• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #50327  autor: margeo
 31 sty 2006, 19:46
Od jakiegos czasu wystepuje problem przy przesylaniu MMS na jeden z numerow w plusie. Z mojego telefonu (6230i w Erze) zostaje wiadomosc wyslana, ale nie dociera do odbiorcy (nokia 5140), a ja po jakims czasie dostaje komunikat WIADOMOSC ODRZUCONA.. albo nic. Gdy ta osoba probuje wyslac MMS do mnie w tresci zamiast np zdjecia dostaje komunikat UNCONVERTIBLE MESSAGE WAS REJECTED. Dodam,ze ustawienia sa OK, wczesniej juz przesylane byly mms miedzy tymi nr, na inne nr z mojego tel mozna wysylac bez problemu.. Znowu cos z PLUSem????? Co to za komunikat?

POZDRAWIAM!

#50342  autor: kallafior
 31 sty 2006, 20:35
Hmm... jedynym dla mnie domysłem coż to może być jest "chwilowa" awaria na sieci. Wiadomo, że Plus ostatnio ma problemy ze swoją platformą. Całkiem niedawno podobnie działo się w Orange. Możesz się przejść do punktu obsługi lub poczekać. Życzę szybkiego rozwiązania problemu i pozdrawiam.