Ja dostalem cos takiego przedwczoraj. To jest oferta standard ktora daja chyba kazdemu na przedluzenie..Czy komus udalo sie wywalczyc cos ponad to? ja chetnie wzialbym Rodzina 110 ale za 90 zl i wtedy mialbym telefon za 649 zl. Mam pytanko dotyczace pakietu 250 mb. Czy musi byc faktycznie aktywny przez te 6 mcy? a jezeli wzialbym ten pakiet a nie aktywowal go?
Szanowny Panie
W odpowiedzi na Pana korespondencję pragnę przedstawić ofertę przygotwana dla Pana, biorąc pod uwagę średnią z ostatnich 6 faktur która wynosi 91,05 zł, mam przyjemność przedstawić indywidualną ofertę przygotowaną dla Państwa.
Propozycja umożliwi optymalizację kosztów, otrzymanie atrakcyjnych usług oraz wymianę aparatu na nowy.
- Rodzina 80 - 550 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 75,00 zł z VAT
- Rodzina 110 750 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 99,00 zł z VAT
W taryfie Rodzina 80 usługa "Zawsze rozmawiaj" jest bezpłatna przez 6 miesięcy, natomiast w taryfie Rodzina 110 w/w usługa jest bezpłatna na cały okres trwania Umowy.
Dzięki ofercie będzie Pan mógł zakupić markowy model aparatu w cenie promocyjnej z załącznika cenowego (tabelka Oferta Multimedialna). Wykaz wszystkich dostępnych aparatów wraz z cenami przy poszczególnych taryfach jest dostępny na naszej stronie internetowej pod adresem:
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... na_tel.pdf
Po skorzystaniu z oferty w ciągu 60 dni od daty podpisania Aneksu może Pan aktywować poniższe usługi dodatkowe na warunkach promocyjnych:
INTERNET NON-STOP
- w taryfach Rodzina 80, Rodzina 110 promocyjny pakiet 250 MB jest dostępny w cenie 10 zł z VAT
SIEĆ RODZINNA
- w taryfie Rodzina 80 grupa 3-osobowa jest dostępna za 5,00 zł z VAT
- w taryfie Rodzina 110 grupa 4-osobowa jest dostępna za 5,00 zł z VAT
- paczka 500 SMS/MMS-ów za 5,00 zł z VAT miesięcznie
Niezależnie od wybranej opcji ma Pan możliwość skorzystania z usługi roamingowej - Tak tanio jak w kraju z usługą "Wszędzie rozmawiaj", czyli 30 minut wymiennych na SMS lub MB w cenie 9,00 zł z VAT. Okres obowiązywania usługi to 14 dni.
Proponuję wygodny sposób realizacji oferty - aneks może zostać dostarczony przez kuriera pod wskazany adres, co umożliwi Panu zaoszczędzenie czasu. W celu ustalenia szczegółów proszę o kontakt pod numerem Biura Obsługi Abonenta 602 900 (opłata za połączenie wg cennika).
* Operator zastrzega sobie możliwość zmiany ofert oraz określania puli dostępnych modeli aparatów. Szczegółowe informacje na temat warunków promocji, nowych taryf oraz parametrów aparatów, dostępne w punktach sprzedaży, na stronie internetowej
www.t-mobile.pl.