oco chodzi? jakie pismo?Witamy,
informujemy, iż niniejsze pismo zostanie wysłane na adres korespondencyjny:
xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxxx
Warszawa, dnia 22-09-2011 r.
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Zgłoszenie nr 34176431 wyslano 22.08 odpowiedz uzyskalem 22.09 czyli okres 30 dniowy zostal przekroczony pytanie: gdzie moge to zglosic??? uke? uokik??? dostalem odp
14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-
Nokia 33310--> Mitsubishi Trium
--> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6

Zgłoszenie czy REKLAMACJA ??Mila89 pisze:Zgłoszenie nr 34176431 wyslano 22.08 odpowiedz uzyskalem 22.09 czyli okres 30 dniowy zostal przekroczony pytanie: gdzie moge to zglosic??? uke? uokik??? dostalem odpoco chodzi? jakie pismo?Witamy,
xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxxx
Na zgłoszenie nie ma ustalonego czasu na odpowiedz ( reklamacja 30 dni )
A jakie pismo - dokladnie takie samo jakie masz w SELFCARE ( tylko wyśla na domowy )
Pieniądze to nie wszystko ...
potargany pisze:Zgłoszenie czy REKLAMACJA ??Mila89 pisze:Zgłoszenie nr 34176431 wyslano 22.08 odpowiedz uzyskalem 22.09 czyli okres 30 dniowy zostal przekroczony pytanie: gdzie moge to zglosic??? uke? uokik??? dostalem odpoco chodzi? jakie pismo?Witamy,
xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxxx
Na zgłoszenie nie ma ustalonego czasu na odpowiedz ( reklamacja 30 dni )
A jakie pismo - dokladnie takie samo jakie masz w SELFCARE ( tylko wyśla na domowy )
reklamacja
14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-
--> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6

Reklamację (34113975) wysłałam 10-go sierpnia, Play zatwierdził odbiór 20-go sierpnia (strasznie powolna ta nasza poczta polska, żeby list polecony szedł 10 dni!). Po reklamacji poszło jeszcze jedno zgłoszenie przez www, które rozpatrzono stosunkowo szybko, a reklamacja do dziś jest rozpatrywana, czyli od 20.08 do 22.09 bez zmian...
E- faktura wciąż nie wystawiona, chociaż mija trzeci tydzień od jej wygenerowania...
Do tego mam pytanie o różnice w kwotach:
- (zakładka moje konto) Saldo niezapłaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem (z VAT) - 49zł
- (zakładka finanse, e -faktura) Łącznie do zapłaty 41,26 PLN na dzień 22.09.2011
Z czego wynika ta różnica? Wg logiki, powinna być ta sama kwota...
E- faktura wciąż nie wystawiona, chociaż mija trzeci tydzień od jej wygenerowania...
Do tego mam pytanie o różnice w kwotach:
- (zakładka moje konto) Saldo niezapłaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem (z VAT) - 49zł
- (zakładka finanse, e -faktura) Łącznie do zapłaty 41,26 PLN na dzień 22.09.2011
Z czego wynika ta różnica? Wg logiki, powinna być ta sama kwota...
Doładowania 30% więcej są możliwe przez telefon komórkowy, przy zwykłej przeglądarce przekierowuje do 10%.qper pisze:Oczywiście Play postanowił z dnia na dzień wyłączyć stronę z mobilnymi doładowaniami
e-doladowaniaplay.pl gdzie dawali 30 % więcej.
Zero informacji - zrobili tylko zwykłe przekierowanie doladowania.play.pl
Zainwestujcie w telefon GSM/DCS +u21/900mhz wtedy jest łatwiej.
A co do przeciążenia sieci w większych miastach - a jak ma być inaczej? Coraz więcej "smart phonów" i innego sprzętu który uwielbia być on-line zapycha sieci, a pasma się są z gumy. Typowego użytkownika, na ryczałcie Internetu, nie interesuje ile razy dziennie mu telefon pogodę sprawdza. Ale siec to już interesuje, bo to ona musi ruch obsłużyć...
A co do przeciążenia sieci w większych miastach - a jak ma być inaczej? Coraz więcej "smart phonów" i innego sprzętu który uwielbia być on-line zapycha sieci, a pasma się są z gumy. Typowego użytkownika, na ryczałcie Internetu, nie interesuje ile razy dziennie mu telefon pogodę sprawdza. Ale siec to już interesuje, bo to ona musi ruch obsłużyć...
SOT:qper pisze:to ciekawe ograniczenie wprowadzili, faktycznie z pozycji iphone działatomko111 pisze:Doładowania 30% więcej są możliwe przez telefon komórkowy, przy zwykłej przeglądarce przekierowuje do 10%.
dzięki za info
czy ja wiem czy 'wprowadzili ograniczenie'? raczej 'zalatali dziure'

Droga play4you2, macie tak niesamowity bur^Wbajzel w systemie testujsmartfona ze glowa mala. Napisalem maila z prosba o usuniecie danych - po kilku dniach odpowiedz, o potwierdzenie danych i chęci usuniecia, pozniej mail ze dane zostaly skasowane... chyba z ksiezyca, bo w systemie wciaz sa -- radujmy się, dziękuję za uwagę 

Na opera mobile niestety przekierowuje na doladownia.play.pl. I zgodze sie chamskie zagrywki - powinni uprzedzic ze wycofuja sie.tomko111 pisze:Doładowania 30% więcej są możliwe przez telefon komórkowy, przy zwykłej przeglądarce przekierowuje do 10%.qper pisze:Oczywiście Play postanowił z dnia na dzień wyłączyć stronę z mobilnymi doładowaniami
e-doladowaniaplay.pl gdzie dawali 30 % więcej.
Zero informacji - zrobili tylko zwykłe przekierowanie doladowania.play.pl
Opera mobile inaczej renderuje strony i inaczej sie identyfikuje...wyzwolenia pisze:Na opera mobile niestety przekierowuje na doladownia.play.pl
Litości, ta promocja nigdy nie byla przeznaczona dla 'pecetow' wiec co najwyzej zaltali dziure...wyzwolenia pisze:I zgodze sie chamskie zagrywki - powinni uprzedzic ze wycofuja sie.
A skad taki wniosek?Litości, ta promocja nigdy nie byla przeznaczona dla 'pecetow' wiec co najwyzej zaltali dziure...
Strona miała 'dizajn' mobilny i miała promować taką formę doładowań? To, że się dało z pc to był efekt uboczny...
dobrze, że jakość tego zabezpieczenia jest taka sama jak jakość obsługi, dla przeciętnego użytkownika który nie pracuje na IE złamanie zajmuje 2 sekundy:))wojciech pisze:Strona miała 'dizajn' mobilny i miała promować taką formę doładowań? To, że się dało z pc to był efekt uboczny...
problem: ew. wiedza na jakiej zasadzie to działa nawet dla typowego użytkownika przegladarki innej niż IE to 'wiedza tajemna', więc prostym sposobem osiągnęli cel...Robaas pisze:dobrze, że jakość tego zabezpieczenia jest taka sama jak jakość obsługi, dla przeciętnego użytkownika który nie pracuje na IE złamanie zajmuje 2 sekundy:))