingu NIE MA.
Niebawem dowiem się od dziewczyny co i jak to dalej wygląda.
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71