play4you2 pisze:Jak zauważyłeś nie jesteśmy zalogowani na forum 24 godziny na dobę.
Jasne, ze nie jestescie. Swoja droga wiem, ze to tylko dodatek a i tak macie swoja robote. Chodzi tylko o sam fakt, ze skoro to "oficjalny" (specjalnie w "") kanal P4 to moglibyscie sie odniesc to ogolnych (jak przedstawiony powyzej) problemow klientow. Nie wymagam(y) cudow. Chodzi o czysta informacje typu: "tak, problemy sa ale zostana usuniete do ....." lub "problemy byly..." lub "przekaze do NOCnego dzialu moze cos wiedza...".
Zawsze bylem po waszej stronie, ze tak ujme. Myslalem, ze te problemy forumowiczow to sa wyolbrzymione bo u mnie przez 1,5 roku bylo idealnie. Najpierw zaczela sie sciema, ze wszystko ok, tzn ja nie moglem wysylac smsow (mialem taki komunikat z sieci) a jak sie okazywalo osoby je otrzymywaly (tak wiec ja wysylalem je ponownie chociaz nie musialem jak sie okazywalo), potem logowalem sie do Orange (Play twardo klamal, ze to niemozliwe a pozniej na Telepolis czytamy, ze od roku tak bylo choc w innych czesciach kraju), no a teraz na jednym numerze nie moge wykonywac/odbierac polaczen glosowych i wysylac/odbierac smsow w roamingu miedzynarodowym a Play uparcie twierdzi, ze wszystko jest ok!

Pomijam fakt, ze ta grupa konsultantow, ktora odpowiada na zgloszenia z Play24 w ogole nie ma pojecia o czym pisze ale i tak twardo bronicie swego i od rekompensat sie wstrzymujecie...

A i jeszcze rachunek szczegolowy... Udowodnilem wam, ze mam racje, tzn wysylajac smsy z bramka.playmobile.pl nie widac numerow ma ktore sie wysyla. Wczesniej twierdziliscie, ze takie dane nie sa widoczne w historii polaczen a tylko na papierowym rachunku. Zamowilem celowo i co? Nie macie pojecia o waszych uslugach... A to tylko kilka moich przypadkow... Popatrzcie prosze jakie tematy na Telepolis maja najwiecej stron...

Te zwiazane z Play... To o czyms swiadczy. No ale rozumiem... Prywatnego zdania wyznac nie mozesz (nie mozecie). Nawet przyznac, ze ma sie odmienne zdanie od tego z pracy. I nie kieruje tego personalnie tylko w strone polityki Play... :/ Niestety...