• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#50225  autor: Bobb
 31 sty 2006, 14:43
A kiedy Ci sie umowa konczy. Bo nowa taryfe bedziesz mial dopiero odpierwszego okresu rozliczeniowego w kolejnym roku trwania umowy (np. 25 okres)

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#50270  autor: przemek910
 31 sty 2006, 16:46
Również miałem problemy z kontaktem z BOKiem Orange przez email. Wysłałem maila 23.01.06' dostałem odpowiedź 30.01.06'(zdziwiła mnie godzina 4:45 :?), która na dodatek nic nie wnosiła do tematu. Odpowiedziałem im że nie o taką odpowiedź mi chodziło i pogratulowałem 7-mio dniowej odpowiedzi. :smt005 Oczywiście odpowiedziałem tego samego dnia tj.30.01 i do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi. :twisted: :lol: :-D

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#50336  autor: filczyk
 31 sty 2006, 20:21
Tylko raz odpowiedzili w ciagu 3 dni, potem klapa :P

#50418  autor: Btk_Tomas
 01 lut 2006, 08:20
Po skorzystaniu z oferty Propozycja nowe usługi zaczynają działac w nowym okresie rozliczeniowym po zakonczeniu umowy na czas określony, a nie jak do tej pory po podpisaniu aneksu do umowy.
Ja rowniez skorzystałem z tej oferty, aneks podpisałem 20 stycznia, nowy okres zaczyna mi się 29 stycznia - myślałem ze w tym dniu wejdą nowe usługi, ale nic z tego.

Dotychczasowa umowa na czas określony konczy mi się 20 marca i dopiero 29 marca zaczna mi działac nowe usługi z Propozycji.
Trochę to dziwne że nie informują o tym klienta, ale cóż moze jezeli wejdzie coś nowego do oferty Orange to jeszcze bedę mógl negocjowac warunki umowy. :wink:

#50425  autor: Bobb
 01 lut 2006, 09:44
Mnie poinformowali o tym...

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#50849  autor: tomaszek
 02 lut 2006, 22:03
Chociaż ostatnio napisałem z jakąś pierdołą do bok orange to odpowiedzieli mi w ciągu 1 dnia a z orange online wysyłają sms też w ciągu 1 dnia.

#51798  autor: bkawa
 05 lut 2006, 20:15
no ja ostatnio mialem problem za pierwszym razem nikt sie nie odezwal dopiero po drugim mailu zareagowali od razu (po kilku godzinach)
sprawa dotyczyla pozostalych minut wyswietlanych na orange on-line
za ta reakcje chyba 3-