- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Osoby które schodzą po umowie do Simplusa - nie zdziwcie się jak was przedwcześnie wyłączą. Mówili mi, że po 00:00 numer zostanie przełączony na Simplus. O 20:30 zostałem bezczelnie wyłączony na jakieś 30 minut (karta SIM nieaktywna) by później wrócić jako Simplus około 21:00. Nie wiem za bardzo jak mam do eBOK się teraz zalogować, ale w sumie kogo to obchodzi, bo jutro przenoszę numer.
Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc
Nie tak szybko;-) Najpierw musisz tego simplusa zarejestrowac i dopiero mozesz przeniesc. Mnie do zarejstrowania kazali jeszcze doladowac, bo niby musza byc aktywne wychodzace ale moze mnie naciagneli.
A jeszcze byl taki myk, ze po przeniesieniu mozna bylo sie do mnie dodzwonic z kazdej sieci poza plus gsm. W plusie mozna bylo tylko uslyszec "wybrany numer jest nieprawidlowy". Ustapilo po 1 dniu i telefonie do BOK plusa (w BOK uslyszalem standardowy tekst - to nie u nas;-))
A jeszcze ten simplus to wlaczaja jakas przedpotopowa taryfe: minuta rozmowy chyba powyzej 80 groszy. No normalnie robia wszystko zeby ich na dlugo zapamietac:-)
A jeszcze byl taki myk, ze po przeniesieniu mozna bylo sie do mnie dodzwonic z kazdej sieci poza plus gsm. W plusie mozna bylo tylko uslyszec "wybrany numer jest nieprawidlowy". Ustapilo po 1 dniu i telefonie do BOK plusa (w BOK uslyszalem standardowy tekst - to nie u nas;-))
A jeszcze ten simplus to wlaczaja jakas przedpotopowa taryfe: minuta rozmowy chyba powyzej 80 groszy. No normalnie robia wszystko zeby ich na dlugo zapamietac:-)
Wiem, przenosiłem już ze 20 numerów. Liczę, że nie będą mi kazali czekać dwóch tygodni na zarejestrowanie, tylko dane do systemu wprowadzą od ręki. Ja doładowałem za piątkę, żebym mógł w ogóle z tego telefonu awaryjnie zadzwonić.Nie tak szybko;-) Najpierw musisz tego simplusa zarejestrowac i dopiero mozesz przeniesc.
Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc
W aneksie 59zł Ace jest droższy o 50zł niż dla nowego klienta (249zł).. Trochę lipa..
[ Dodano: 2011-08-18, 13:13 ]
Nowe warunki przy podpisywaniu aneksu wchodzą automatycznie czy w momencie zakończenia starej umowy?
[ Dodano: 2011-08-18, 13:13 ]
Nowe warunki przy podpisywaniu aneksu wchodzą automatycznie czy w momencie zakończenia starej umowy?
heh, cykl mam od 1, a oferta też się odblokuje 1. Czyli jak podpiszę wtedy to jestem zapewne miesiąc w plecy?
[ Dodano: 2011-08-22, 19:47 ]
Zajrzałem z ciekawości do punktu i facet powiedział mi, że może napisać maila żebym dostał zniżkę na telefon. W 59 ACE kosztuje 249zł. Próbował ktoś już walczyć o zniżkę? Ile realnie można wyciągnąć? 100zł taniej?
[ Dodano: 2011-08-22, 19:47 ]
Zajrzałem z ciekawości do punktu i facet powiedział mi, że może napisać maila żebym dostał zniżkę na telefon. W 59 ACE kosztuje 249zł. Próbował ktoś już walczyć o zniżkę? Ile realnie można wyciągnąć? 100zł taniej?
Witam. Obecna taryfa syberyjska 55 - koniec umowy przypada na styczeń.
Byłem w salonie Plusa i jedyne co to proponowali przejsć na Satysfakcję Monitorowaną w abo za 59,90.
Nie powiem bo nawet nieźle z tymi 5 nielimitowanym numerami bez opłat do tego 200 min + 50 min.
Telefonik wybrałbym Nokię C5 03.
I pytanko komuś udało się na infolini wybrać cos dużooo lepszego
Pozdrawiam
Byłem w salonie Plusa i jedyne co to proponowali przejsć na Satysfakcję Monitorowaną w abo za 59,90.
Nie powiem bo nawet nieźle z tymi 5 nielimitowanym numerami bez opłat do tego 200 min + 50 min.
Telefonik wybrałbym Nokię C5 03.
I pytanko komuś udało się na infolini wybrać cos dużooo lepszego

Pozdrawiam
Dlaczego piszesz o taryfie dla pracowników? Zabronione jest rozpowszechnianie takich informacji:/gaskabalbinka pisze:Jak narazie pwa w plusie to totalna porażka.
Ale jestem zrażony zapewne tym, że niecałe 2 lata temu wziąłem sobie ofertę dla pracowników.
za 60zł 220min wymienne na sms 3/1, plus 5 darmowych numerów.
Muszę powiedzieć, że oferta idealnie dopasowana do mnie, bo mieszczę się cały czas w abo.
Na chwilę obecną w 59zł dają 200+20 wymienne 1/1, plus darmowe numery, paczka netu to dodatkowa dycha.
Do tego telefony w nienajfajnieszych cenach i wybór też sału nie robi..
Mam nadzieję, że nie przyjdzie mi przedłużyć umowy na gorszych warunkach niż mam teraz.
Jedyne co mnie trzyma przy decyzji o zostaniu to numer, z którym wykorzystuję prawie 2tyś minut darmowych..
Spoko, niech denerwują klientów, którzy z nich skorzystać nie mogęPijo pisze:Dobry zartZabronione jest rozpowszechnianie takich informacji:/. Regulaminy taryf pracowniczych "pływają" sobie w Internecie.

Ojjj dobrze;) mi jeszcze jedna została do wzięcia.Pijo pisze:Good pointbiricchina pisze:Spoko, niech denerwują klientów, którzy z nich skorzystać nie mogę![]()
Dobrze mieć zaufanego znajomego pracującego w Plusie. Szkoda, że tylko 3 aktywacje można wziąć :/.
Pozdr
Jak pracujesz w plusie to jesteś lewa... Bo nawet dobrze oferty nie znasz...gaskabalbinka pisze:Na chwilę obecną w 59zł dają 200+20 wymienne 1/1, plus darmowe numery, paczka netu to dodatkowa dycha.
Abonament 59,90 to 200 minut + 50 + 50 lub 5 numerów + stała opłata + 300 mms'ów do plusa. Czyli albo 300 minut albo 250 i 5 numerów (bez limitu rzecz jasna).
Natomiast co do wypowiadania się o ofercie tzw. "rodzinie plusa", to w świetle umowy obowiązuje się tajemnica handlowa. Także lepiej się ogarnij.

żyj i pozwól żyć.
P.S. Pomogłem? To kup mi piwo

jakbym pracował w plusie to bym chyba nie pytał o normalne pwa, nespa? czytanie ze zrozumieniem się kłanianeoptb pisze:Jak pracujesz w plusie to jesteś lewa... Bo nawet dobrze oferty nie znasz...gaskabalbinka pisze:Na chwilę obecną w 59zł dają 200+20 wymienne 1/1, plus darmowe numery, paczka netu to dodatkowa dycha.

Ofertę czytałem ze strony plusa i z tego co widzę dopiero teraz w tabelce poprawili byka, bo było 20.
Ale o tym też pisałem kilka postów wcześniej, wystarczyło przeczytać - może to dla ciebie za dużo.
Taaaa... to przeczytaj proszę raz jeszcze co napisałeś wcześniej. Dokładnie i ze zrozumieniem. Najlepiej na głosgaskabalbinka pisze: jakbym pracował w plusie to bym chyba nie pytał o normalne pwa, nespa? czytanie ze zrozumieniem się kłania

A poza tym zapraszam serdecznie pod 2699gaskabalbinka pisze:Jak narazie pwa w plusie to totalna porażka.
Ale jestem zrażony zapewne tym, że niecałe 2 lata temu wziąłem sobie ofertę dla pracowników.
za 60zł 220min wymienne na sms 3/1, plus 5 darmowych numerów.
Muszę powiedzieć, że oferta idealnie dopasowana do mnie, bo mieszczę się cały czas w abo.

Witam. Wczoraj, telefonicznie od konsultanta z salonu Plusa, otrzymałem propozycję przedłużenia umowy bez telefonu. Obecnie mam taryfę syberyjską 55 z dodatkami: DWiW, 5 Swojaków. Dopłacam 5 zł za 100 mb internetu.
Oferta którą otrzymałem, to najprawdopodobniej Do Usług za 59,90 PLN. 200 minut + 50 minut do wszystkich + 5 Swojaków. Do tego opcja do Plusa pierwsza minuta płatna. Czyli standardowa oferta, która jest umieszczona na stronie Plusa. Nic zachęcającego do przedłużenia umowy już teraz, a nie dopiero w październiku, kiedy kończy mi się umowa.
Niecałe 2 miesiące temu, moja siostra z mężem podpisywała umowę na dwa lata z nowym telefonem. Dostali dokładnie ten sam produkt co ja opisuję wyżej, z tym, że dodatkowo dostali 300 mmsów do Plusa. O tym wariancie nic konsultant nie wspominał. Zapomniał, czy może już nie ma tego wariantu?
Czy jest szansa na otrzymanie bezpłatnego internetu w ramach abonamentu, albo nie wiem, Muzodajni, pakietu smsów albo mmsów?
PS. Numer 2699 nie działa
Odzywa się automat z informacją, że wybrany numer jest nieprawidłowy.
Kiedyś, jak się kiedyś kogoś chciało odesłać z kwitkiem, mówiło się "pisz na Berdyczów", teraz powinno się mówić "dzwoń pod numer 2699".
Oferta którą otrzymałem, to najprawdopodobniej Do Usług za 59,90 PLN. 200 minut + 50 minut do wszystkich + 5 Swojaków. Do tego opcja do Plusa pierwsza minuta płatna. Czyli standardowa oferta, która jest umieszczona na stronie Plusa. Nic zachęcającego do przedłużenia umowy już teraz, a nie dopiero w październiku, kiedy kończy mi się umowa.
Niecałe 2 miesiące temu, moja siostra z mężem podpisywała umowę na dwa lata z nowym telefonem. Dostali dokładnie ten sam produkt co ja opisuję wyżej, z tym, że dodatkowo dostali 300 mmsów do Plusa. O tym wariancie nic konsultant nie wspominał. Zapomniał, czy może już nie ma tego wariantu?
Czy jest szansa na otrzymanie bezpłatnego internetu w ramach abonamentu, albo nie wiem, Muzodajni, pakietu smsów albo mmsów?
PS. Numer 2699 nie działa

Kiedyś, jak się kiedyś kogoś chciało odesłać z kwitkiem, mówiło się "pisz na Berdyczów", teraz powinno się mówić "dzwoń pod numer 2699".
Moje słuchawki: Plus: Motorola d160, Nokia 3110, Nokia 3310, Nokia 6820, Nokia 6310, Nokia 9300, HP IPaq hw6915, Nokia E51, Nokia E52, Nokia N8. Orange: SE Xperia Arc, SG S III.
Też dostajesz 300 mmsów na 24 okresy rozliczeniowe.krzysztof.ka pisze:Zapomniał, czy może już nie ma tego wariantu?
Weź ofertę smartfonową za 10 zł więcej dostaniesz pakiet bez limitu i tańszy telefonkrzysztof.ka pisze:Czy jest szansa na otrzymanie bezpłatnego internetu w ramach abonamentu, albo nie wiem, Muzodajni, pakietu smsów albo mmsów?

żyj i pozwól żyć.