• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 113 z 217
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 217

#502707  autor: Lukaszek78
 09 wrz 2011, 21:33
Ja dostalem cos takiego przedwczoraj. To jest oferta standard ktora daja chyba kazdemu na przedluzenie..Czy komus udalo sie wywalczyc cos ponad to? ja chetnie wzialbym Rodzina 110 ale za 90 zl i wtedy mialbym telefon za 649 zl. Mam pytanko dotyczace pakietu 250 mb. Czy musi byc faktycznie aktywny przez te 6 mcy? a jezeli wzialbym ten pakiet a nie aktywowal go?
Szanowny Panie

W odpowiedzi na Pana korespondencję pragnę przedstawić ofertę przygotwana dla Pana, biorąc pod uwagę średnią z ostatnich 6 faktur która wynosi 91,05 zł, mam przyjemność przedstawić indywidualną ofertę przygotowaną dla Państwa.
Propozycja umożliwi optymalizację kosztów, otrzymanie atrakcyjnych usług oraz wymianę aparatu na nowy.

- Rodzina 80 - 550 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 75,00 zł z VAT
- Rodzina 110 – 750 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 99,00 zł z VAT

W taryfie Rodzina 80 usługa "Zawsze rozmawiaj" jest bezpłatna przez 6 miesięcy, natomiast w taryfie Rodzina 110 w/w usługa jest bezpłatna na cały okres trwania Umowy.

Dzięki ofercie będzie Pan mógł zakupić markowy model aparatu w cenie promocyjnej z załącznika cenowego (tabelka „Oferta Multimedialna”). Wykaz wszystkich dostępnych aparatów wraz z cenami przy poszczególnych taryfach jest dostępny na naszej stronie internetowej pod adresem:

http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... na_tel.pdf

Po skorzystaniu z oferty w ciągu 60 dni od daty podpisania Aneksu może Pan aktywować poniższe usługi dodatkowe na warunkach promocyjnych:

INTERNET NON-STOP
- w taryfach Rodzina 80, Rodzina 110 promocyjny pakiet 250 MB jest dostępny w cenie 10 zł z VAT

SIEĆ RODZINNA
- w taryfie Rodzina 80 grupa 3-osobowa jest dostępna za 5,00 zł z VAT
- w taryfie Rodzina 110 grupa 4-osobowa jest dostępna za 5,00 zł z VAT

- paczka 500 SMS/MMS-ów za 5,00 zł z VAT miesięcznie

Niezależnie od wybranej opcji ma Pan możliwość skorzystania z usługi roamingowej - Tak tanio jak w kraju z usługą "Wszędzie rozmawiaj", czyli 30 minut wymiennych na SMS lub MB w cenie 9,00 zł z VAT. Okres obowiązywania usługi to 14 dni.

Proponuję wygodny sposób realizacji oferty - aneks może zostać dostarczony przez kuriera pod wskazany adres, co umożliwi Panu zaoszczędzenie czasu. W celu ustalenia szczegółów proszę o kontakt pod numerem Biura Obsługi Abonenta 602 900 (opłata za połączenie wg cennika).

* Operator zastrzega sobie możliwość zmiany ofert oraz określania puli dostępnych modeli aparatów. Szczegółowe informacje na temat warunków promocji, nowych taryf oraz parametrów aparatów, dostępne w punktach sprzedaży, na stronie internetowej www.t-mobile.pl.

#502729  autor: darus161
 09 wrz 2011, 23:29
Lukaszek78 pisze: a jezeli wzialbym ten pakiet a nie aktywowal go?
.
Żart ? Jak go "weźmiesz" to chyba jasne, że automatycznie zostanie uaktywniony. No bo jak?
"Dzień dobry, ja poproszę ten pakiet, ale żeby był nieaktywny!" ??

#502744  autor: thonka
 10 wrz 2011, 03:40
Lukaszek78 pisze: Mam pytanko dotyczace pakietu 250 mb. Czy musi byc faktycznie aktywny przez te 6 mcy? a jezeli wzialbym ten pakiet a nie aktywowal go?
przy multimedialnej nic Tobie to nie da. pakiet jest gratisem.

a przy wyborze oferty standardowej + paczka internetowa za 10zl jak najbardziej musi byc ona aktywna przez min. 6 miesiecy.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#503016  autor: Lukaszek78
 12 wrz 2011, 11:44
Witam.. wyglada na to ze ta oferta przedstawiona wyzej jest ostateczna, poniewaz na moje pismo ze oferta jest niezbyt ciekawa dostalem taka oto odpowiedz:

Szanowny Panie

Pragnę podziękować za cenne uwagi dotyczące obsługi Abonentów oraz usług świadczonych przez sieć T-Mobile. Zapewniam, iż zostały one wnikliwie przeanalizowane i będą wykorzystane w procesie ciągłego dostosowywania obsługi i oferty sieci T-Mobile do potrzeb naszych Abonentów.
Sieć T-Mobile, jako lider rynku telefonii komórkowej, nieustannie stara się na bieżąco udoskonalać swoją ofertę usług, taryf i cenników i dostosowywać ją do potrzeb Klientów i wymagań, jakie stawia aktualna sytuacja na rynku.

Oferta przedstawiona w poprzedniej korespondencji jest ostateczna i nie mam możliwości jej modyfikacji.
Proszę o ponowne przeanalizowanie przedstawionych ofert, oraz o ponowny kontakt.
Mam nadzieję, że po ponownym przejrzeniu ofert zdecyduje się Pan na dalszą współpracę.

#503074  autor: Marcin S
 12 wrz 2011, 16:49
Do mnie też dzwoniła kobieta z SUK bodajże i powiedziała, że oferta jest ostateczna i mam się zastanowić, może jednak coś znajdę dla siebie...

#503083  autor: alex1155
 12 wrz 2011, 17:42
Witam,
czy istnieje mozliwosc obnizenia ceny telefonu w Mix na liczbe doladowan?Chodzi mi o T mobile Move(obnizka 50 zł). Czy da sie przedluzyc umowe na mix przez internet? Czy oprocz darmowego internetu na 3 miesiace mozna cos jeszcze wynegocjowac w mix 25 zl? Pozdrawiam

#503128  autor: keczup80
 12 wrz 2011, 21:01
lukaszk pisze:We wtorek przedłużałem umowe w tej taryfie negocjacje z SUK:
- HTC Wildfire S za 199 zł
Czy doszedl do Ciebie juz aneks i telefon?
Ja przedluzalem w srode rano i... cisza.
Do dzisiaj na iBOA widnialo,ze przygotowuja przesylke. Dzisiak okolo poludnia zmienilo sie na:
Oczekiwanie na numer listu przewozowego. Sprawdź w iBOA numer listu przewozowego już dziś między godziną 17:00 a 19:00.
Numer listu przewozowego to: xxxxxxxxxx

Do tej pory jednak na stronie DHL nie ma przesylki o takim numerze.

#503138  autor: jaszur
 12 wrz 2011, 21:35
Witam.
Czy można coś ponegocjować z SUK i jakie są tego efekty, jeśli chodzi o taryfy biznesowe przy przedłużaniu umowy?

jaszur

#503286  autor: danielqs
 13 wrz 2011, 18:18
Czy to prawda ze za przeniesienie numeru do innej sieci naliczana jest oplata karna? Tak mnie poinformowala pani na infolinii po konsultacji z dzialem przenoszenia numerow...

#503292  autor: jihn
 13 wrz 2011, 19:16
@up

jeśli przenosisz w trakcie trwania umowy to tak.

#503296  autor: danielqs
 13 wrz 2011, 19:36
Tak o tym to wiem, jest to oplata za przedwczesne zerwanie umowy, ale pani poinformowala mnie ze oprocz tej oplaty jest oplata za przeniesienie numeru. Sprawa jest w toku jutro ma byc wszystko wyjasnione.

#503307  autor: jaszur
 13 wrz 2011, 20:22
Witam.
Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z negocjowaniem warunków przedłużenia umowy z SUK i jakie są tego efekty, jeśli chodzi o taryfy biznesowe?

jaszur

#503313  autor: tribal07
 13 wrz 2011, 20:46
jaszur --> przy taryfach Pakiet dla biznesu można wytargować do 40% upustu na abonament przy możliwości wymiany telefonu (im wyższa taryfa tym łatwiej o większy upust). Niestety nie ma wówczas bezpłatnego netu w pakiecie, tylko opłaty są naliczane normalnie. Nie wiem jak to jest przy taryfach Nowa Firma.

#503335  autor: jaszur
 13 wrz 2011, 22:20
Dzięki za podpowiedź, czeka mnie teraz telefon do BOA i prośba o połączenie z SUK. Może uda się coś wynegocjować.

[ Dodano: 2011-09-14, 20:48 ]
Postanowiłem nie dzwonić tylko napisałem im mejla takiej treści:
"W związku z otrzymaniem od Państwa na I-BOA oferty przedłużeniowej z wymianą telefonu, dowiedziałem się, że jest możliwość przedłużenia umowy z taryfą Rodzina 80 - 550 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 75,00 zł z VAT, dodatkowo INTERNET NON-STOP - promocyjny pakiet 250 MB dostępny w cenie 10 zł z VAT oraz SIEĆ RODZINNA - grupa 3-osobowa za 5,00 zł z VAT, czyli w sumie 90 zł z VAT miesięcznie? Do tego telefon Samsung Galaxy ACE w cenie 1 zł brutto lub Sony Ericsson Xperia Neo w cenie 99 zł brutto (ewentualnie cena telefonu obniżona programem Era Premia)? Powyższe warunki przedłużeniowe przekonałyby mnie ostatecznie od pozostania w sieci T-Mobile.
Proszę o odpowiedź."
W odpowiedzi na powyższe, dzisiaj odebrałem telefon z Biura Obsługi ,że mogą mi zaoferować ową,jak to nazwali,"niestandardową ofertę" a dodatkowo dołożyli mi 300 punktów EraPremia dzięki czemu z 1700 punktów zrobiło mi sie 2000, co jest wymagane do obniżenia ceny telefonu o 50 zł, także Sony Ericsson Xperia Neo dotrze do mnie w ciągu trzech dni roboczych za cenę 49 zł.

jaszur

#503442  autor: jihn
 14 wrz 2011, 20:53
Cześć,

przypomiało mi się coś o czym była kilka stron wcześniej dyskusja ;) mianowicie o to jakim kurierem T-mobile wysyła aneksy. W związku, że jestem w trakcie takiej czynności przedstawiam oficjalne info, dostępne w iBOA.
Kod: Zaznacz cały
Wysyłka przekazana do firmy kurierskiej.

Oczekiwanie na numer listu przewozowego. Sprawdź w iBOA numer listu przewozowego już dziś między godziną 17:00 a 19:00.

Numer listu przewozowego to: 1xxxxxxxxx3

Twoja przesyłka jest realizowana przez jedną z firm kurierskich: DPD lub DHL.

Jeśli numer listu przewozowego rozpoczyna się od cyfry 0 (a kończy na A), możesz sprawdzić jej status na stronie www.dpd.com.pl 	

Listy rozpoczynające się od cyfry 1 realizowane są przez firmę DHL. Status przesyłki można sprawdzić pod adresem www.dhl.com.pl
Myślę, że teraz wszystko wiadomo. Pzdr.

@UP
jaszur z tymi 3 dniami roboczymi to trochę pisanie na wyrost. Realnie 4-5. Pzdr.

#503448  autor: jaszur
 14 wrz 2011, 21:06
Napisałem , że 3 dni robocze, bo dzisiaj(środa) sprawę załatwiłem , a konsultant powiedział, że do piątku powinienem wszystko mieć. Zobaczymy , czy to prawda.

jaszur

#503451  autor: jihn
 14 wrz 2011, 21:10
Raczej nie będziesz mieć. Mi konsultant w poniedziałek też mówił, że w środę będę mieć...

Ja zamówiłem w poniedziałek rano, dzisiaj wieczorem dopiero dostałem wiadomość na IBOA, że wysłane. Czyli najwcześniej będę mieć jutro. Poniedziałek - Czwartek.

#503482  autor: Bruno
 14 wrz 2011, 22:34
A ja chciałem Was zapytać, kiedy i jak po podpisaniu aneksu zamówić internet 250 mb za 10 zł? Bo moja żona ostatnio przedłużała umowę (5 września) i wczoraj jak zadzwoniła na infolinie i poprosiła o włączenie internetu 250 mb za 10 zł to usłyszała, że ta oferta już nie obowiązuje i że może faktycznie go włączyć, ale za 13 zł. Czy ktoś ma z tym jakieś doświadczenie? Wcześniej miała oczywiście blueconnect 9 za 9 zł netto (aktywowane co najmniej rok temu), więc nie było problemów, aby go teraz zmienić.

Dajcie znać.
Mnie czeka przedłużenie na przełomie września i października i chciałbym wiedzieć co i jak zrobić.

W i-BOA nie było opcji internetu non stop 250 MB. Tylko była z tego co wiem opcja 300 MB.

#503610  autor: tarinQ
 15 wrz 2011, 20:27
Witam kilka nurtujących mnie pytań
Jak jest teraz w abonamencie na ile miesięcy przechodzą niewykorzystane minuty i czy są wykorzystywane pierw czy po tych z miesiąca bieżącego?
Czy ktoś wie ile zapłacę za usługi 500 sms oraz rodzinna 2 osobowa jeśli zamówię po 2 mc?
Jaka wtedy cena??
A czy można zrobić taki "myk" aby zamówić na 1 mc a potem zrezygnować i np po pół roku zamówić ale w cenach promocyjnych??
Oraz mam 1961 pkt premia co mi polecicie wziąć aby było ciekawe??
  • Strona 113 z 217
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 217
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113