• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 114 z 217
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 217

#503613  autor: gaskabalbinka
 15 wrz 2011, 20:40
minuty przechodzą na 1 kolejny cykl i najpierw schodzą te stare

regulamin sieci rodzinnej jest na stronie T

napisz maila żeby Ci dodali punkty do 2tys i doładuj komuś taktaka za 50zł

;]

#503614  autor: tarinQ
 15 wrz 2011, 20:42
Myślisz że mi dodadzą punkty tak o bez podpisywania umowy???

#503625  autor: orson_dzi
 15 wrz 2011, 21:34
No to teraz znów ja Was pomęczę ;) .
Umowa wygasa mi 02.03.2012. Aneks podpisany był 15.12.2009. Moja taryfa to Nowa Era 60, obniżona do 40zł miesięcznie + korzystam z BC18.

Zaczął do mnie wydzwaniać BOK, więc spojrzałem w IBOA i mam ofertę przedłużenia umowy bez telefonu - nie potrzebuję. Chce z telefonem.
1. Kiedy mogę się spodziewać takiej oferty lub jak się o nią upomnieć?
2. Co zrobić, żeby zostawić taką konfigurację z obniżką abonamentu o 20zł? Dzięki temu mogłem i mam nadzieję będę mógł trafić niegłupi telefon w dobrej cenie i zostanie mi moje 120 minut wszędzie i 70 wszędzie (poza Play).
3. Jak zrobić dwa pierwsze punkty wyrabiając się czasowo ze zniżką za punkty Premia, których mam 3630? I głównie też o to chodzi, żeby się załapać z tymi punktami, bo żeby nie to, to mógłbym i do końca roku poczekać.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#503630  autor: Boltzmann
 15 wrz 2011, 21:43
Przez BOA mniej więcej 3 miesiące wcześniej będziesz miał ofertę z telefonem, wcześniej pojawi się na iboa. Ja w tej chwili nie pamiętam kiedy który znacznik się pojawia - pytanie do st.konsultanta coby w informatorze zerknął ;)

#503632  autor: Lukaszek78
 15 wrz 2011, 21:47
ORSON moja umowa konczy sie w styczniu, a mimo tego mialem juz propozycje przedluzenia na 7 mcy przed koncem, gdybym chcial to juz w maju moglbym przedluzac..

#503633  autor: jihn
 15 wrz 2011, 21:57
orson_dzi pisze:No to teraz znów ja Was pomęczę ;) .
Umowa wygasa mi 02.03.2012. Aneks podpisany był 15.12.2009. Moja taryfa to Nowa Era 60, obniżona do 40zł miesięcznie + korzystam z BC18.

Zaczął do mnie wydzwaniać BOK, więc spojrzałem w IBOA i mam ofertę przedłużenia umowy bez telefonu - nie potrzebuję. Chce z telefonem.
1. Kiedy mogę się spodziewać takiej oferty lub jak się o nią upomnieć?
2. Co zrobić, żeby zostawić taką konfigurację z obniżką abonamentu o 20zł? Dzięki temu mogłem i mam nadzieję będę mógł trafić niegłupi telefon w dobrej cenie i zostanie mi moje 120 minut wszędzie i 70 wszędzie (poza Play).
3. Jak zrobić dwa pierwsze punkty wyrabiając się czasowo ze zniżką za punkty Premia, których mam 3630? I głównie też o to chodzi, żeby się załapać z tymi punktami, bo żeby nie to, to mógłbym i do końca roku poczekać.
AD. 1

3 miesiące przed końcem umowy/aneksu (ja tak miałem).

AD. 2

Tak się nie da. Przedłużając trzeba wybierać z obecnie dostępnych taryf.

AD. 3

Spiesz się :). Program Era Premia już się zakończył, a punkty na nagrody można wymieniać do listopada ;). W innym przypadku przepadną.

Pzdr.

#503638  autor: orson_dzi
 15 wrz 2011, 22:18
jihn pisze:AD. 2

Tak się nie da. Przedłużając trzeba wybierać z obecnie dostępnych taryf.
I jest przecież Rodzinna 60 ale nie kosztuje jak wtedy 60zł, a już 69zł. W tym wypadku urządzała by mnie rodzinna 40 ale też w cenie 40zł przykładowo.
No i telefony by mi wtedy pasowały, bo przy 40 jest to Wave, a przy 60 Neo. Ale właśnie czy wyrobię się z punktami przy tych datach i czy da się znów jakąś zniżkę wyciągnąć jak dwa lata temu. Wtedy polecono mi tutaj wysłanie do nich maila z taką propozycją i się udało.

#503648  autor: Lukaszek78
 15 wrz 2011, 22:55
Orson napisz do nich maila z prosba o kontakt i jak trafisz na rozgarnietego konsultanta i powiesz mu co chcesz to cos Ci pewno zaproponuja

#503655  autor: gaskabalbinka
 15 wrz 2011, 23:37
orson, jeżeli rachunki masz powyżej 40-50zł to oferta z telefonem będzie 4 miesiące przed końcem

#503657  autor: orson_dzi
 15 wrz 2011, 23:57
Rachunek mam jeden za trzy numery. Jest tego 120-130zł miesięcznie.

#503751  autor: omen44
 16 wrz 2011, 15:38
Witam
Mam tem sam problem co Bruno (na poprzedniej stronie). Przez telefon ustaliłem z panią z SUK abonament na 75zl + paczkę 250mb za 10zl. Pani poinformowała ze jak przyjdzie telefon to zebym aktywował tą paczkę. Wczoraj przyszedl telefon i chciałem aktywowac net odrazu, dziś sprawdzam ze nie ma juz takiej opcji, jest 100mb za 9zl lub 300mb za 18zl (lub podobnie). Jest mozliwe zebym nie mogl juz wykupic paczki 250mb, taką na jaka sie umowilismy przez telefon? To bylaby chora sprawa, poniewaz to wlasnie ten element sprawil ze zdecydowalem sie na przedluzenie abonamentu. Czy nie powinny mnie obowiazywac stawki na ktore umowilismy sie przez telefon, przed zmianą stawek?
Za przydatne informacje z gory dziekuje.

#503953  autor: tak2
 17 wrz 2011, 20:02
Witam jestem nowy zarejestrowany pomimo ze od kliku lat systematycznie czytam porady jak nie być wyrolowanym przez sieci nasze kochane :)

Musiałem się zarejestrować bo mam problem przy podpisaniu aneksu do umowy.

Negocjowałem z SUK i dostałem e maila z taka ofertą :

Szanowny Panie

W odpowiedzi na Pana zgłoszenie, uprzejmie informuję, że przygotowaliśmy dla Pana specjalną, indywidualną ofertę.
Dodam również, że Nokia E52 przy tym abonamencie jest dla Pana w cenie 149 zł. Oczywiście ma Pan możliwość obniżenia ceny tego aparatu z punktów Premia, czyli za 3500p o 100 zł.

Proponuję taryfę Rodzina 40 - 240 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 45,00 zł z VAT

Przy tej taryfie usługa "Zawsze rozmawiaj" jest bezpłatna przez okres 3 miesięcy.

Usługa Zawsze rozmawiaj umożliwia wykonywanie nielimitowanych rozmów do Abonentów T-Mobile i Użytkowników Tak Tak - T-Mobile na kartę w kraju oraz na numery T-Mobile na świecie (w Austrii, Chorwacji, Czarnogórze, Czechach, Holandii, Macedonii, Niemczech, Słowacji, USA, na Węgrzech i w Wielkiej Brytanii)

Analizując Pana konto, zauważyłam, że korzysta Pan z pakietu SMS. Po skorzystaniu z oferty w ciągu 60 dni od daty podpisania Aneksu może Pan aktywować poniższą usługę dodatkową na warunkach promocyjnych:

- paczka 500 SMS/MMS-ów za 5,00 zł z VAT miesięcznie

którą nie wiem jak rozumieć gdyż dzwonił do mnie Pan z BOA ( SUK ) i powiedział całkiem inną cenę telefonu niż jest w e mailu od nich i powiedział ze ja źle rozumiem tą ofertę.

A Wy szanowni forumowicze jak uważacie czy w taryfie rodzina 40 nokia e52 jest w cenie 149 zł którą można zbić punktami?

dziękuje za pomoc

#503959  autor: st.konsultant
 17 wrz 2011, 21:36
tak2 pisze:Witam jestem nowy zarejestrowany pomimo ze od kliku lat systematycznie czytam porady jak nie być wyrolowanym przez sieci nasze kochane :)

Musiałem się zarejestrować bo mam problem przy podpisaniu aneksu do umowy.

Negocjowałem z SUK i dostałem e maila z taka ofertą :

Szanowny Panie

W odpowiedzi na Pana zgłoszenie, uprzejmie informuję, że przygotowaliśmy dla Pana specjalną, indywidualną ofertę.
Dodam również, że Nokia E52 przy tym abonamencie jest dla Pana w cenie 149 zł. Oczywiście ma Pan możliwość obniżenia ceny tego aparatu z punktów Premia, czyli za 3500p o 100 zł.

Proponuję taryfę Rodzina 40 - 240 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 45,00 zł z VAT

Przy tej taryfie usługa "Zawsze rozmawiaj" jest bezpłatna przez okres 3 miesięcy.

Usługa Zawsze rozmawiaj umożliwia wykonywanie nielimitowanych rozmów do Abonentów T-Mobile i Użytkowników Tak Tak - T-Mobile na kartę w kraju oraz na numery T-Mobile na świecie (w Austrii, Chorwacji, Czarnogórze, Czechach, Holandii, Macedonii, Niemczech, Słowacji, USA, na Węgrzech i w Wielkiej Brytanii)

Analizując Pana konto, zauważyłam, że korzysta Pan z pakietu SMS. Po skorzystaniu z oferty w ciągu 60 dni od daty podpisania Aneksu może Pan aktywować poniższą usługę dodatkową na warunkach promocyjnych:

- paczka 500 SMS/MMS-ów za 5,00 zł z VAT miesięcznie

którą nie wiem jak rozumieć gdyż dzwonił do mnie Pan z BOA ( SUK ) i powiedział całkiem inną cenę telefonu niż jest w e mailu od nich i powiedział ze ja źle rozumiem tą ofertę.

A Wy szanowni forumowicze jak uważacie czy w taryfie rodzina 40 nokia e52 jest w cenie 149 zł którą można zbić punktami?

dziękuje za pomoc
Moim zdaniem błąd jest w treści maila. Max co można dostać to cenę telefonu z taryfy multimedialnej, czyli E52 za 299 zł (po zniżce 199 zł).

http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... kurier.pdf

#504032  autor: darus161
 18 wrz 2011, 13:04
Czy maila do SUK będę mógł wysłać od razu po pojawieniu się oferty w iBOA czy dopiero po miesiącu, gdy będę mógł przedłużyć umowę telefonicznie?

#504137  autor: keczup80
 19 wrz 2011, 12:15
Bruno pisze:A ja chciałem Was zapytać, kiedy i jak po podpisaniu aneksu zamówić internet 250 mb za 10 zł? Bo moja żona ostatnio przedłużała umowę (5 września) i wczoraj jak zadzwoniła na infolinie i poprosiła o włączenie internetu 250 mb za 10 zł to usłyszała, że ta oferta już nie obowiązuje i że może faktycznie go włączyć, ale za 13 zł.
omen44 pisze:Mam tem sam problem co Bruno (na poprzedniej stronie). Przez telefon ustaliłem z panią z SUK abonament na 75zl + paczkę 250mb za 10zl. Pani poinformowała ze jak przyjdzie telefon to zebym aktywował tą paczkę. Wczoraj przyszedl telefon i chciałem aktywowac net odrazu, dziś sprawdzam ze nie ma juz takiej opcji, jest 100mb za 9zl lub 300mb za 18zl
I jak sie maja sprawy w tym temacie? Mozna wlaczyc ten pakiet tak jak jest to zapisane w aneksie do umowy czy nie?

#504154  autor: tak2
 19 wrz 2011, 14:01
Mam jeszcze jedno pytanie.

Czy jeżeli oferta aneksu przygotowana jest dla mnie przez SUK to mogę iść do salonu i zrealizować ją ? Czy muszę poprzez SUK telefonicznie ?

pozdrawiam

#504158  autor: WebSter
 19 wrz 2011, 14:15
Czy mozna cos wynegocjowac przy przedluzeniu telefonu stacjonarnego Nowa Era Domowa?

Only Windows Mobile! : )

#504160  autor: jihn
 19 wrz 2011, 14:25
tak2 pisze:Mam jeszcze jedno pytanie.

Czy jeżeli oferta aneksu przygotowana jest dla mnie przez SUK to mogę iść do salonu i zrealizować ją ? Czy muszę poprzez SUK telefonicznie ?

pozdrawiam
Telefonicznie. Pzdr.

#504161  autor: Xavi
 19 wrz 2011, 14:28
No właśnie też mnie stacjonarny interesuje najlepiej żeby to była opcja z abo 19 zł tylko nie mam innych usług w T.

#504165  autor: cieszyk
 19 wrz 2011, 14:59
WebSter pisze:Czy mozna cos wynegocjowac przy przedluzeniu telefonu stacjonarnego Nowa Era Domowa?
ja dostałem za 15zł 120min do stacjonarnych i T + za 7,5zł 200min do 5 nr stacjonarnych
  • Strona 114 z 217
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 217
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114