• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#503202  autor: elkanguro
 13 wrz 2011, 11:37
Wiola_K pisze:I po co wracać do takiej sieci?
Bo ma dobrą ofertę. Nie rozumiem co Twoje narzekanie wnosi do tego konkretnego tematu.

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#503207  autor: mungo
 13 wrz 2011, 11:57
W Play też są sprzedawcy dla których, jeśli nie bierzesz abonamentu za co najmniej 60zł, to jesteś intruzem którego trzeba szybko spławić. Więc dlaczego jesteś w tej badziewnej sieci? Koniec offtopa.

#503210  autor: Wiola_K
 13 wrz 2011, 12:10
8 lat byłam w T. Ja nie krytykuję jeśli ktoś jest w Orange.
Ja jak przenosiłam się z T-do Play i teraz znów do T to nie miałam żadnych problemów. Wszystko było w 1 dzień. Numer przenosiłam z Play do T. w piątek to z niedzieli na poniedziałek o 24. już numer był w T.

#505047  autor: opti
 24 wrz 2011, 09:23
mi wczoraj aktywowano numer w orange, przenosiny z fresha na one, oczywiscie waznosci konta na 365 z automatu nie dostalem, po 19 min rozmowie z bok, w tym ok 10min ciszy podczas ktorej pani czytala zacytowany regulamin recznie klepnieto 365dni okresu waznosci konta, bonus 10zl dostalem z automatu.. nie mniej jednak musialem 2 krotnie cytowac punkt regulaminu bo konsultant nie za bardzo wiedzial o czym mowie ;) heh to teraz juz regulamin zna :-D