Dokładnie tak ja, ostatnio pisałem co ciekawego mogą mi zaproponować i niestety tylko to co na stronie, a "negocjowalną" ofertę będę mieć na 4,5 miesiąca. Ale ostatniomi czasy (tj kilka dni temu) odwiedziłem salon T poprosiłem o telefony i ich ceny oraz oferte. To co dostałem odrazu zostało gdzieś głęboko ukryte w czeluściach torby. Ponieważ mi sie nie spieszyło z przeglądaniem tego gdyż już wiem co jak i za ile a same papiery wziołem od tak to dopiero coś mnie teraz tkneło aby to obejżeć i jest coś takiego a mianowicie strona jakby zrzut z ekranu czy jakoś tak dzie sa taryfy i ich ceny co zawirają i mianowicie jest coś takiego dość dziwna pozycja "Promocyjna Opłata Abonamentowa za Zestaw obowiązująca przez pierwsze 12 pełnych Cykli rozliczeniowych" i tam takie oto ceny: R20-14zł, R40-24, R60-34, R80-44, R110-54, R140-74, R170-94, R330-159
oraz podspodem Promocyjna Opłata abonamentowa za zestaw obowiązująca PO pierwszych 12 pełnych cyklach rozliczeniowych no i ceny odpowiednio tak się układały: 39, 59, 79, 99, 129, 159, 199 oraz 299.
Czy ktoś wie co to może być? Bo nigdzie na stronie T ego nie zauważyłem, choć może jek się uda to dziś podjade jeszze do salonu i jakieś info wyciągnę.