• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 118 z 217
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 217

#504916  autor: orson_dzi
 23 wrz 2011, 13:11
st.konsultant pisze: Dopiero 4,5 miesiąca przed końcem można ją realizować w inny sposób. Wydaje mi się, że konsultant SUK też nie może wcześniej nic zrobić, ale pewności nie mam.
Czyli skoro umowa kończy mi się w marcu, a już mam możliwość jej przedłużenia, to nie da rady obniżyć Rodzinnej Multimedialnej 40 z 59zł na 40zł? Jak jest za wcześnie, to cytując klasyka: "No i cały misterny plant w... " i tak dalej ;) .

Ogólnie rzecz biorąc, to warunki są tragiczne i nijak mi się to nie kalkuluje bez takiej zniżki.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#504918  autor: arasel
 23 wrz 2011, 13:16
orson_dzi pisze:
st.konsultant pisze: Dopiero 4,5 miesiąca przed końcem można ją realizować w inny sposób. Wydaje mi się, że konsultant SUK też nie może wcześniej nic zrobić, ale pewności nie mam.
Czyli skoro umowa kończy mi się w marcu, a już mam możliwość jej przedłużenia, to nie da rady obniżyć Rodzinnej Multimedialnej 40 z 59zł na 40zł? Jak jest za wcześnie, to cytując klasyka: "No i cały misterny plant w... " i tak dalej ;) .

Ogólnie rzecz biorąc, to warunki są tragiczne i nijak mi się to nie kalkuluje bez takiej zniżki.
Nie uda Ci się jej obniżyć ani dziś ani za 4 miesiące. Z prostego powodu (wypisanego na 1 stronie) - Taryfy Multimedialne/ Z telefonem i Internetem są nienegocjowalne. Wynegocjować możesz zwykłą Rodzinna i to tylko z 49 PLN na 45 PLN.

#504920  autor: orson_dzi
 23 wrz 2011, 13:27
To jeszcze lepiej. W takim razie trzeba będzie pomyśleć porządnie.
Skoro teraz mam rodzinną 60, za którą płacę 40zł + BC za 18zł, to i coś takiego samego chciałbym mieć nadal. W Multimedialnej 40 niby mam wliczony BC ale nie można z tego zrezygnować obniżając opłaty w razie potrzeby, a i transferu jest o 50mb mniej.

Trzeba będzie poczekać na to, co BOK powie, bo czekam na rozpoczęcie dialogu mailowego.

#504933  autor: kuwejt
 23 wrz 2011, 14:33
arasel pisze:
orson_dzi pisze:

Nie uda Ci się jej obniżyć ani dziś ani za 4 miesiące. Z prostego powodu (wypisanego na 1 stronie) - Taryfy Multimedialne/ Z telefonem i Internetem są nienegocjowalne. Wynegocjować możesz zwykłą Rodzinna i to tylko z 49 PLN na 45 PLN.
A kto teraz bierze multimedialne skoro można mieć zwykłą Rodzinę ze zniżką na abo oraz z ceną telefonu jak dla taryf multimedialnych :)

Audyt UX, www i SM
Szukasz pomysłu na prezent?
Satysfakcja użytkownika na FB

#504934  autor: orson_dzi
 23 wrz 2011, 14:37
Rozwiń jak możesz ;) .

#504935  autor: pivovar
 23 wrz 2011, 14:38
Proszę o informację czy będzie w T-mobile Xperia ray i active i jeżeli tak to kiedy ?

pozdrawiam - PIVOVAR ;-)

#504936  autor: Lukaszek78
 23 wrz 2011, 14:39
Orsonie kolega wyzej ma racje mnie tez proponuja zwykla Rodzine + paczka 250 mb i telefon z cena odpowiedniej taryfy multimedialnej

#504938  autor: arasel
 23 wrz 2011, 14:49
orson_dzi pisze:Rozwiń jak możesz ;) .
Wygląda to tak, że wybierasz sobie Rodzinna z telefonem (nie z tel i internetem) za 49 PLN, negocjujesz z SUK i otrzymujesz ją za 45. Następnie aktywujesz sobie pakiet 250 MB Non Stop w cenie 10 PLN co daje 55 PLN/miesiąc. A do tego telefon będzie w cenie z cennika "Z telefonem i Internetem" czyli tańszy :)

#504971  autor: arasel
 23 wrz 2011, 18:29
Informacyjnie: Wysłałem sygnał przez iBoa, że chcę przedłużyć umowę. Około godziny później oddzwoniła konsultantka z ofertą, ale tylko bez telefonu. Dowiedziałem się, że to wszystko co na teraz można zaproponować i jeśli chcę to mogę się zdecydować na ofertę z telefonem przez iBoa, ale bez negocjacji. Negocjacje będzie można prowadzić za miesiąc czyli ok. 4,5 miesiąca przed końcem umowy. Teraz już jest jasne i trzeba sobie ten miesiąc poczekać :)

#504984  autor: orson_dzi
 23 wrz 2011, 20:13
arasel pisze: Negocjacje będzie można prowadzić za miesiąc czyli ok. 4,5 miesiąca przed końcem umowy.
To widzę, że będę mieć to samo. Poczekam sobie chyba do końca roku w takim razie.

Piszę do nich maila, dzwoni BOK, którego nie odbieram, bo nie bardzo mam możliwość analizowania oferty telefonicznie i dostaję wieczorem maila zwrotnego, że nie udało się ze mną skontaktować, więc jak będę coś chciał, to mam dzwonić do BOK za opłatą itd. Chyba po to piszę maila, żeby załatwić to droga mailową? Czy to tylko ja mam dziwny tok myślenia?

#504995  autor: Lukaszek78
 23 wrz 2011, 21:08
Do konca roku nie wykorzystasz juz punktow Premii

#504999  autor: orson_dzi
 23 wrz 2011, 21:25
Trudno się mówi. Może akurat jakaś promocja na Święta będzie. Z punktów i tak tylko 100zł miałem.

#505002  autor: Lukaszek78
 23 wrz 2011, 21:32
Orson zawsze dobre i te 100 zl zawsze mniej i taniej jakby nie bylo;;

#505013  autor: woody
 23 wrz 2011, 22:53
arasel pisze:Informacyjnie: Wysłałem sygnał przez iBoa, że chcę przedłużyć umowę. Około godziny później oddzwoniła konsultantka z ofertą, ale tylko bez telefonu. Dowiedziałem się, że to wszystko co na teraz można zaproponować i jeśli chcę to mogę się zdecydować na ofertę z telefonem przez iBoa, ale bez negocjacji. Negocjacje będzie można prowadzić za miesiąc czyli ok. 4,5 miesiąca przed końcem umowy. Teraz już jest jasne i trzeba sobie ten miesiąc poczekać :)
Miałem z tydzień temu telefon z BOA z ofertą bez telefonu i powiedziałem, że czekam na ofertę z telefonem. Od wczoraj kiedy to w iBOA pojawiła się oferta z telefonem mam znów telefony z BOA. Żadnego jeszcze nie odebrałem bo uno jestem na urlopie nad Morzem (okolice Władysławowa), due strasznie słaby tu zasięg i często zrywa mi połączenia. W poniedziałek przedzwonię do BOA i poproszę o połączenie z SUK, choć wątpię abym już teraz zyskał zniżkę.

Iphone 6 Plus 16 GB

#505042  autor: SACZI
 24 wrz 2011, 07:59
woody pisze:... poproszę o połączenie z SUK, choć wątpię abym już teraz zyskał zniżkę.
A niby dlaczego nie?
JA przedłużałem umowę 4 miesiące przed datą zakończenia (2 tygodnie po pojawieiu sie oferty) i nie dość, że zniżkę dostałem bezproblemowo to jeszcze dorzucili mi prawie 550 pkt premii.

#505044  autor: arasel
 24 wrz 2011, 08:24
SACZI pisze:
woody pisze:... poproszę o połączenie z SUK, choć wątpię abym już teraz zyskał zniżkę.
A niby dlaczego nie?
JA przedłużałem umowę 4 miesiące przed datą zakończenia (2 tygodnie po pojawieiu sie oferty) i nie dość, że zniżkę dostałem bezproblemowo to jeszcze dorzucili mi prawie 550 pkt premii.
No własnie, 4 miesiące przed. Na poprzedniej stronie piszę przecież o tym, ze na razie jest 5,5 miesiąca do końca (oferta tylko na iBoa bez negocjacji), a negocjacje można zacząć dopiero na 4,5 miesiąca wcześniej. Jeśli woody jest w tej samej lub podobnej sytuacji to dlatego wątpi, zresztą słusznie. Dlatego nie. :wink:

#505103  autor: arkady
 24 wrz 2011, 17:00
Oferta SUK z telefonem na 5,5 mca przed końcem Umowy :D R60/59zł i tel z Cennika Multimedialnej :D

GA628, 3310, T10s, 6100, 6020, 6131, 6151, 6300, 6303, ZTE GRAND X In, G2 MINI

#505106  autor: SACZI
 24 wrz 2011, 17:16
arkady pisze:Oferta SUK z telefonem na 5,5 mca przed końcem Umowy :D R60/59zł i tel z Cennika Multimedialnej :D
No to coś się chyba zmieniło, bo ja przedłuzając umowę w marcu oferty bez telefonu miałem na samym początku stycznia, a z telefonem w połowie lutego.
Odpowiednio dawało to 6 miesięcy i 4,5 miesiąca przed terminem zakończenia umowy.

#505111  autor: adass
 24 wrz 2011, 17:28
Dokładnie tak ja, ostatnio pisałem co ciekawego mogą mi zaproponować i niestety tylko to co na stronie, a "negocjowalną" ofertę będę mieć na 4,5 miesiąca. Ale ostatniomi czasy (tj kilka dni temu) odwiedziłem salon T poprosiłem o telefony i ich ceny oraz oferte. To co dostałem odrazu zostało gdzieś głęboko ukryte w czeluściach torby. Ponieważ mi sie nie spieszyło z przeglądaniem tego gdyż już wiem co jak i za ile a same papiery wziołem od tak to dopiero coś mnie teraz tkneło aby to obejżeć i jest coś takiego a mianowicie strona jakby zrzut z ekranu czy jakoś tak dzie sa taryfy i ich ceny co zawirają i mianowicie jest coś takiego dość dziwna pozycja "Promocyjna Opłata Abonamentowa za Zestaw obowiązująca przez pierwsze 12 pełnych Cykli rozliczeniowych" i tam takie oto ceny: R20-14zł, R40-24, R60-34, R80-44, R110-54, R140-74, R170-94, R330-159
oraz podspodem Promocyjna Opłata abonamentowa za zestaw obowiązująca PO pierwszych 12 pełnych cyklach rozliczeniowych no i ceny odpowiednio tak się układały: 39, 59, 79, 99, 129, 159, 199 oraz 299.
Czy ktoś wie co to może być? Bo nigdzie na stronie T ego nie zauważyłem, choć może jek się uda to dziś podjade jeszze do salonu i jakieś info wyciągnę.
  • Strona 118 z 217
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 217
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118